0
0
0

Navigator för lastbil 6.2 " Becker Transit. 6 LMU Europa

Art.nr: 1306926
SKU: 1501900000
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
4.099 kr
(Exkl. moms 3.279,20 kr)
Inkl. moms + Frakt
4.099,00
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
Becker Transit.6 LMU

Premiumnavigering för storheter – med den helt nya BECKER transit.6 LMU har för dig som krävande lastbilsförare eller husbilssemestrare det bästa lastbils- och husvagnsnavigationsenheten som någonsin funnits hos Becker. Med den fullständiga funktionsutrustningen lämnar själva enheten inget övrigt att önska för användare med höga krav.

BECKER transit.6 LMU har en extra stor, kapacitiv 6,2" (15,8 cm) glasdisplay med knivskarp upplösning. Skärmen är omgiven av ett högkvalitativt och stabilt metallhölje. Höjdpunkt för den nya premium-navigationsenheten är det nya Becker MagClick aktiva fästsystemet. Den aktiva hållaren står med dess patenterade magnetkontakt för ett stabilt grepp av navigationsenheten i fordonet. Enheten fästs på och lossas från adaptern med ett enkelt klick. Polplattorna på magneterna möjliggör samtidigt en säker strömöverföring från hållaren till apparaten. Utrustad med Herbert Richter (HR) 4-punktsfäste ger den aktiva hållaren de bästa förutsättningarna för en permanent installation av navigationsenheten i ditt fordon.

Kärnfunktionen hos BECKER transit.6 LMU är Truck & Camper Navigation-proffset. Med hänsyn till din individuella fordonsinformation såväl som all lastbilsspecifik väginformation får du en bekväm vägvisning som är anpassad till din individuella fordonsinformation. Tack vare de utökade kartorna undviker du automatiskt alla olämpliga vägavsnitt.

På så sätt blir körplaneringen ännu säkrare och du kan undvika oväntade hinder, se med Truck & Camper-ruttöversikten redan innan du börjar navigera på ett ögonkast vilka rutter som är lämpliga för din fordonstyp jämfört med standardrutterna för personbilar. Dessutom kan du med hjälp av höjdprofil-funktionen se i ett diagram exakt vilka uppförs- och nerförbackar som väntar dig på sträckan. Är det för brant kanske du vill välja en mer passande, flackare rutt. För en säker översikt vid svåra backningsmanövrar finns en inbyggd anslutning för en eventuell backkamera.

För alla resenärer finns den medföljande ADAC camping- och parkeringsguiden och MARCO POLO Travel Guide och dessutom en mängd information redan förinstallerad på enheten.

BECKER transit.6 LMU kommer med kartmaterial för 47 länder i Europa. Tack vare det livslånga kartuppdateringar håller du inte bara koll på ditt kartmaterial utan du får också alltid uppdateringar om lastbils- och campingspecifika vägattribut.*

Truck & Camper Navigation Pro
Med i beräkning av rutten tas relevant fordonsinformation som höjd, bredd, vikt, släpvagnsdata och riskfylld last. Förutom den individuella fordonsprofilen tas specifika vägattribut som brohöjd, tunnlar, avspärrningar och lastbils- och husbilsspecifika varningsskyltar med i beräkningen. Ej passande sträckor kan du därmed undvika automatiskt, och riskerna minskas samtidigt.
Ett Plus för alla campare: Genomfartsförbud för lastbilar och särskilda lastbilsbegränsningarna tas inte med i din färdväg. En snabb och ändå säkert färd är därmed säkrad.

Truck & Camp-varningar
Med omfattande informantion om farliga situationer och begränsningar får du alltid optimal översikt över din rutt. Möjliga risker identifieras tidigt och kan informeras om i god tid, även utan aktiv färdvägsguidning. Förutom begränsningar som höjd, bredd, längd, vikt och genomgartsförbud kan nu även se till exempel naturkatastrofområden, på vägen. En sorgfri och fördelaktig körning är därmed säkerställd.

Truck & Camper ruttöversikt
Innan du startar färdvägsguidning ser du med Truck & Camper ruttöversikt på en blick de för den fordonstyp lämpliga rutterna jämfört med standardrutter för personbilar.

Höjdprofil
Höjdprofilfunktionen visar i form av ett diagram vilka nerförs- och uppförsbackar som väntar på din rutt. Dessutom kan du beräkna och visa alternativa rutter i diagrammet för vilken rutt som är optimal för dig med tanke på distans, trafik och höjdprofil.

Livslånga Becker Link2Live Pro-tjänster
Med det inbyggda WiFi-gränssnittet har du tillgång till det livslånga Becker Link2Live Pro-tjänster. Med de här tjänsterna kan du hämta relevant information till navigatören under resan i realtid. Genom en WiFi-delningsanslutning får du mot dataavgiften för mobiltelefonen enkelt tillgång till Internet. På så sätt kan aktuell trafikinformation både på motorväg och i bebyggelse rapporteras med Live-trafik i realtid. Dessutom kan föraren hitta intressanta platser i närheten med den omfattande Live POI-sökningen. Vid aktivering online inom 30 dagar efter första användandet av enheten är de livslånga Becker Link2Live Pro-tjänsterna permanent gratis!**
Egenskaper
 • 6,2" glaspekskärm
 • Kartmaterial för 47 länder i Europa förinstallerat
 • Lifetime Map Updates – livslånga kartuppdateringar*
 • MagClick aktiv hållare – lätt att montera och ta av med magnetkontakt
 • Lastbilsspecifik väginformation och fordonsinformation
 • Inbyggt WiFi för åtkomst till de livslånga Becker Link2Live Pro-tjänsterna**
 • Bluetooth®-handsfreeåtergivning
I leveransen ingår
 • Becker transit.6 LMU
 • Becker MagClick aktivadapter med inbyggd laddare för cigarettändare 12V/24V samt inbyggd TMC-antenn
 • USB-kabel för datoranslutning
 • HR bilhållare
 • USB-kabel för datoranslutning
 • Bruksanvisningen och programmet Content Manager är sparade i enheten
 • Tryckt snabbmanual.
Ytterligare information
* Gäller endast vid online-aktivering via Becker Content Manager inom 30 dagar efter första användandet. Du får du 3 kostnadsfria kartuppdateringar per år, när och om sådana uppdateringar blir tillgängliga i Content Manager. De livslånga kartuppdateringar får du fram tills slutet av produktens livslängd eller till den tidpunkt som United Navigation inte mer får kartdata från sin tredje part (beroende på vilket som först inträffar).

***De livslånga Becker Link2Live Pro-tjänsterna kan testas gratis i 30 dagar efter första användandet av enheten. Endast genom online-aktivering inom dessa 30 dagar i Becker Content Manager kan du fortsatt använda dem kostnadsfritt. Tjänsterna är tillgängliga till slutet av livslängden för produkten eller tills United Navigation inte mer får tjänster från tredjepartsleverantörer (beroende på vilket som först inträffar). Förutsättningar för Becker Link2Live Pro-tjänster: Mobiltelefon med stöd för Hotspot-funktion (WiFi-delning) samt mobilkonto med dataanvändning, till vilket avgifter kan tillkomma. Inga garantier för kompatibilitet. Live trafik finns i A, B, CH, DE, DK, EST, F, FIN, GB, GR, H, I, L, N, NL, P, PL, S, SLO.
Specifikationer
Display - Diagonal (i cm)15.8 cm
Display - Diagonal (tum)6.2 "
Inklusive kartuppdateringLivstid
Kartmaterial, detaljAlbanien, Andorra, Belgien, Bosnien, Bulgarien, Danmark, Tyskland, Estland, Finland, Frankrike, Gibraltar, Grekland, Storbritanninen, Irland, Italien, Kroatien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Makedoinen, Moldavien, Monaco, Montenegro, Nederländerna, Norge, Österrike, Polen, Portugal, Rumäninen, Ryssland, San Marino, Sverige, Schweiz, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Tjeckien, Ungern, Vatikanstaten, Vitryssland
Kommunikation - BluetoothJa
Kortmaterial (minneskort)Europa
Mått - Vikt335 g
Navigationsutrustnings-typ (kategorisering)Navigator för lastbil
TMC-ReporterTMC
Recensioner