0
0
0

Smartphone-hållare Belkin F8J168bt

Art.nr: 1289569
SKU: F8J168bt
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
385 kr
(Exkl. moms 308 kr)
Inkl. moms + Frakt
385,00
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
Smartphonehållare

Med fästet till dryckeshållaren för bil kan du bekvämt och säkert förvara din iPhone 6 eller iPhone 6 Plus i bilen.

Sockeln kan fästas på dryckeshållaren i bilen och är en kompatibel enhet med ett säkert fäste för iPhone, iPod touch eller Android Smartphone. Det krävs inga sugkoppar eller någon tejp. Fästet kan vridas 360 grader och visa din Smartphone i stående eller liggande format. I stående kan enheten bekvämt laddas och användas för att spela upp musik och för att ringa med händerna fria.


I liggande format kan du enkelt nå din favoritnavigerings-app. Du kan även vinkla hållaren 90 grader för att lägga din Smartphone i ett platt läge, så att inget är i vägen när du kör.
Sockeln till hållaren kan anpassas till olika storlekar på dryckeshållare och därmed användas i alla fordon.
Eftersom det inte finns något klister på baksidan, kan hållaren bekvämt användas i andra fordon. En öppning på sockeln till hållaren förhindrar trassel på telefonsladden, så att den sitter ordentligt fästad på din apparat.

Du kan på så sätt bekvämt ladda din iPhone i bilens nätuttag, när den sitter i hållaren. En billaddare säljs separat. Fästet för dryckeshållaren för bil passar till de flesta smartphones med en bredd upp till 8,4 cm. Till dessa hör iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s/ 5c/5, iPhone 4s/4, iPod touch (2 till 5), Samsung Galaxy och Nokia Lumia. Fungerar även om enheten har ett fodral.
Egenskaper
  • Fäste till din smartphone i dryckeshållaren i bilen
  • För användning i både liggande och stående format, kan vridas 360 grader
  • Svängbar för placering i 90 grader
  • Sockeln kan anpassa till alla mugghållare
  • Kabelföring förhindrar kabeltrassel
Specifikationer
Bilfickor-specifikationerför dryckeshållare
Bilfickor-typ (kategori)Smartphone-hållare
Innehåll1 st
Recensioner