0
0
0

Pluggsortiment Fischer DUOPOWER 210 st

Art.nr: 1399986
SKU: 535968
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
205 kr
(Exkl. moms 164 kr)
Inkl. moms + Frakt
205,00
Förpackning

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
Plugg

Kombinationen av två olika material gör att pluggen sitter säkert och tål hög belastning. Pluggen anpassar sig efter byggmaterialet och aktiverar lämplig förankringsmetod (expansion, utfällning av flikar) för bästa grepp.

Lämplig för träskruvar, spånskiveskruvar och dubbelgängade skruvar. Skruvlängd = plugglängd + tjocklek monteringskomponent + skruvdiameter. Vid användning i panelbyggmaterial får den gängfria delen på skruven inte vara längre än tjockleken på påbyggnadsmaterialet. Två olika material för bästa belastningsegenskaper i byggmaterial med hög densitet, håliga byggmaterial och panelbyggmaterial.

Intelligent och självaktiverande förankringsmetod (expansion, utfällning av flikar) beroende på underlaget. För ett brett användningsområde Pluggen ger bästa möjliga feedback. Du känner hur perfekt den sitter. Pluggens smala kant förhindrar att pluggen åker in och är lämplig för för- och genomsticksmontering. Den smarta medvridningssäkringen gör att pluggen inte vrids med under monteringen. Den speciella öppningen gör det enkelt att placera, föra och fixera skruven.
I leveransen ingår
  • 120x pluggar DUOPOWER 6 x 30 mm
  • 60x pluggar DUOPOWER 8 x 40 mm
  • 30x pluggar DUOPOWER 10 x 50 mm.
Utrustning
  • Med praktiskt klicksystem för att koppla ihop flera FIXtainer med varandra för enkel transport.
  • De variabla facken med uttagbara skiljeväggar ger optimal ordning.
  • FIXtainer - påfyllning med hög kvalitet.
Specifikationer
Innehåll210 st
Plugg-typPluggsortiment
Recensioner