0
0
0

Xenonlampa 85 V Philips Xenon WhiteVision D2R 1 st

Art.nr: 1515025
SKU: 85126WHV2S1
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
949 kr
(Exkl. moms 759,20 kr)
Inkl. moms + Frakt
949,00
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
Rent och klart vitt ljus bekämpar mörkret

Philips Xenon WhiteVision gen2-lampor ger din bil ett intensivt vitt utseende och ett klarare, mer enhetligt vitt ljus på vägen. Det perfekta valet av xenonlampor som matchar
LED-lampor.

· LED-effekt
· Homogent vitt ljus
·Upp till 120 % bättre sikt
Egenskaper
  • Philips Xenon WhiteVision 5000 K
  • 85 V Xenonlampa D2R P32D-3
Utrustning
  • Ultimat vit effekt matchar andra LED-lampor på bilen
  • Philips xenonlampor WhiteVision gen2 för bilstrålkastare är det perfekta valet för förare som vill ha ett klart, vitt utseende på sina strålkastare – liknande det från LED-lampor. Xenon WhiteVision gen2 har samma färgtemperatur som LED-lampor och är den bästa uppgraderingen för dina xenon-strålkastare.
  • Klar, ren vit ljusstråle skär genom mörker
  • Med en färgtemperatur på upp till 5000 kelvin belyser Philips xenon WhiteVision vägen framför dig med ett klart, rent vitt ljus som skär genom mörkret. I stället för att behöva anstränga dig för att se vägen kan du avnjuta en säkrare, mer spännande körning. Med Philips fordonsbelysning kommer mörkerkörning inte längre att begränsa dig.
  • Större kontrast för ökad sikt och säkrare körning
  • Det är viktigt att tidigt upptäcka och identifiera vägmarkeringar och skyltar när du kör i mörkret. Med WhiteVision xenon-lampor får du ett intensivt, enhetligt vitt ljus. I kombination med hög färgtemperatur ger strålkastarlamporna bättre kontrast och bättre reflektioner från föremål och skyltar, och du kan njuta av en bekvämare och säkrare körupplevelse. Faktum är många trafikolyckor orsakas av att övertrötta förare tappar koncentrationen. Det här vitare ljuset hjälper dig att bibehålla koncentrationen och vara uppmärksam när du kör på kvällen.
Specifikationer
BilbelysningstypXenonlampa
Driftspänning85 V
Effekt (Bilbelysning)35 W
Färgtemperatur5000 K
Innehåll1 st
Konstruktion (Bilbelysning)D2R
LampsockelP32D-3
Serie (Bilbelysning)Xenon WhiteVision
Recensioner