0
0
0

Navigator 6 " Garmin DriveSmart™ 60LMT-D Europa

Art.nr: 1429807
SKU: 010-01540-10
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
2.899 kr
(Exkl. moms 2.319,20 kr)
Inkl. moms + Frakt
2.899,00
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning


Praktiska varningar
Garmin DriveSmart förser dig med förarvarningar för en säkrare körning och ökad situationsberedskap. Varningarna består av varningar för skarpa kurvor, hastighetsändringar, järnvägsövergångar, viltövergångar med mera. Dessutom kan Garmin DriveSmart meddela dig när du kör åt fel håll på en enkelriktad gata och skicka varningar om närliggande skolzoner. Få varningar om närliggande rödljus- och fartkameror5 och var förberedd på plötsliga stopp i trafiken med varningar om kommande trafikstockningar6. För längre körsträckor föreslår en trötthetsvarning7 tidpunkter för pauser och möjliga rastplatser efter flera timmars körning. Med funktionen Längre fram kan du enkelt se platser framför dig och milstolpar längs rutten, som gränser, utan att lämna kartvyn.

Tala med Garmin DriveSmart
I Garmin DriveSmart finns möjlighet till bekväm röstaktiverad navigering. Styr Garmin DriveSmart med din röst och fortsätt att hålla händerna på ratten (endast modellen med hela Europa).

Många smarta funktioner
Synkronisera en Bluetooth-aktiverad enhet, till exempel din smartphone, med Garmin DriveSmart, så kan du ringa med handsfree och ta emot smartaviseringar på Garmin DriveSmart-skärmen. Ta emot samtal, sms och kalenderpåminnelser utan att ta händerna från ratten för att sträcka dig efter telefonen. Behåll fokus på körningen samtidigt som du håller kontakten tack vare anpassningsbara smartaviseringar som visas bekvämt direkt på navigeringsskärmen.

Om du vill få realtidsinformation, som väder och trafikförhållanden, hämtar du mobilappen Smartphone Link8, som kopplar ihop Garmin DriveSmart GPS-navigatorn med din kompatibla smartphone.

Navigera enkelt i komplicerade korsningar
Aktiv filassistans med talade instruktioner förbereder dig på att köra genom en avfart eller korsning och behålla lugnet. När du närmar dig visar en animerad modell rätt fil på din rutt med hjälp av färgstarka pilar. BirdsEye-visning av korsningar ger en detaljerad vy över korsningar, du ser nedåt som om du befann dig ovanför korsningen. Dessutom finns photoReal-visning av korsningar som visar korsningar längs din rutt på ett realistiskt sätt, inklusive det omgivande landskapet.

Våra bästa trafiklösningar
Garmins Digitala trafik via DAB är Garmins bästa plug-and-play-trafiklösning. Digital trafik är snabbt och kostnadsfritt² – under enhetens livslängd. Få trafikuppdateringar så ofta som var 60:e sekund. Dessutom har Digital trafik ett stort täckningsområde som omfattar motorvägar, riksvägar och länsvägar – överallt där du behöver den*. Digital trafik är röstaktiverat, så det svarar på talade uppmaningar (endast modellen med hela Europa). Det kan ge mer information om situationen, till exempel hur många minuters försening du kan förvänta dig och om det finns några möjliga avstickare. Du kan till och med ta reda på om du befinner dig på den snabbaste rutten. Trafikinformation finns på din enhet direkt när du packar upp den.Vägledning med hjälp av igenkännbara landmärken
Garmin DriveSmart omdefinierar "Turn-by-Turn-röstguidning" med Garmin Real Directions™ lättförståeliga köranvisningar som vägleder dig som en vän, med igenkännbara landmärken, byggnader och trafikljus (t.ex. "Sväng höger efter den röda byggnaden" eller "Sväng vänster efter McDonalds"). Den har miljontals förinlästa nya och populära platser, tack vare Foursquare®.

Hitta direkt vart du ska
Funktionen Direct Access underlättar navigering på komplexa destinationer, som flygplatser och gallerior, genom att hitta en plats inom en större plats. När du navigerar till shoppinggallerian ger Direct Access dig ytterligare platsinformation om specifika butiker där inne. Till exempel: ”Ankommer till Lakeside. Debenhams ligger inomhus, på övre plan."Sök lättare, hitta snabbare
Garmin DriveSmart har ett sökfält som gör det enkelt att hitta adresser och miljontals intressanta platser. Ange bara en kategori (t.ex. "pizza"), en hel adress eller ett egennamn ("Starbucks"), så visar Garmin DriveSmart snabbt resultaten. I händelse av stavfel presenterar Garmin DriveSmart flera sökresultat som låter ungefär som det du angav.

Lägg till en kamera till din Drive
För en komplett navigeringslösning går Garmin DriveSmart att para ihop med den trådlösa backkameran BC™ 30 (säljs separat och professionell installation rekommenderas). När den är ansluten kan du enkelt se fordon, fotgängare och andra hinder direkt på Garmin DriveSmart-skärmen när du backar. När du reser med en baby eller ett småbarn kan du lägga till Garmins babyCam™ till din Drive. babyCam är en videobabyvakt för fordon som, när du vill, enkelt ger dig en vy över passageraren i baksätet direkt på navigeringsskärmen.

OBS! I vissa länder är användningen av kameraenheter reglerad eller förbjuden. Det är ditt ansvar att känna till och följa gällande lagar och rätt till integritet i samband med användning av dessa enheter i de områden där du planerar att använda en kameraenhet.

Enkel hantering
Använd Garmin Express™ för att hålla Garmin DriveSmart uppdaterad. Garmin Express gör det enkelt att uppdatera kartor och programvara, överföra favoriter till och från enheter samt installera kostnadsfria anpassade fordon och röster.

Kvaliteten på kartdata kan göra hela skillnaden mellan att hitta eller inte hitta din destination. Med högkvalitativa HERE-kartdata kan din Garmin-enhet förse dig med den information du behöver, när du behöver den som mest. Därigenom minskar frustrationen när du kör eftersom förseningar unviks och den tid du tillbringar i bilen minskar.
Egenskaper
 • Ljusstark 6,0-tums GPS-navigator med vändbar skärm och multitouch
 • Detaljerade kartor över Europa eller Västeuropa med kostnadsfria kartuppdateringar på livstid¹ och Digital trafik², den snabbaste trafiklösningen från Garmin
 • Klicka här för att se karttäckningen för den här produkten
 • Kostnadsfri Garmin DIGITAL trafik via DAB – Garmins bästa trafiklösning – direkt när du packat upp den!
 • Bluetooth® handsfree telefonsamtal³ och röstaktiverad navigering (endast modellen med hela Europa)
 • Förarvarningar för ökad uppmärksamhet, bland annat kommande skarpa kurvor, skolzoner, hastighetsändringar med mera
 • Med anpassningsbara smartaviseringar4 kan du visa samtal, sms och andra aviseringar på navigeringsskärmen
I leveransen ingår
 • Garmin DriveSmart 60LMT-D
 • Livstids kartor¹ och digital trafik² (markeras med "LMT-D" efter modellnumret på lådan)
 • Livstidstrafikantenn/12 V-strömkabel
 • Sugkoppsfäste för fordon
 • USB-kabel
 • Snabbstartsguide
Ytterligare information
¹Villkor för livstidskartor
²Villkor för livstidstrafik
³Kräver Bluetooth-aktiverad smartphone (säljs separat). Se Garmin.com/ble
4Om du vill ta emot smartaviseringar på din navigator måste du hämta den kostnadsfria Smartphone Link-appen. Användarens dataplansavgifter gäller, om sådana finns. Kräver Bluetooth-aktiverad smartphone (säljs separat)
5Varningar för rödljus- och fartkameror är inte tillgängligt i alla områden
6Kräver att användarna kör fortare än 95 km/h när de närmar sig långsam eller stoppad trafik.
7Trötthetsvarningen aktiveras efter långa perioder av sammanhängande körning utan några längre stopp längs rutten.
8Användarens dataplansavgifter gäller, om sådana finns. Abonnemang kan krävas.
*Förbättrad täckning utöver TMC-platser jämfört med vanliga trafiktjänster, tack vare bättre Location Referencing-teknik och TPEG. TPEG är nästa generations trafikprotokoll, den nya standarden inom trafikinformation och har de högsta specifikationerna för överföring av avancerad trafikinformation över hela världen.
Specifikationer
Display - Diagonal (i cm)15.4 cm
Display - Diagonal (tum)6 "
Inklusive kartuppdateringLivstid
Kommunikation - BluetoothJa
Kortmaterial (minneskort)Europa
Mått - Bredd170 mm
Mått - Djup19 mm
Mått - Höjd94 mm
Mått - Vikt241 g
Navigationsenhet funktionerLive Traffic via DAB+
Navigationsutrustnings-typ (kategorisering)Navigator
TMC-ReporterTMC
Dokumentation
Recensioner