0
0
0

Xenonlampa 12 V, 85 V Philips Xenon Vision D2S 1 st

Art.nr: 842261
SKU: 36491033
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
845 kr
(Exkl. moms 676 kr)
Inkl. moms + Frakt
845,00
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
Billampa Xenon

Philips Xenon Vision ersätter en förbrukad lampa och matchar även färgen på lampan som inte har bytts ut tack vare den nya tekniken för byte av en enstaka lampa. Därmed är den både en perfekt utbyteslampa och ett kostnadseffektivt val!
Egenskaper
  • Philips Xenon Vision 4600 K
  • 12 V, 85 V Xenonlampa D2S P32D-2
Utrustning
  • Xenon Vision matchar xenonlampan som inte har bytts ut
  • Philips Xenon Vision ersätter en förbrukad lampa och matchar även färgen på lampan som inte har bytts ut. Tack vare tekniken för byte av enstaka lampor kan du med Xenon Vision byta ut en lampa i taget och samtidigt se till att den nya lampan matchar färgen på lampan som inte har bytts ut. Därmed är Xenon Vision det perfekta valet när du ska byta ut enstaka lampor.
  • Philips billampor är tillverkade i kvartsglas av hög kvalitet
  • UV-kvartsglas är starkare än hårdglas och är ytterst motståndskraftigt mot extrema temperaturer och vibrationer, vilket minimerar risken för explosion. Philips kvartsglaslampor kan stå emot kraftiga temperaturförändringar. Då det är möjligt att öka trycket inuti lampan kan UV-kvartsglaset producera ett kraftigare ljus.
  • Philips billampor är ytterst motståndskraftiga mot fukt
  • Endast en lysande glödlampa i kvartsglas kan stå emot kraftiga temperaturförändringar som när en droppe kallt vatten nuddar vid den heta glödlampan, vilket kan hända när du kör igenom vatten med en trasig strålkastare.
Specifikationer
Belysning färgad (bil)Neutralvit
BilbelysningstypXenonlampa
Driftspänning12 V, 85 V
Effekt (Bilbelysning)35 W
Färgtemperatur4600 K
Innehåll1 st
Konstruktion (Bilbelysning)D2S
LampsockelP32D-2
Serie (Bilbelysning)Xenon Vision
Recensioner