0
0
0

RJ45 Nätverk Anslutningskabel Renkforce CAT 6A S/FTP 1 m Grå

Art.nr: 1381761
SKU: RF-4145283
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
99 kr
(Exkl. moms 79,20 kr)
Inkl. moms + Frakt
99,00
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.

» Mängdrabatt
Köp fler - betala mindre

Antal Styckpris * Du sparar kr
2+ 96,53 kr 2,47 kr = 2.49%
5+ 94,05 kr 4,95 kr = 5.00%
10+ 89,10 kr 9,90 kr = 10.00%
25+ 84,15 kr 14,85 kr = 15.00%
Beskrivning
Renkforce CAT6A S/FTP nätverkskabel 1 m

Dra Renkforce patchkabeln mellan routern och patchpanelen, anslut din AVM- Fritz-Box med Powerline-adaptern, eller anslut TV, spelkonsol, NAS-server och VoIP-telefoner i nätverket. Tack vare RJ45 kontaktdon är kabeln ytterst flexibel och kan även användas inom professionella områden.

Sabb och pålitlig dataöverföring för ditt nätverk
Renkforce nätverkskabel av kategori 6A garanterar snabba överföringshastigheter på upp till 10 000 MBit/s och är därmed 10x snabbare än kategori 6 och 100x snabbare än kategori 5. Detta säkerställer nödvändig snabbhet speciellt för dataintensiv HD streaming eller serverprogram. Denna högflexibla nätverkskabel är ett utmärkt alternativ till trådlöst LAN. Starka argument: Ingen strålning, maximal säkerhet och - framför allt - ingen hastighetsförlust. Det som matas in i ena ändan, kommer ut i den andra.

Dubbelt skyddad mot yttre störningar (S/FTP)
CAT6A-nätverkskabel från Renkforce är mångdubbelt avskärmad. Ledarparen är inrullade i metallfolien och hela kabeln är insvept av ett tätt trådnät. Denna högkvalitativa avskärmning ger skydd mot yttre störningar såsom parallellt felplacerade kraftkablar och garanterar en störningssäker dataöverföring även under svåra förhållanden.

Inbyggt skydd för din kabel
Renkforce nätverkskabel har ett särskilt skydd för låsklacken. Detta förhindrar att låsklacken bryts av vid utdragning och blir obrukbar.

Håll koll
Med den gjutna kabellängd-specifikationen på kontakten håller du alltid koll på kabeltrasslet.

Flamskyddande tack vare att man avstår från halogener (LSZH)
Att man avstår från halogener i Renkforce-kabelmantel gör så att utsläppandet av giftiga gaser och ångor i händelse av brand minskar avsevärt. Särskilt i dåligt ventilerade utrymmen är LSZH en bestämmelse för att säkerställa brandföreskrifterna.

Robust PVC-yttermantel
Renkforce CAT6A-nätverkskabel skyddas av en robust och hållbar PVC yttermantel som ger ett effektivt skydd mot damm, stötar och andra mekaniska störningar.

Koppar "inside"
Kabelns viktigaste komponent är valet av innerledarens material. Här använder vi koppar, som erbjuder bästa överföringsegenskaper. Förutom låg impedans vid höga frekvenser imponerar koppar genom en hög mekanisk stresstålighet, flexibilitet och lång livslängd. Dessutom är ledningsmotståndet betydligt mindre jämfört med billigt stål (CCS) eller aluminium (CCA). Det ger en utmärkt och säker överföringskvalitet av din data.

Lossa säkert från uttaget
Vanligtvis lossar man anslutningen genom att dra i kontakten. Den integrerade dragavlastningen i kontakten gör emellertid att kabeln även kan lossas genom att dra i sladden.

Ledartvärsnittet avgör
Ju större diameter, desto mer data kan överföras. Det som gäller här är att ett lägre AWG-värde står för ett större ledartvärsnitt. Därför är Renkforce-kabeln gjord av en tjockare tråd och har följaktligen betydligt bättre överföringsegenskaper - vid bibehållen flexibilitet av kabeln.

RoHS och REACH-kompatibel
Alla Renkforce-kablar & adapters uppfyller både ROHS och REACH-riktlinjer i EU. Dessa miljöskyddsbestämmelser begränsar och licenserar beståndsdelar i elektroniska produkter.
Egenskaper
  • För kabelanslutna hem- och kontorsnätverk
  • Perfekt för integrering av nätverkskomponenter i det trådbundna nätverket
  • Passar för en dataöverföringshastighet på upp till 10 000 Mbit/s
  • Kategori 6A (testad vid 500 MHz)
Utrustning
  • Dubbelskärmad mot yttre störningar
  • Spärrskydd
  • Max. flamsäkerhet
  • Kopparledare för perfekt dataöverföring
  • Kontakt med dragskydd
Specifikationer
AWG-värde26
Anslutningrak
AnslutningstypRJ45
Anslutningstyp ARJ45 hane
Anslutningstyp BRJ45 hane
Antal anslutning A1 x
Antal anslutningar B1 x
FärgGrå
HalogenfriJa
Innerledar-materialKoppar
Kabel-funktionermed låsskydd, Flamskyddsmedel
KabelapplikationNätverk
KabelformRund
Kabellängd1 m
KabeltypAnslutningskabel
Nätverk-specifikationCAT 6A
Skärmning (nätverkskabel)S/FTP
Recensioner