0
0
0

Xenonlampa 12 V, 85 V Philips X-tremeVision D2S 1 st

Art.nr: 842266
SKU: 36462033
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
949 kr
(Exkl. moms 759,20 kr)
Inkl. moms + Frakt
949,00
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
Känn dig trygg, kör säkert

Den här högeffektiva xenonlampan avger upp till 50 % mer ljus och högsta möjliga ljusstyrka för maximal sikt även för de allra mest krävande förarna. Philips Xenon X-tremeVision är det ultimata valet för alla förare.
Egenskaper
  • Philips X-tremeVision 5000 K
  • 12 V, 85 V Xenonlampa 3200 lm D2S P32D-2
Utrustning
  • Xenon X-treme vision är den ultimata lösningen
  • Xenon XtremeVision-lamporna är baserade på Philips xenonteknik för bästa möjliga resultat. Xenon X-treme Vision avger en längre ljusstråle och gör att du lättare upptäcker hinder samt ökar sikten åt sidorna. Genom att avge ännu mer ljus tillgodoser Xenon X-treme Vision behoven hos de allra mest krävande förarna, samtidigt som lamporna håller originalutrustningskvalitet och ger överlägsen prestanda.
  • Bättre sikt för säkrare körning
  • Med Xenon X-treme Vision förbättrar du reaktionstiden tack vare att du snabbare upptäcker hinder och vägskyltar. Belysningen är en grundläggande del av körupplevelsen och den främsta och enda säkerhetsåtgärden som faktiskt bidrar till att förhindra olyckor. Philips främjar aktivt säkerhetsskydd för att förhindra olyckor genom att öka den allmänna sikten och belysningen av vägen tack vare färgtemperaturen på 4 800 K.
  • Philips är det främsta valet för större biltillverkare.
  • I 100 år har Philips varit i framkant i fordonsbelysningsbranschen och introducerat tekniska innovationer som har blivit standard för moderna fordon. Idag är varannan bil i Europa och var tredje bil globalt sett utrustad med Philips-belysning.
Specifikationer
Belysning färgad (bil)Neutralvit
BilbelysningstypXenonlampa
Driftspänning12 V, 85 V
Effekt (Bilbelysning)35 W
Färgtemperatur5000 K
Innehåll1 st
Konstruktion (Bilbelysning)D2S
LampsockelP32D-2
Ljusflöde (lumen)3200 lm
Serie (Bilbelysning)X-tremeVision
Recensioner