0
0
0

Navigator 5 " Garmin nüvi® 58 LMT Europa

Art.nr: 1343815
SKU: 010-01400-12
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
1.599 kr
(Exkl. moms 1.279,20 kr)
Inkl. moms + Frakt
1.599,00
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning


OBS! Denna text är maskinöversatt.

oumbärliga serien:
Nüvi navigationsutrustning med Garmin Essential-serien är klar, enkel och prisvärd. De manövreras via en ljus, 5 eller 6-tums pekskärm. Alla modeller har sväng för sväng riktningar som talar gatunamn, förinstallerade kartor, en hastighetsgräns display och Filassistans med junction view. På vissa modeller, livslängd kartuppdateringar finns tillgängliga. Med enheten Essential-serien Varje resa börjar ordentligt.

Användarvänlig GPS-navigering
Nüvi 68LMT har en elegant design och en ljus, 5 tums skärm, som kan användas i liggande eller stående format. Fäst den med den medföljande Sugkoppsfäste säkert i bilen. Lätt att använda och enkel meny är en prioritet på Garmin.

detaljerade kartor med gratis uppdateringar
På nüvi 58LMT detaljerade kartor för Europa är förinstallerad. Fria lebenslange¹ kartuppdateringar att nuvarande kartor, sevärdheter (POI) och navigationsinformation ingår i dina rutter. Hämta nya kartor över livstid GPS-enheten för gratis nedladdning.

Gratis, obegränsad information premium trafik för att undvika stockningar
Nüvi 58LMT är utrustad med Premium Traffic Service Garmin, så att du tillbringar mindre tid i trafikstockningar. Inkommande meddelanden visas bredvid kartan i delad skärm, så allt förblir i sikte, och meddelanden också talat. Du kommer att få information om situationen för att tillhandahålla en sådan. Som hur många minuters fördröjning kan förväntas och om det finns möjliga omvägar och kan också bekräfta om du är på den snabbaste vägen. Abonnemanget till trafiktjänst är obegränsat och kan tas emot hela livslängd nüvi 68LMT - utan reklam och abonnemangsavgifter. Garmin trafikinformation sänds direkt till enheten. En smartphone du inte behöver.

Ny! Garmin Real Avstånd ™
Med Garmin Real Avstånd definierar nüvi 58LMT sväng för sväng riktningar som talar gatunamn nytt. Det ger tydliga köranvisningar och bli av en god vän till destinationen. Igenkännbara landmärken, byggnader och trafikljus tjänar som ledtrådar. De tråkiga läsa gatunamn är ett minne blott. Istället följer lätt att förstå instruktioner som "sväng vänster efter bensinstationen".

Ny! Miljontals nya IP tack Foursquare
Sök nüvi 58LMT lätt efter adress eller miljontals POI (Points of Interest) såsom företag, butiker, restauranger och andra platser. Vår databas POI innehåller också korrekt och relevant information från Foursquare. Nu, om du söker efter destinationer som bäst Foursquare träffar listas överst. Så enkelt som det aldrig har varit att upptäcka nya och populära restauranger, butiker och mycket mer.

Ny! Hitta exakt Ditt mål
Direct Access funktionen förenklar navigera till vissa storskaliga platser, som flygplatser och köpcentra, som ett mål återfinns i ett större komplex. Med Directaccess navigera även på parkeringsplatser, för att hitta nästa tillgängliga ingångs till din destination. Om du går till ett köpcentrum, ger Direct ytterligare information om specifika transaktioner. Till exempel: ". Ankomst till Pep Shopping Center München Perlach Douglas ligger på bottenvåningen."

Oklara trafik? Inga problem
Filassistans med junction view displayer visas på enheten 58LMT vid nästa korsning. Höger körfält är märkt med väl synliga pilar.

Sök Enkel, hitta snabbare
Adresser och miljontals POI kan hittas med hjälp av sökrutan på enheten 58LMT lätt på ett ställe. Ange en kategori (t.ex.. "Pizza"), en fullständig adress eller ett namn ( "McDonalds"), och enheten 58LMT visar snabbt resultaten.

Mer information på ett ögonblick
Inga fler vägmärken, som inte är tillgängliga för att läsa eller inte. En titt på nüvi 58LMT nog att veta vilken väg du kör. Även hastighetsgränsen, aktuellt tempo och ankomsttiden visas på enheten.

Du söker efter POI nära, men inte vill lämna sidan av kortet? Eftersom funktionen är "POI längs vägen" på kö. Under navigering, är du alltid använder funktionen för POIs längs vägen på serviceinrättningar i området, inklusive restauranger, bensinstationer och bankomater. Funktionen kan även anpassa så att du går alltid vet var dina favoritdestinationer.

Aktuell radarkontroller alltid med tanke
Nüvi 58LMT innehåller vårt unika system för Cyclops fartkamera som matar ut exakta larm i realtid, som är relevanta för din rutt. Den kompletta databasen för fartkameror är redan installerat på navigationsenheten. Men du kan få valfria periodiska eller klump uppdateringar så att du alltid informerad om de senaste kameror och säkert och korrekt körning.

Säkerhetsvarningar
Frågan om säkerhet är i utvecklingen av Nuvis alltid en viktig thema- så är säkerhetsfunktioner som Lane Assist, åsikter korsning, trafik utvecklat information eller komma nya funktioner som varningar för skolområden eller korrelations drivrutiner till.

Tillvägagångssätt till exempel en skola zon piper och displayen visar en varning. Dessutom kommer hastighetsgränsen visas justeras omedelbart.
Ytterligare information
Observera att språk och menyer på svenska kan saknas.
Specifikationer
Display - Diagonal (i cm)12.7 cm
Display - Diagonal (tum)5 "
Inklusive kartuppdateringLivstid
Kortmaterial (minneskort)Europa
Mått - Bredd139 mm
Mått - Djup20 mm
Mått - Höjd86 mm
Mått - Vikt180 g
Navigationsutrustnings-typ (kategorisering)Navigator
TMC-ReporterTMC
Recensioner