0
0
0

Navigator för husbil 7 " Snooper Ventura Pro S6800 Europa

Art.nr: 1371510
SKU: NAVES68
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
4.799 kr
(Exkl. moms 3.839,20 kr)
Inkl. moms + Frakt
4.799,00
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning


OBS! Denna text är maskinöversatt.

FRI livstid kartuppdateringar!
Så att du alltid har de senaste Ventura Pro programvara och vägkartor, kommer S6800 standard med fri livstids kartuppdateringar. Helt enkelt registrera din enhet efter köpet, och du kommer att få fullständig livstids fri kartuppdateringar.

Med sina stora 7 tums LCD-bredbildsskärm Ventura Pro S6800 visar den unika satellitnavigerings programvara från Ventura att tydligare och är även kompatibel med systemet för övervakning av däcktryck Däck pilot från Snooper. Däck Pilot varnar för däcktryck eller temperaturväxlingar på språng och garanterar en säker resa med låg bränsleförbrukning.

Venturaist den första mobila navigationssystemet som är speciellt utformad för behoven hos husvagnar och husbilar samt Snooper flerfaldigt prisbelönta hastighetskamera plats tekniken har. Infördes 2009, inspirerade Ventura många husvagn och husbilsentusiaster i hela Europa och har varit en stor framgång. Skriv bara höjd, bredd och vikt bilen, och Ventura automatiskt beräkna en rutt som undviker låga broar, viktbegränsningar och många andra faror.

Snooper Ventura Pro S6800 -Satellitennavigationssystem är resultatet av flera månaders utveckling, sektorstudier och feedback från tusentals husvagn och husbilsförare bakom. Ventura är därför den mest omfattande mobila, som utformats speciellt för husvagnar och husbilar satellitnavigeringssystem på marknaden. Ventura använder grundläggande Navteq transportdata, men systemet kompletteras med tusentals ytterligare funktioner och ger därmed mycket mer omfattande information om trafikfaror i ett mycket bredare vägnät än något annat system på marknaden.

Allt på Ventura Pro är större och bättre. Mata in adresser och systemnavigeringsmenyn underlättas genom de större och lättare att drivas knappar på skärmen. Dessutom ger den S6800 FRI TMC-trafikinformation.

Ventura Pro S6800 - Vad är nytt ?
Kompatibel med Däck Pilot
För säker, ekonomisk körning Ventura Pro S6800 är nu kompatibel med vår senaste start bistå, däcktrycksövervakningssystem Däck pilot. Trycket och temperaturen i däcken på bilen visas på skärmen; En ytterligare fördel är de akustiska varningssignalerna om tryckfall eller ovanliga temperaturen ökar. Däckdefekter är inblandade i ca 3% av alla trafikolyckor och är den främsta orsaken till fordonshaverier. Genom att övervaka däcken på din bil under körning och se till att de är helt uppblåst, kan du spara upp till 10% bränsle, öka däckens livslängd med 35% och minska sannolikheten för en olycka eller brista däck.

FM-sändare
Tack vare den inbyggda FM-sändare, kan du njuta av prisbelönta navigationssystemet Ventura på högtalarna i bilen. Nu kan du höra navigeringsinstruktioner till grenarna ännu bättre och kan koncentrera sig helt på vägen.

Ny detaljerad camping information från Alan Rogers
Med Ventura Pro S6800 också vårt partnerskap med Alan resor Rogers startar. Alan Rogers publicerar de ledande camping guider som är kända för sin tillförlitlighet i husvagnar och husbilar ägare sedan 1968:e I alla de nya Ventura satellitnavigationsutrustning, är den detaljerade campingen information från Alan Rogers ingår omedelbart. Och det är ganska enkelt: Välj ikonen Alan Rogers, lokalisera landet, regionen och campingplatsen och din Snooper Ventura visar detaljerad information om campingplatsen och leder dem där säkert.
Ytterligare information
Observera att språk och menyer på svenska kan saknas.
Specifikationer
Display - Diagonal (i cm)17.8 cm
Display - Diagonal (tum)7 "
Inklusive kartuppdateringLivstid
Kartmaterial, detaljStorbritanninen, Irland, Frankrike, Spanien, Portugal, Italien, Österrike, Schweiz, Belgien, Nederländerna, Luxemburg, Tyskland, Danmark, Norge, Sverige, Finland, Polen, Estland, Litauen, Tjeckien, Lettland, Liechtenstein, Ungern, Rumäninen, Slovakien, Slovenien, Serbien, Montenegro, Kroatien, Grekland, Albanien, Bosnien, Bulgarien, Makedoinen, Ryssland
Kommunikation - BluetoothJa
Kortmaterial (minneskort)Europa
Mått - Bredd180 mm
Mått - Djup15 mm
Mått - Höjd110 mm
Mått - Vikt322 g
Navigationsutrustnings-typ (kategorisering)Navigator för husbil
Recensioner