0
0
0

RJ45 Nätverk Anslutningskabel Renkforce CAT 6 S/FTP 0.15 m Grå

Art.nr: 1425463
SKU: 1425463
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
34,99 kr
(Exkl. moms 27,99 kr)
Inkl. moms + Frakt
34,99
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
Renkforce CAT6 S/FTP nätverkskabel 0.15 m


Extra kort kabel
Kabeln är endast 0,15 meter lång och är därmed perfekt för att patcha inom professionella nätverksskåp eller på det lokala nätverket mellan switch och patchpanel. På så sätt undviks onödigt kabeltrassel, vilket säkerställer ordning och ökar effektiviteten.

Universalutförande
Dra Renkforce patchkabeln mellan routern och patchpanelen, anslut din AVM- Fritz-Box med Powerline-adaptern, eller anslut TV, spelkonsol, NAS-server och VoIP-telefoner i nätverket. Tack vare RJ45 kontaktdon är användningen av kabeln ytterst flexibel och kan därför användas inom yrkesområdet.

Tillförlitlig dataöverföring för ditt nätverk
Renkforce nätverkskabeln i kategorin 6 garanterar snabba överföringshastigheter på upp till 1000 Mbit/s, vilket gör den 10x snabbare än kategorin 5. Det ger den nödvändiga hastigheten speciellt vid data-intensiv HD-streaming eller serverprogram. Denna högflexibla nätverkskabel är ett utmärkt alternativ till trådlöst LAN. Starka argument: Ingen strålning, maximal säkerhet och - framför allt - ingen hastighetsförlust. Det som matas in i ena ändan, kommer ut i den andra.

Dubbelt skydd mot störningar utifrån (S/FTP)
CAT6-kabeln från Renkforce är mångdubbelt avskärmad. Ledningsparen är omlindande med metallfolie och hela kabeln har ett tätt flätat trådhölje. Denna högkvalitativa skärmning skyddar mot yttre störningar som t.ex. parallellt lagda strömkablar och möjliggör även under mycket svåra förhållanden en störningssäker dataöverföring.

Inbyggt skydd för din kabel
Renkforce nätverkskabel har ett särskilt skydd för låsklacken. Detta förhindrar att låsklacken bryts av vid utdragning och blir obrukbar.

Behåll koll
Med kabellängdindikation på kontakterna har du alltid koll i kabeltrasslet.

Koppar "inside"
Den viktigaste komponenten i en kabel är valet av det inre ledande materialet. Kopparn som används här har de bästa överföringsegenskaperna. Förutom låg impedans vid höga frekvenser imponerar koppar med en hög mekanisk belastning, flexibilitet och lång livslängd. Dessutom är ledningsmotståndet jämfört med billigt stål (CCS) eller aluminium (CCA) betydligt mindre. Det ger en utmärkt och säker överföringskvalitet av din data.

Lossa säkert från uttaget
Generellt sett ska anslutningen lossas genom att man drar i kontakten. Den integrerade dragavlastningen i kontakten gör att kabeln kan lossas även genom att man drar i sladden.

ROHS och REACH-kompatibel
Alla Renkforce-kablar & adaptrar uppfyller både ROHS och REACH-direktiven från EU. Dessa miljöskyddsbestämmelser begränsar och licensierar innehållet i elektroniska produkter.
Egenskaper
  • För kabelanslutna hem- och kontorsnätverk
  • Perfekt för integrering av nätverkskomponenter i det trådbundna nätverket
  • Passar till dataöverföringshastigheter på upp till 1000 Mbit/s
  • Möjliggör driftfrekvenser på upp till 250 MHz
  • S/FTP (flätad- och folieskärmning)
Ytterligare information
Beteckningen S/FTP motsvarar den gamla normen PiMf
Utrustning
  • Flätad skärm runt hela kabeln, folieskärm runt om paren
Specifikationer
AWG-värde27
Anslutningrak
AnslutningstypRJ45
Anslutningstyp ARJ45 hane
Anslutningstyp BRJ45 hane
Antal anslutning A1 x
Antal anslutningar B1 x
FärgGrå
HalogenfriNej
Innerledar-materialKoppar
Kabel-funktionermed låsskydd, guldpläterad kontakt
KabelapplikationNätverk
KabelformRund
Kabellängd0.15 m
KabeltypAnslutningskabel
Nätverk-specifikationCAT 6
Skärmning (nätverkskabel)S/FTP
Recensioner