0
0
0

Navigator för lastbil 6 " Garmin dezlCam™ LMT-D Europa

Art.nr: 1379044
SKU: 010-01457-10
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
5.499 kr
(Exkl. moms 4.399,20 kr)
Inkl. moms + Frakt
5.499,00
St

Leverans inom ca. 2 veckor*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning


OBS! Denna text är maskinöversatt.

Introduktion din nya lastbil Navi. Och din ögonvittne.
Varje gång du avgår, är ditt levebröd på spel. Det är därför du behöver mer än ett navigationshjälpmedel. Den dēzlCam LMT D skapas på den integrerade dashcam videoinspelningar av en kollision och sparar dem. När skuld dessa inspelningar kan vara avgörande. Den magnetiska hållare förenklar montering av dēzlCam i fordonet såväl som deras avlägsnande. Montera enheten på vindrutan eller på instrumentbrädan, och matcha med den roterande linsen på kameravinkel, för att säkerställa en optimal sikt över vägen. Anordningen är också utrustad med en 6-tums glas display med två fingrar zoomfunktion. Rätt och slätt: Den dēzlCam tillhör standardutrustningen i varje lastbilschaufför.

Integrerad dashcam
När du är på väg, det dēzlCam automatiskt och kontinuerligt skapade HD Videoaufnahmen7. Om en kollision inträffar, lagrar händelsedetektering (G-sensor) automatiskt filer vid nedslaget. Genom att trycka på en knapp, kan du också manuellt spara filer utan. Enheten kan lätt avlägsnas från magnethållare så att du kan ta närbilder av trafikolyckor med snapshot funktionen. En valfri GPS overlay ger information om position, hastighet, datum och tid, så att registreras exakt när och där det fanns en händelse. En microSD ™ minneskort med 8 GB ingår. Ange inspelningar direkt på 6-tums skärm av dēzlCam igen.

Användbara lastbil specifika varningar
På dēzlCam detaljerade kartor för Europa är installerade med begränsningar för långväga transporter, till exempel höjd av broar, skarpa kurvor och viktbegränsningar, och liknande information för de flesta större vägar och motorvägar.

Anpassad Truck Routing
Skriv bara in informationen på fordonsprofilen (dessa är på längd, vikt, längd, bredd och farligt anpassningsbar) och söka efter vägar som lämplig sind6 för en lastbil storlek och vikt. Ändra trailer storlekar enkelt genom att trycka på en knapp. Använd den integrerade ruttplanering kan du skapa rutter med flera destinationer och planera framtida resor och spara.

Enkel Route Justering
Om du vill resa på vissa vägar eller genom vissa städer kan du ändra rutten på dēzlCam ansträngning. Med enkel justering route add värdet på displayen väg en eller flera punkter sattes och dēzlCam gör de nödvändiga förändringarna. Klar.

Truck POI (platser av intresse)
Behöver du hjälp att hitta bra platser? Sök efter POI som står högt på listan över långdistansförare, till exempel, bensinstationer, Vågar, Exit tjänster, parkering, boende med mera.

handsfree funktioner
Synkronisera en Bluetooth®3 enhet, till exempel. Som din smartphone, med dēzlCam. sedan använda tack vare den inbyggda mikrofon och högtalare handsfree-funktioner. Den dēzlCam kan kopplas ihop med ett Bluetooth-headset (säljs separat) för att ringa och ta emot samtal - även telefonkonferenser är möjliga. Röstkommandon stöds av dēzlCam så att du kan hålla båda händerna på ratten. Bara prata med dēzlCam och enheten svarar.

Digital Traffic: vårt bästa transportlösning
Den digitala trafiken är den bästa trafiklösning som Garmin har för närvarande. Den digitala trafiken är snabb och Free2 - irriterande reklam och abonnemangskostnader står under hela livet på enheten. Trafikuppdateringar finns i digitala trafik radio med en frekvens på upp till 30 sekunder. Flytta en snabbare utmatning av trafikmeddelanden sparar flera minuter eller timmar restid. Den digitala trafiken kan berätta hur många minuters fördröjning kan förväntas och om det finns möjliga omvägar. Du kan också kontrollera om du är på den snabbaste vägen. Den digitala trafiken har ett stort täckningsområde, motorvägar och vägar och stigar finns. Täckningen av sekundära vägar kan vara större jämfört med vanlig trafik upp till 3 gånger. Den dēzlCam får inte bara trafikinformation, men också fri HD väderinformation som aktuell temperatur och en 6-dygnsprognos (möjligen en fri programuppdatering krävs).

Oklara trafik? Inga problem
Den dēzlCam är utrustad med en active lane assist. Den är märkt med röstmeddelanden och färgade pilar rätt körfält för din rutt. Röstmeddelanden kommer också att rapportera om vilka banor får köra på vägen. Tack vare Bild verkliga junction view look korsningar realistiskt: i färg och i synnerhet detalj. Den BirdsEye- junction view möjliggör en detaljerad vy av anslutningspunkter fågel.

navigeringsinstruktioner baserade väl igenkännbara punkter
Den dēzlCam har en 6-tums glasmontrar som är lätt att läsa i hytten. Särskilt starka, optimerade högtalare så att du fortfarande höra tydligt höften sväng för sväng trots vägbuller.

Med Garmin Real Avstånd ™ du är som ur en god vän till destinationen. I stället för svårt att läsa gatunamn igenkännliga landmärken, byggnader och trafikljus används som riktlinjer. Till exempel skulle instrumentet ger dig navigera sida visas nedan instruktionen: "Sväng vänster vid trafikljusen."

Support Smartphone Link
Smartphone link4 är en gratis mobil app för att ansluta mellan dēzlCam och en iPhone® eller Android ™ smartphone. Om enheterna är ihopkopplade, kan dēzlCam dela information med din befintliga data plan.

Smartphone Link ger också tillgång till Garmin Live Dienste5, vilket ger dig information i realtid, såsom väder eller trafik. Informationen är tillgänglig för gratis eller på prenumerationsbasis. Köp premiuminnehåll såsom avancerade väderradardata och bilder från trafikkameror lätt i appen.

Kompatibel med trådlös backkamera
Expandera enheten till trådlösa bakre kamera Garmin BC ™ 30 (säljs separat), så att du enkelt kan se vad som driver i backväxeln bakom lastbilen. Para ihop enheten för att se de överförda kamerabilder direkt på ljusa 6-tums skärm av dēzlCam. Anslut kameran tillgängliga med en konstant ström källa, och sedan enkelt växla mellan kameran och navigationslägena. Det rekommenderas att ordna för installation av kvalificerad personal.

POI längs vägen
Du söker efter POI nära, men inte vill lämna sidan av kortet? Eftersom funktionen är "POI längs vägen" på kö. Under navigering, är du alltid med funktionen för POIs längs vägen på serviceinrättningar i området, inklusive restauranger, bensinstationer och bankomater. Funktionen kan även anpassa så att du går alltid vet var dina favoritdestinationer.

Mer information under körning
På navigeringssidan kan du se din egen takt, den skyltade hastighetsgränsen, namnet på den väg som du befinner dig, och den förväntade ankomsttiden. Nyttiga hastighetsgränser för lastbilar visas, om de skiljer sig från posterna för bilar. Den dēzlCam ger information om vägmätare / milstolpar. Klockan ändrar automatiskt tidszonen och visar tider för soluppgång och solnedgång. Dessutom dēzlCam informerade om nationella gränser och beräknas beräknade ankomsttid.

miljontals nya och populära sevärdheter
Vår databas POI ger nu ytterligare sökinformation från Foursquare®. Med Foursquare kan du upptäcka miljontals restauranger, affärer, tjänster och mer i ditt område.

Inklusive livstid kartuppdateringar
På dēzlCam LMT-D detaljerade kartor för Europa är förinstallerade. Fria lebenslange1 kartuppdateringar att nuvarande kartor, POI och navigationsinformation ingår i dina rutter. Hämta nya kartor över livstid GPS-enheten för gratis nedladdning.
Ytterligare information
Observera att språk och menyer på svenska kan saknas.
Utrustning
  • 6 " Europa Navigator för lastbil
  • Inklusive kartuppdatering: Livstid
  • Trafikmeddelande: TMC
  • Kommunikation - Bluetooth: Ja
Specifikationer
Display - Diagonal (i cm)15.4 cm
Display - Diagonal (tum)6 "
Inklusive kartuppdateringLivstid
KartorEuropa
Kommunikation - BluetoothJa
Mått - Bredd183 mm
Mått - Djup15 mm
Mått - Höjd94 mm
Mått - Vikt319 g
Navigationsutrustnings-typ (kategorisering)Navigator för lastbil
TrafikmeddelandeTMC
Dokumentation
Recensioner