0
0
0

RJ45 Nätverk Anslutningskabel Renkforce CAT 6A U/FTP 10 m Grå

Art.nr: 1383283
SKU: RF-4149849
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
259 kr
(Exkl. moms 207,20 kr)
Inkl. moms + Frakt
259,00
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.

» Mängdrabatt
Köp fler - betala mindre

Antal Styckpris * Du sparar kr
2+ 252,53 kr 6,47 kr = 2.50%
5+ 246,05 kr 12,95 kr = 5.00%
10+ 233,10 kr 25,90 kr = 10.00%
25+ 220,15 kr 38,85 kr = 15.00%
Beskrivning
Renkforce högflexibel nätverkskabel CAT6A, S/FTP 10 m vit

Platt kabel som förenklar kabeldragningen. Den här kabeln kan du gömma utan problem under mattor, laminat eller dörr- och vägglister. Den vita kabeln har en fantastiskt liten böjradie och är bara drygt 1 mm tjock.

Universalutförande
Dra Renkforce patchkabeln mellan routern och patchpanelen, anslut din AVM- Fritz-Box med Powerline-adaptern, eller anslut TV, spelkonsol, NAS-server och VoIP-telefoner i nätverket. Tack vare RJ45 kontaktdon är användningen av kabeln ytterst flexibel och kan därför användas även professionellt.

En snabb, pålitlig dataöverföring för ditt nätverk
Renkforce nätverkskabel av kategori 6A garanterar snabb överföringshastighet på upp till 10000 MBit/s och är därmed 10x snabbare än kategori 6 och 100x snabbare än kategori 5. Det ger den nödvändiga hastigheten för data-intensiv HD-streaming eller serverprogram. Därmed är denna nätverkskabel ett utmärkt alternativ till trådlöst LAN. Starka argument: Ingen strålning, maximal säkerhet och - framför allt - ingen hastighetsförlust. Det som matas in i ena ändan, kommer ut i den andra.

Dubbelt skydd mot störningar utifrån (S/FTP)
CAT6A-nätverkskabeln från Renkforce är mångdubbelt skärmad. Ledarparen är inrullade i metallfolien och hela kabeln är insvept av ett tätt trådnät. Denna högkvalitativa avskärmning ger skydd mot yttre störningar såsom parallellt felplacerade kraftkablar och garanterar en störningssäker dataöverföring även under svåra förhållanden.

Inbyggt skydd för din kabel
Renkforce nätverkskabel har ett särskilt skydd för låsklacken. Detta förhindrar att låsklacken bryts av vid utdragning och blir obrukbar.

Håll koll
Med kabellängdindikationen på kontakterna har du alltid bra överblick över kabeltrasslet.

Flamhärdig tack vare fri från halogener (LSZH)
Slopandet av halogener i Renkforce-kabelmantel minskar i händelse av brand utsläppande av giftiga gaser och ångor avsevärt. Särskilt i dåligt ventilerade utrymmen är ofta LSZH bestämmelse för att uppfylla brandföreskrifterna.

Robust PVC-yttermantel
Renkforce CAT6A-nätverkskabel skyddas av en robust och tålig PVC-yttermantel som ger ett effektivt skydd mot damm, stötar och andra mekaniska störningar.

Koppar "inside"
Kabelns viktigaste komponent är valet av innerledarens material. Här använder vi koppar, som erbjuder bästa överföringsegenskaper. Förutom låg impedans vid höga frekvenser imponerar koppar genom en hög mekanisk stresstålighet, flexibilitet och lång livslängd. Dessutom är ledningsmotståndet betydligt mindre jämfört med billigt stål (CCS) eller aluminium (CCA).
Det ger en utmärkt och säker överföringskvalitet av din data.

Lossa säkert från uttaget
Vanligtvis lossar anslutningen genom att dra i kontakten. Den integrerade dragavlastningen i kontakten gör att kabeln kan lossas genom att man drar i sladden.

Ledar-tvärsnittet avgör
Ju större diameter desto högre dataflöde. Ett lägre AWG-värde står för ett större ledartvärsnitt. Därför är Renkforce-kabeln gjord av en tjockare tråd och har följaktligen betydligt bättre överföringsegenskaper - med bibehållen flexibilitet av kabeln.

RoHS och REACH-kompatibel
Alla Renkforce-kablar & adapters uppfyller både ROHS och REACH-direktiv i EU. Dessa miljöskyddsbestämmelser begränsar och licenserar ingredienser för elektroniska produkter.
Egenskaper
 • För kabelanslutna hem- och kontorsnätverk
 • Perfekt för integrering av nätverkskomponenter i det trådbundna nätverket
 • Passar till dataöverföringshastigheter på upp till 10 000 Mbit/s
 • Den kan dras även på svåra ställen (under mattor, laminat, vägglister)
 • Endast ca 3 mm tjock
 • Mycket liten böjradie
Utrustning
 • Dubbelskärmad mot yttre störningar
 • Spärrskydd
 • Max. flamsäkerhet
 • Kopparledare för perfekt dataöverföring
 • Kontakt med dragskydd
Specifikationer
AWG-värde26
Anslutningrak
AnslutningstypRJ45
Anslutningstyp ARJ45 hane
Anslutningstyp BRJ45 hane
Antal anslutning A1 x
Antal anslutningar B1 x
FärgGrå
HalogenfriJa
Innerledar-materialKoppar
Kabel-funktionerHögflexibel, med låsskydd, Flamskyddsmedel
KabelapplikationNätverk
KabelformPlatt
Kabellängd10 m
KabeltypAnslutningskabel
Nätverk-specifikationCAT 6A
Skärmning (nätverkskabel)U/FTP
Recensioner