0
0
0

Navigator 6 " Garmin Nüvi 2699 LMT-D EU Europa / DAB+ Premium TMC Europa

Art.nr: 1274871
SKU: 010-01188-20
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
2.199 kr 1.999 kr
(Exkl. moms 1.599,20 kr)
Inkl. moms + Frakt
1.999,00
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
Garmin Nüvi 2699LMT-D EU


Ljusstark bildskärm
Nüvi 2699LMT-D har en ljus 6-tums-glasdisplay med hög upplösning och 2-fingers-zoomfunktion. På så sätt kan du snabbt zooma in på informationen på skärmen. Den valbara orienteringen gör att du kan använda nüvi 2699LMT-D i stående eller liggande.

Detaljerade kartor med kostnadsfria uppdateringar
Detaljerade kartor för Europa är förinstallerade på nüvi 2699LMT-D. Kostnadsfria, livslånga¹ kartuppdateringar garanterar att aktuella kartor, Points of Interest (POI) och navigationsinformation beräknas in i din rutt. Ladda hem nya kartor utan extra kostnad så länge du använder din GPS-enhet.

Många nya sevärdheter tack vare Foursquare
Via Foursquare kan du hitta rykande heta restauranger, caféer, butiker och mycket annat. Med hjälp av Smartphone Link kan du läsa communityns recensioner av dina POIs direkt på din nüvi® av den senaste generationen, samt meddela dina vänner om din aktuella position via Check-In-funktionen.
Fördelar:
- Upptäck nyheter: Tack vare 1,5 miljon förinstallerade, extra community-POIs blir det lätt att hitta de trendigaste uteställena som till exempel restauranger även i främmande städer.
- Utforska din omgivning: Få en översikt över alla intressanta platser.
- Vart lönar det sig att gå: Du får en direkt överblick över recensioner från communityn, öppettider och priser (fungerar endast med Smartphone Link).
- Håll kontakten: Utforska hemliga smultronställen, checka in där och dela det med vännerna.

Det bästa av våra trafiklösningar
Den digitala trafikradion är den bästa trafiklösningen Garmin erbjuder för närvarande. Den digitala trafikradion är snabb och kostnadsfri² - störande reklam och prenumerationskostnader slipper du under enhetens hela livslängd. Dessutom har den digitala trafikradion ett stort täckningsområde som innefattar motorvägar och mindre trafikleder.

På nüvi 2699LMT-D visas trafikinformationen bredvid kartan som alltid visas på skärmen. Trafikvarningar läses även upp. Den digitala trafikradion Garmin Live Traffic stöder röststyrning och reagerar alltså på röstkommandon. Den kan tillhandahålla information om din position, t.ex. hur många minuter försening du kan räkna med och om det finns en bättre rutt. Vill du veta om din planerade resväg är snabbast? Den digitala trafikradion kan till och med bekräfta detta. Dessutom skickas trafikinformation direkt till din nüvi-enhet. Någon smartphone behöver du inte.

Garmin Real Directions™ Stressfria bilresor - även utanför mobiltäckningsområdet.

Med Garmin Real Directions ger nüvi 2699LMT-D som nyhet vägbeskrivningar med uppläsning av gatunamn. Du får tydliga köranvisningar av denna reskamrat som guidar dig till din destination. Lätt igenkännliga sevärdheter, byggnader och trafikljus används som hållpunkter. Mödosamma försök att tyda gatunamn tillhör det förflutna. Istället följer du lättförståeliga anvisningar som "Sväng vänster efter bensinstationen".

Hitta just ditt mål
Skippa letandet och gå direkt till att hitta! Med Direct Access™ hittar du dina mål direkt, var du än är. Se vilka butiker, caféer och restauranger som finns i köpcentra och låt dig lotsas raka vägen dit.

Oöversiktliga på- och avfarter? Inga problem!
Den aktiva körfältsassistenten med röstmeddelanden hjälper dig att hitta på- och avfarter helt utan stress. När du närmar dig visas det rätta körfältet i en animerad modell med färgglada pilar. En vänlig röst hjälper till med ytterligare information. BirdsEye-korsningsvyn ger en detaljerad överblick av på- och avfarter ur fågelperspektiv. PhotoReal-korsningsvyn i 3D visar korsningar samt på- och avfarter längs rutten i verklighetstrogna fotobilder som även innefattar omgivningen och dess landskap. Pilar i lysande färger markerar det rätta körfältet. nüvi 2699LMT-D visar även vägskyltar som kan möta dig på din rutt.

Stöd för Bluetooth®
Synkronisera en Bluetooth-kompatibel enhet, till exempel en smarttelefon, med nüvi 2699LMT-D. Tack vare den inbyggda mikrofonen och högtalaren kan du sedan använda handsfree-funktionerna. På så vis kan du föra säkra telefonsamtal vid ratten medan telefonen ligger i tryggt förvar i väskan eller handskfacket.

Du har kontrollen - med din röst
Nüvi 2699LMT-D kan användas med röststyrning. Resultatet är en navigeringsupplevelse i särklass. När du uttalar ett kommando, svarar apparaten. Så att du kan hålla händerna på ratten. Självklart kan du också navigera med hjälp av pekskärmen.

Stöd för Smartphone Link
Smartphone Link är en kostnadsfri mobil-app för att upprätta anslutning mellan nüvi 2699LMT-D och din iPhone® eller Android™-smarttelefon. Om enheterna paras ihop kan enheten dela information med dina befintliga mobil-datakostnader³, till exempel din parkeringsplats, sevärdheter och resmålet. Med Smartphone Link-appen kan du skicka positioner och adresser från din telefon direkt till nüvi-enheten. Superenkelt.

Smartphone Link ger också åtkomst till Garmin-Live-tjänst 4 för att få realtidsinformation till exempel om väder. Smartphone Link är kompatibel med iPhone 4S eller senare och vissa Android-enheter.

Mer information på en blick
Kartan finns på nüvi 2699LMT-D alltid på skärmen. Ytterligare information visas bredvid. Detaljerad information får du helt enkelt genom att trycka på skärmen. Under navigeringen ger funktionen för POIs längs rutten löpande information om serviceställen i närheten, inklusive restauranger, bensinstationer och uttagsautomater.

Nüvi 2699LMT-D visar fartbegränsningar och den aktuella hastigheten samt beräknad ankomsttid. Du behöver bara kasta ett öga på skärmen, och vips får du reda på vad vägen du kör på heter. Även varningar för skolområden visas på nüvi 2699LMT-D.

Enkel enhetshantering
Använd Garmin Express för att hålla nüvi-enheten uppdaterad. Med Garmin Express är det inga problem att uppdatera kartor och programvara, överföra favoriter till och från din enhet och kostnadsfritt ladda ner anpassade fordon och röster.
Egenskaper
 • 6" glas-display med 2-fingers-zoomfunktion och valbar orientering
 • Livslånga kartuppdateringar för 45 EU-länder
 • Livslång live-trafikinformation via DAB+ (Garmin Live Traffic)
 • Digital trafiklösning², den bästa Garmin-lösningen för att undvika bilköer
 • Sök efter nya, populära restauranger, butiker och med mera med hjälp av Foursquare®
 • Bluetooth® -teknik för användning av handsfreefunktionen
 • Röststyrning, så att du kan hålla båda händerna på ratten
 • PhotoReal™ 3D-korsningsvyer och aktiv körfältsassistent
I leveransen ingår
 • nüvi® 2699LMT-D
 • Sugkoppshållare
 • Livslånga kartuppdateringar¹ och obegränsad digital trafikprenumeration² (på förpackningen indikeras detta med "LMT-D" efter modellnumret)
 • Antenn-/ motorfordons-anslutningskabel
 • USB-kabel
 • Produktdokumentation.
Ytterligare information
1 Om du köper en nüMapsTM Lifetime-prenumeration (säljs separat) eller om leveransen av din Garmin-produkt innehöll en nüMaps Lifetime-prenumeration eller en annan obegränsad prenumeration för kartdata erhåller du kartuppdateringar för en (1) kompatibel Garmin-enhet till slutet av dess livslängd eller till Garmin inte längre erhåller kartdata från sin tredjepartsleverantör (beroende på vad som inträffar först, men högst i 30 år), i den mån sådana uppdateringar erbjuds på Garmins webbplats.

2 Den obegränsade trafikradiolicensen kan tas emot under hela användningstiden av Garmin-trafikradiomottagaren eller så länge Garmin erhåller trafikdata från trafiktjänstens leverantör, beroende på vilket tillstånd som upphör först. Med trafikradiomottagarens "livslängd" menas i detta sammanhang den tidsperiod då mottagarenheten (a) uppvisar de nödvändiga tekniska funktionerna för att kunna nyttja aktuella trafikradiotjänster samt (b) fungerar som dess konstruktion avser utan att omfattande reparationer krävs. Trafikinformation via radio är inte tillgänglig på alla platser.

3 Det förekommer i vissa fall avgifter vid användning av dina mobila dataavgifter. Ytterligare information om data- och roaming-avgifter får du av din leverantör av mobila trådlösa tjänster.

4 Ett abonnemang kan behövas.
Utrustning
 • Skärmupplösning: 800 x 480 pixlar
 • Laddningsbart litiumjonbatteri (upp till 1 timmes drifttid med batteri)
 • Högkänslig GPS-mottagare
 • MicroSD-kortplats
 • Röstmeddelanden
 • Uppläsning av gatunamn
 • Äkta röststyrning (navigation och menyhantering med röst)
 • Kompatibel med TMC-trafikinformation.
Specifikationer
Display - Diagonal (i cm)15.4 cm
Display - Diagonal (tum)6 "
Drifttid1 h
Inklusive kartuppdateringLivstid
Kommunikation - BluetoothJa
Kortmaterial (minneskort)Europa
Mått - Bredd168 mm
Mått - Djup19 mm
Mått - Höjd94 mm
Mått - Vikt268 g
Navigationsenhet funktionerLive Traffic via DAB+
Navigationsutrustnings-typ (kategorisering)Navigator
Recensioner