0
0
0

Navigator 6 " Garmin nüvi® 68 LMT Europa

Art.nr: 1343812
SKU: 010-01399-12
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
1.899 kr
(Exkl. moms 1.519,20 kr)
Inkl. moms + Frakt
1.899,00
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
Garmin nüvi® 68 LMT


ESSENTIAL-serien
Nüvi-navigeringen med Garmin essential-serien är tydlig, enkel och prisvärd. Den hanteras via en ljus, 5 eller 6 tums stor pekskärm. Alla modeller har vägbeskrivningar med uppläsning av gatunamn, förprogrammerade kartor, visning av hastighetsgränser och en körfältsassistent med korsningsvyer. På vissa modeller finns även livslånga kartuppdateringar tillgängliga. Med nüvi essential-serien börjar resan på rätt sätt.

Användarvänlig GPS-navigering
Nüvi 68LMT har en elegant design och en ljus, 6 tums stor skärm som kan användas i stående eller liggande format. Fäst den säkert med den medföljande sugkoppshållaren i bilen. Enkel användbarhet och en översiktlig meny är prioritet hos Garmin.

Detaljerade kartor med kostnadsfria uppdateringar
På nüvi 68LMT finns förinstallerade, detaljerade kartor över Europa. Kostnadsfria, livslånga¹ kartuppdateringar garanterar att aktuella kartor, Points of Interest (POI) och navigationsinformation beräknas in i din rutt. Ladda hem nya kartor utan extra kostnad så länge du använder din GPS-enhet.

Kostnadsfri, obegränsad Premium-trafikinformation för att undvika köer
Nüvi 68LMT är utrustad med Premium-trafiktjänsten från Garmin, så att du tillbringar mindre tid i köer. Inkommande meddelanden visas bredvid kortet i splitscreen, så att allt förblir i sikte och meddelanden som visas uppläses också. Du får information om detaljer som t.ex. hur många minuter en fördröjning kan förväntas ta, om det finns möjliga omvägar och den kan också bekräfta om du befinner dig på den snabbaste vägen. Abonnemanget på trafiktjänsten är obegränsat och kan därmed tas emot under hela användningstiden av nüvi 68LMT - helt utan reklam och abonnemangskostnader.. Garmin-trafikinformation skickas direkt till nüvi-enheten. Någon smartphone behöver du inte.

NYHET! Garmin Real Directions™
Med Garmin Real Directions erbjuder nüvi 68LMT ett nyskapande sätt att ge vägbeskrivningar med uppläsning av gatunamn. Du får tydliga köranvisningar av denna reskamrat som guidar dig till din destination. Lätt igenkännliga sevärdheter, byggnader och trafikljus används som hållpunkter. Mödosamma försök att tyda gatunamn tillhör det förflutna. Istället följer du lättförståeliga anvisningar som "Sväng vänster efter bensinstationen".

NYHET! Miljontals nya POI tack vare Foursquare
Sök med nüvi 68LMT efter adresser och miljontals POI (Points of Interest) som företag, butiker, restauranger eller andra mål. Vår POI-databas innehåller även exakt och relevant information från Foursquare. Om du nu söker efter mål visas de bästa foursquare-träffarna högst upp på listan. Så enkelt har det aldrig varit att upptäcka nya och populära restauranger, affärer och annat.

NYHET! Hitta just ditt mål
Direct acess-funktionen förenklar navigationen till vissa socialisera vissa stora mål som flygplatser och shoppingcentrum, eftersom ett mål i ett större komplex hittas. Med Direct Access kan du till och med navigera till parkeringsplatser för att hitta den närmaste ingången till ditt mål. Om du kör till ett köpcentrum, ger Direct Access ytterligare information om vissa affärer. Exempelvis: "infart till pep köpcentrum Perlach München. Douglas finns på markplan."

Oöversiktliga på- och avfarter? Inga problem!
Körfältsassistenten med korsningsvyer visar kommande korsningar på displayen på nüvi 68LMT. Det rätta körfältet är därmed markerat med väl synliga pilar.

Sök enklare, hitta snabbare
Adresser och miljontals POI kan med hjälp av sökfältet på nüvi 68LMT enkelt hittas på plats. Ange en kategori (t.ex. "pizza"), en fullständig adress eller ett namn ("McDonalds") och nüvi 68LMT visar snabbt resultaten.

Mer information på en blick
Slut med vägskyltar som inte kan avläsas eller inte finns. En titt på nüvi 68LMT räcker för att veta vilken gata du kör på just nu. Även hastighetsbegränsningar, den nuvarande hastigheten och ankomsttid visas på nüvi.

Letar du POI i närheten men vill inte lämna kartsidan? Då kommer funktionen "POI längs rutten" som på beställning. Under navigeringen ger funktionen för POIs längs rutten löpande information om serviceställen i närheten, inklusive restauranger, bensinstationer och uttagsautomater. Funktionen kan till och med anpassas så att du under färden alltid vet placeringen på dina favoritmål.

Alltid koll på aktuella fartkameror
Nüvi 68LMT innehåller vårt unika system för cyclops-hastighetskontroller som i realtid visar exakta larm som är relevanta för din rutt. Den fullständiga fartkameradatabasen är redan förinstallerad på navigationsenheten. Som tillval kan du få uppdateringar en gång eller regelbundet, så att du alltid har de senaste placeringarna på fartkameror och kan köra säkert och korrekt.

Säkerhetsrelevanta varningar
Temat säkerhet är vid utvecklingen av nüvi alltid ett viktigt tema- på så sätt vidareutvecklas säkerhetsrelevanta funktioner som körfältsassistenten, korsningsvyer, trafikinformation och nya funktioner som varningar för skolområden eller felkörare tillkommer.

Om du till exempel närmar dig ett skolområde hörs en ljudsignal och i teckenfönstret visas motsvarande varning. Dessutom anpassas den visade hastighetsbegränsningen omedelbart.
Egenskaper
 • 15,24 cm (6") TFT-färgskärm med vit bakgrundsbelysning
 • Orientering i stående och liggande format möjlig.
 • Förinstallerat kartmaterial för Europa
 • Free Lifetime Maps - gratis livslånga¹ kartuppdateringar
 • Free Lifetime Traffic - obegränsade trafikabonnemang för att undvika köer²
I leveransen ingår
 • nüvi 68LMT
 • Förinstallerad med City Navigator® NT Europe
 • Livslånga kartuppdateringar¹ och obegränsad digital trafikprenumeration²
 • Bilanslutningskabel för trafikradioantenn med obegränsad licens
 • Sugkoppshållare
 • USB-kabel
 • Snabbmanual.
Ytterligare information
¹Om du köper en nüMapsTM Lifetime-prenumeration (säljs separat) eller om leveransen av din Garmin-produkt innehöll en nüMaps Lifetime-prenumeration eller en annan obegränsad prenumeration för kartdata erhåller du kartuppdateringar för en (1) kompatibel Garmin-enhet till slutet av dess livslängd eller till Garmin inte längre erhåller kartdata från sin tredjepartsleverantör (beroende på vad som inträffar först, men högst i 30 år), i den mån sådana uppdateringar erbjuds på Garmins webbplats. Med produktens "livslängd" menas i detta sammanhang den tidsperiod då produkten (a) uppvisar de nödvändiga tekniska funktionerna för att kunna nyttja aktuella karttjänster samt (b) fungerar som dess konstruktion avser utan att omfattande reparationer krävs. En produkt anses inte längre fungera och har nått slutet av dess livslängd om inga uppdateringar har hämtats för produkten på minst 24 månader. Om inget annat anges är uppdateringarna som finns inom ramen för prenumerationen uppdateringar för samma geografiska område som ursprungligen fanns när du köpte Garmin-produkten. Det kan hända att din Garmin-produkt inte har tillräckligt med minne för att ladda ner en kartuppdatering. I så fall måste du antingen (a) reducera kartdatamaterialet för uppdateringarna eller (b) skaffa ett microSD- eller SD-kort (beroende på Garmin-produkt), för att överföra en del av kartdatan för uppdateringen eller all kartdata på kortet. MicroSD-kort eller SD-kort kan du sätta in i microSD- eller SD-kortplatsen på din Garminprodukt. Om det inte är möjligt att kringgå det utrymme som fattas genom åtgärd (a) eller åtgärd (b) kan Garmin därmed dra slutsatsen att produktens livslängd gått ut. Garmin kan när som helst annullera nüMaps Lifetime-abonnemanget eller en annan obegränsad prenumeration på kartdata, om du bryter mot villkoren i detta avtal eller prenumeration. nüMaps Lifetime-abonnemanget eller en annan prenumeration på kartdata kan inte överlåtas till andra personer eller andra Garmin-produkter.

²Den obegränsade trafikradiolicensen kan tas emot under hela användningstiden för Garmin-trafikradiomottagaren eller så länge som Garmin erhåller trafikdata från trafiktjänstens leverantör, beroende på vilket tillstånd som upphör först. Med trafikradiomottagarens "livslängd" menas i detta sammanhang den tidsperiod då mottagarenheten (a) uppvisar de nödvändiga tekniska funktionerna för att kunna nyttja aktuella trafikradiotjänster samt (b) fungerar som dess konstruktion avser utan att omfattande reparationer krävs. Trafikinformation via radio är inte tillgänglig på alla platser.
Utrustning
 • Uttalar gatunamn (t.ex. "sväng efter 500 meter in på SOLGATAN")
 • Kompatibel med TMC-radiotrafikinformation
 • Körfältsassistent (pilarna visar det rätta körfältet)
 • Visning av korsningar med trafikskyltar
 • Undvikande av rutter (för att undvika motorvägar, avgiftsbelagda vägar)
 • Hastighetsbegränsningar (visar den högsta tillåtna hastigheten för de flesta vägar)
 • Motorvägs-intressepunkter (restauranger, bensinstationer och mer).
Specifikationer
Display - Diagonal (i cm)15.4 cm
Display - Diagonal (tum)6 "
Inklusive kartuppdateringLivstid
Kortmaterial (minneskort)Europa
Mått - Bredd168 mm
Mått - Djup21 mm
Mått - Höjd94 mm
Mått - Vikt244 g
Navigationsutrustnings-typ (kategorisering)Navigator
TMC-ReporterTMC
Recensioner