0
0
0

Navigator för motorcykel 5 " Garmin Zumo 590LM EU Europa

Art.nr: 1307531
SKU: 010-01232-02
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
6.499 kr
(Exkl. moms 5.199,20 kr)
Inkl. moms + Frakt
6.499,00
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning


OBS! Denna text är maskinöversatt.

ögonen på vägen
Pekskärmen av zūmo 590LM är imponerande. Han är 5 inches tall, ljus och lättläst även i direkt solljus. Landskap, stående format - valet är ditt. Navi kan ge dig en bredare bild eller visa en längre bit av vägen. Och tack vare en mycket känslig, som drivs med handskar och intuitivt gränssnitt för att mata in information är så enkelt som växling.

Versatile Bluetooth®-teknik
Zūmo 590LM är utrustad med trådlös Bluetooth®-teknik. Ringa samtal, ta bort eller att ta bort hjälmen utan handskar. Anslut zūmo enkelt med din mobiltelefon och en Bluetooth-aktiverat headset eller hjälm för att gå för att göra och ta emot samtal. Du kan ringa på Bluetooth® zūmo även vid punkter av intresse. Så om dina planer ändras med kort varsel eller sluta att äta något eller för att tanka, är det inga problem.

Koncentrera sig på vägen, och följ tillkännagivanden om gatunamn och navigationsanvisningar. Zūmo 590LM kan sända röstmeddelanden till Bluetooth® headset eller hjälmar. Med Garmin Real Avstånd ™ du är som ur en god vän till destinationen. I stället för svårt att läsa gatunamn är vägledningen istället baseras på iögonfallande landmärken och z. B. ljus.

Musik och Media
Ange på turer även tonen. Zūmo 590LM inkluderar en MP3-spelare och är även kompatibel med iPod och iPhone, så att du kan använda musikfunktioner via displayen.

Robust och redo
Tack vare sin robusta konstruktion zūmo 590LM är resistent mot bränslespray, UV-strålar och svåra väderförhållanden. Kort sagt, är han perfekt för vägen. Zūmo har genomgått omfattande vibration och släpp tester och tål nästan vad som helst som du möter på vägen.

Navi + Smartphone = smart
Hur är situationen på väg? Zūmo 590LM kan få realtidsinformation om väderradar och trafik via gratis telefon länk App4 (data krävs).

Lifetime kartuppdateringar
Få med zūmo 590LM gratis karta Updates5 för livet i enheten. Så dina rutter innehåller aktuella POI, gator och navigeringsinformation från Garmin.

Hitta vägen dina drömmar
Du vill lägga verkligen i kurvorna? Zūmo 590LM har en särskild rutt funktion för slingrande vägar. När rundresa routing kan du skapa olika förslag till rund resor med tid, distans eller position. Ange dina önskemål och lämna zūmo resten.

Servicebok Log
Tire körsträcka, däckbyte, däcktryck, kedja städning, oljebyte, nya tändstift - zūmo 590LM kan lagras i en tjänst logga allt för dig. Rita med servicehistorik logg över datum, körsträcka och underhåll som utförs på.

sökfältet
Sök enkelt efter adress eller miljontals POI. Sök text i sökrutan - redo!

Oklara trafik? Inga problem
Den aktiva körfältsassistent med röstmeddelande gör att du behärskar bytes problemfri. När man närmar sig är med pilar i ljusa färger agezeigt det högra körfältet i en animerad modell. En vänlig röst hjälper dig med ytterligare information. Den BirdsEye- junction view ger en detaljerad bild av anslutningspunkter fågel. Foto Real ™ 3D Junction View ger korsningar och korsningar på sträckan fotorealistiska representerar, inklusive landskapet runt. Färgade pilarna indikerar den korrekta banan.

Mer information på ett ögonblick
Zūmo 590LM visar hastighetsgränser, aktuellt tempo och ankomsttid. Ta en snabb titt på skärmen, och du vet namnet på den väg som du kör. Under resan, kan du enkelt POIs längs sträckan se t ex. Som bensinstationer, restauranger och bankomater, och inte ens lämna kartsidan.

En rundare av vägmarkering
Zūmo 590LM stöds TOPO och anpassade kartor så att du kan ladda ner dina egna äventyr och erfarenhet (ytterligare kort säljs separat). Så du vet exakt vad som finns på resa genom terrängen framför dig, är zūmo 590LM är 3D-terräng. Retrace att navigera längs samma väg direkt tillbaka till utgångspunkten.

Verktyg
Zūmo 590LM är utrustad med en integrerad färddator med kompass. Som standard har zūmo 590LM en digital bränslemätare. Så du kan se hur många kilometer du kan köra till närmaste bensinstation. En hastighetsbegränsning indikator låter dig veta när du ska strypa tillbaka.
Ytterligare information
Observera att språk och menyer på svenska kan saknas.
Specifikationer
Display - Diagonal (i cm)12.6 cm
Display - Diagonal (tum)5 "
Inklusive kartuppdateringLivstid
Kommunikation - BluetoothJa
Kortmaterial (minneskort)Europa
Mått - Bredd130 mm
Mått - Djup30 mm
Mått - Höjd94 mm
Mått - Vikt375 g
Navigationsutrustnings-typ (kategorisering)Navigator för motorcykel
Recensioner