0
0
0

Navigator för lastbil 7 " Snooper Truckmate Pro S6800 EU Europa

Art.nr: 1371543
SKU: 087416
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
5.099 kr
(Exkl. moms 4.079,20 kr)
Inkl. moms + Frakt
5.099,00
St

Slutsåld*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning


OBS! Denna text är maskinöversatt.

Snooper® Truckmate Pro S6800 med en trimmad lastbilar satellitnavigering och 7 tums skärm för förbättrad Street View.
Snooper Truck Mate Pro S6800 är den nyaste medlemmen i Truckmate produktfamiljen, som är speciellt skapade anpassade till lastbilar, lastbil och stora fordonsvägar. Med sin stora 7 tums LCD-bredbildsskärm som Truckmate Pro S6800 visar den unika satellitnavigeringsprogram Truckmate att tydligare och är även kompatibel med systemet för övervakning av däcktryck Däck pilot från Snooper. Däck Pilot varnar för däcktryck eller temperaturväxlingar på språng och garanterar en säker resa med låg bränsleförbrukning.

Truckmate Pro är användarvänligt, men mycket effektivt. Ange höjden beräknar vikt och bredd bilen och Truckmate Pro automatiskt en lastbil vänlig väg utan låga broar, höjd och viktbegränsningar, förbi alla andra faror och begränsningar som du kan stöta på. Och det är inte allt: Den Truckmate Pro S6800 tar dig runt inte bara de flesta restriktioner och hot i hela Europa, men också på det billigaste vägen, och tack vare lägre bränsleförbrukning sparar också tid pengar.

Den Truckmate Pro S6800 är också utrustad med den prisbelönta Snooper hastighetskamera teknik, snabbhet du fälla och fara varning individuellt, medan den inbyggda Min Speed® teknik visar hastighetsgräns och den rekommenderade hastigheten för lastbilar och tunga fordon på praktiskt taget varje gata i Europa.

Truckmate Pro. Antalet en av satellitnavigationsutrustning för lastbilschaufförer.
Truckmate Pro föredras av flera lastbilschaufförer än något annat satellitnavigeringssystem, eftersom det är den mest kompletta bärbara satellitnavigeringssystem på marknaden. Alla Snooper Truck Mate Pro system använder som underlag data för Maps Here® transport for Life (tidigare Navteq) medan Truckmate förbättras ytterligare med tusentals andra detaljer som täcker de risker och begränsningar komplett och fler vägar än något annat system på marknaden.

Snooper Truck Mate Pro S6800 - Vad är nytt ?
Kompatibel med Däck Pilot
För säker, ekonomisk driver Truckmate Pro S6800 är nu kompatibel med vår senaste start bistå, däcktrycksövervakningssystem Däck pilot. Trycket och temperaturen i däcken på bilen visas på skärmen; En ytterligare fördel är de akustiska varningssignalerna om tryckfall eller ovanliga temperaturen ökar.

Däckdefekter är inblandade i ca 3% av alla trafikolyckor och är den främsta orsaken till fordonshaverier. Genom att övervaka däcken på din bil under körning och se till att de är ordentligt pumpade, kan du spara upp till 10% bränsle, öka däckens livslängd med 35% och minska sannolikheten för en olycka eller brista däck.
Ytterligare information
Observera att språk och menyer på svenska kan saknas.
Specifikationer
Display - Diagonal (i cm)17.8 cm
Display - Diagonal (tum)7 "
Inklusive kartuppdateringLivstid
Kartmaterial, detaljStorbritanninen, Irland, Spanien, Portugal, Italien, Österrike, Schweiz, Belgien, Nederländerna, Luxemburg, Tyskland, Danmark, Norge, Sverige, Finland, Polen, Estland, Litauen, Tjeckien, Lettland, Liechtenstein, Ungern, Rumäninen, Slovakien, Slovenien, Serbien, Montenegro, Kroatien, Grekland, Albanien, Bosnien, Bulgarien, Makedoinen, Ryssland
Kommunikation - BluetoothJa
Kortmaterial (minneskort)Europa
Mått - Bredd180 mm
Mått - Djup15 mm
Mått - Höjd110 mm
Mått - Vikt322 g
Navigationsutrustnings-typ (kategorisering)Navigator för lastbil
Recensioner