0
0
0

Xenonlampa 42 V Philips X-tremeVision D4S 1 st

Art.nr: 1515022
SKU: 42402XV2S1
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
1.395 kr
(Exkl. moms 1.116 kr)
Inkl. moms + Frakt
1.395,00
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
Känn dig trygg och kör säkert med bättre belysning

Den kraftfulla ljusstrålen ger maximalt med ljus. X-tremeVision gen2 utgör den senaste utvecklingen inom xenon-tekniken. Den enastående ljusprestandan förhöjer körupplevelsen så att du får en tryggare och bekvämare körupplevelse.

· Upp till 150 % bättre sikt
· Optimalt ljusspektrum
· Förbättrad ljusprestanda
Egenskaper
  • Philips X-tremeVision 4800 K
  • 42 V Xenonlampa D4S P32d-5
Utrustning
  • Xenon X-tremeVision gen2: för suverän visuell prestanda
  • Xenon X-tremeVision gen2-lamporna är konstruerade med Philips xenon-teknik för maximal prestanda. De ger en längre ljusstråle och upp till 150 % bättre sikt. X-tremeVision gen2-lamporna hjälper dig att se hinder tidigare, vilket gör att du kan reagera i tid. Med förbättrat perifert mörkerseende har du lättare att se faror på sidan av vägen, t.ex. fotgängare eller kommande korsningar. Genom att belysa varje ojämnhet, kurva och risk på vägen klarar de här är strålkastarlamporna även de mest besvärliga körförhållandena och gör de mest krävande förarna nöjda.
  • Bättre sikt för säkrare, mer bekväm körning
  • Belysningen är en grundläggande del av körupplevelsen. Genom att förbättra kvaliteten på belysningen kan du hjälpa till att förhindra olyckor. Xenon X-tremeVision gen2 förbättrar sikten, så att du kan identifiera hinder och vägskyltar tidigare och förbättra din reaktionstid. Strålkastarlampans spektrala sammansättning är anpassad efter ögonens naturliga färgkänslighet. Med 4800 K färgtemperatur avger den här strålkastaren ett ljus som är skonsamt mot ögonen, vilket gör mörkerkörningen säkrare och mer behaglig.
  • Philips har utvecklat den innovativa Xenon HID-tekniken
  • Xenon HID (High Intensity Discharge) strålkastarlampor ger dubbelt så mycket ljus för säkrare bilkörning under alla förhållanden. Studier har visat att Xenon-strålkastarlampor hjälper bilförare att koncentrera sig på vägen och urskilja hinder och vägskyltar mycket snabbare än traditionella lampor. Finns det ett bättre sätt att besegra mörkret än med ett intensivt vitt ljus som kan jämföras med dagsljus?
Specifikationer
BilbelysningstypXenonlampa
Driftspänning42 V
Effekt (Bilbelysning)35 W
Färgtemperatur4800 K
Innehåll1 st
Konstruktion (Bilbelysning)D4S
LampsockelP32d-5
Serie (Bilbelysning)X-tremeVision
Recensioner