0
0
0

Navigator för motorcykel 4.3 " Becker Mamba.4 CE LMU Centraleuropa

Art.nr: 1371506
SKU: 1502200000
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
4.099 kr 3.999 kr
(Exkl. moms 3.199,20 kr)
Inkl. moms + Frakt
3.999,00
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning


OBS! Denna text är maskinöversatt.

Alltid en kurva framåt
Motorcykel står för frihet, roligt och en känsla av äventyr. Detta är vanligtvis inte kommer på den kortaste eller snabbaste vägen till destinationen, men vägen i sig är målet. Lika hög är kraven från användarna av sin enhet - och exakt på BECKER mamba serien är skräddarsydd. Baserat på feedback från många aktiva motorcyklister ett välutrustat pilot har uppstått, att bladen inget att önska för cyklister. Ofelbart finner BECKER utvecklats av motorcyklister för motorcyklister mamba.4 de vackraste passerar, den bästa utsikten och den mest slingrande vägar.

Den helt nya BECKER mamba.4 CE LMU är speciellt anpassad till dina önskemål och behov som motorcyklister. Från erfarna ryttare hjälpte till att utveckla motorcykeln Navi innehåller alla relevanta funktioner för din nästa turné klar och inte överbelastas med onödiga funktioner.

Den nya CE mamba.4 LMU innehåller beprövade navigering Becker, kompletteras med särskilda kriterier för cyklister: Förutom snabba, korta eller enkla vägar är också en slingrande väg att välja. Detta kan justeras via ytterligare tre inställningar för att passa individuella smaker och körförmåga och därmed finner för varje smak lämplig väg. Perfekt för resor på okända pass är visning av upp till fyra alternativa vägar inklusive höjdprofil.

Också ombord är de mest populära redaktionellt godkända turer och mc vänligt som intressepunkter. Dessa data tillhandahålls av det tyska språket turer portal för motorcyklister "BikerBetten.de".

En speciell egenskap är Move funktionen BECKER Rutt: Varje beräknade rutten kan dras av finger gest på en annan väg och anpassa sig till sina egna behov. För att hitta BECKER mamba.4 CE LMU alltid den bästa och säkraste för dina påståenden Tour.

Om redan startar för en tur med planering, du är med BECKER mamba.4 också bra förbindelser: Enheten erbjuder möjligheten att bearbeta PC planerad eller tillgänglig på Internet spår och att avvika detta. Det enklaste sättet är med den välkända i scenen Touren MotoPlaner.de. Detta är bekvämt och gratis. De så planerade GPX rutter kan överföras till enheten på nolltid med en USB-kabel. För enkel expansion av enhetens minne Navi har också en kortplats för micro SD-kort.

Håll tack vare stor pil visa liggande framåt körsituationer alltid i sikte, medan den realistiska 3D-terräng vy garanterar alltid rätt orientering. Utsignalen från ruttinstruktioner utförs optiskt, och eventuellt hörbar genom högtalarna är inbyggda i enheten. För ökad säkerhet ger också Bluetooth-gränssnittet. För att BECKER mamba.4 CE LMU alla meddelanden levererar mer bekväm befintliga headset eller lämpligt utrustade för motorcykelhjälmar.

Becker mamba.4 CE LMU är förberedd för de ibland svåra förhållanden motorcykel perfekt: En robust hölje skyddas av IP57-standarden för vattenbeständighet och damm och följde dig så i alla väder. Displayen med Blanview teknik ger en särskilt hög kontrast. Därför är det bra och särskilt lätt att läsa även i starkt solljus. De viktigaste funktionerna kan enkelt manövreras med handskar tack vare generösa knappar.

Enheten kommer också med en ursprunglig RAM motorcykelfästet för montering på styret och säkert och snabbt monterad via en aktiv motorcykel vagga och en extra bult. För att slå på språng ger BECKER mamba.4 ett utbytbart batteri. Om du satsar på en permanent strömförsörjning, förpackas med en universell kabel för anslutning till styrelse el.

Becker mamba.4 CE LMU innehåller kartor för 20 länder i Centraleuropa. Detta gör det möjligt att uppdatera alltid gratis tack vare Lifetime kartuppdateringar. *
Ytterligare information
Observera att språk och menyer på svenska kan saknas.
Specifikationer
Display - Diagonal (i cm)10.9 cm
Display - Diagonal (tum)4.3 "
Inklusive kartuppdateringLivstid
Kartmaterial, detaljAndorra, Belgien, Danmark, Tyskland, Frankrike, Italien, Kroatien, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Nederländerna, Österrike, Polen, San Marino, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Tjeckien, Ungern, Vatikanstaten
Kommunikation - BluetoothJa
Kortmaterial (minneskort)Centraleuropa
Mått - Bredd133 mm
Mått - Djup29 mm
Mått - Höjd92 mm
Navigationsutrustnings-typ (kategorisering)Navigator för motorcykel
Recensioner