0
0
0

Navigator 5 " Garmin DriveSmart™ 50LMT-D Europa

Art.nr: 1429806
SKU: 010-01539-10
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
2.199 kr
(Exkl. moms 1.759,20 kr)
Inkl. moms + Frakt
2.199,00
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
Garmin DriveSmart™ 50LMT-D


Praktiskt larm för frekventa resenärer
Garmin DriveSmart GPS-navigator erbjuder alarm för förare, för att öka säkerheten i trafiken. Få varningar om bl.a skarpa kurvor, hastighetsförändringar, järnvägsövergångar m.m., viltväxel och mycket mer. Om du kör i fel riktning på en enkelriktad gata eller om du befinner dig i närheten av skolzoner, får du veta detta med Garmin DriveSmart. Vid trafikljus och hastighetskameror5 i närheten får du en varning och förbereds på snabba stopp under kövarningar6 Under längre resor, föreslår trötthetsvarnaren7 paustider och möjliga rastplatser, efter att du har kört i timmar. Funktionen för POI:s längs routen visar POI:s och viktiga punkter längs din rutt, som t.ex. restauranger och affärer. Du behöver inte ens lämna kartsidan.

Hej, Garmin DriveSmart
Garmin DriveSmart kan vara en bra lyssnare. Använd den praktiska röststyrningen. Använd Garmin DriveSmart med rösten - båda händerna förblir på ratten

Omfattande Smart-funktioner
Synkronisera en Bluetooth-kompatibel enhet, t.ex. en smartphone med Garmin DriveSmart för att använda handsfree-funktioner och för att ta emot Smart Notifications på displayen på Garmin DriveSmart. Ta emot samtal, SMS-meddelanden och kalenderpåminnelser, utan att ta händerna från ratten. Fokusera på att kontrollera fordonet, men håll dig ändå informerad tack vare anpassningsbar Smart Notifications som visas direkt på GPS:ens display.

Om realtidsinformation såsom väder- och trafikförhållanden är viktiga för dig, ladda ner den mobila appen smartphone Link8. På så sätt ansluts Garmin DriveSmart-GPS-navigering med din kompatibla smartphone.

Oöversiktliga på- och avfarter? Inga problem!
Den aktiva körfältsassistenten med röstmeddelanden hjälper dig att hitta på- och avfarter helt utan stress. När du närmar dig visas det rätta körfältet i en animerad modell med färgglada pilar. BirdsEye-korsningsvyn ger en detaljerad överblick av på- och avfarter ur fågelperspektiv. Dessutom visar photoReal-korsningsvisningen fotorealistiska korsningar på din rutt, inklusive landskapet i närheten.

Vår bästa trafiklösning
Den digitala Garmin-trafikradion via DAB (mer information för kunder från DE, AT och CH) är den bästa, direkt användningsbara trafiklösningen från Garmin. Den digitala trafikradion är snabb och kostnadsfri under hela enhetens livslängd². Trafikuppdateringar finns tillgängliga med en frekvens på upp till 60 sekunder. Dessutom har den digitala trafikradion ett stort täckningsområde som innefattar motorvägar och mindre trafikleder - överallt*. Den digitala trafikradion har stöd för röststyrning och reagerar därmed på tydliga anvisningar (endast modell för hela Europa). Den kan tillhandahålla information om din position, t.ex. hur många minuter försening du kan räkna med och om det finns en bättre rutt. På så sätt får du veta om du befinner dig på den snabbaste resvägen. Trafikinformationen sänds direkt till enheten och finns omedelbart tillgängliga efter att du packat upp dem.

Navigeringsanvisningar baserade på väl igenkännbara punkter
Med Garmin Real Directions™ erbjuder Garmin DeiveSmart ett nyskapande sätt att ge vägbeskrivningar med uppläsning av gatunamn. Du får tydliga köranvisningar av denna reskamrat som guidar dig till din destination. Väl igenkännbara orienteringspunkter, byggnader och trafikljus används som riktlinjer (t.ex. "Sväng höger efter det röda huset" eller "sväng vänster efter McDonalds"). Tack vare Foursquare® finns miljoner ytterligare nya och populära Points of Interest förinstallerade på enheten.

Hitta just ditt mål
Direct Access-funktionen förenklar navigeringen till bestämda mål med stora utrymmen som flygplatser och köpcentrum, så att ett mål kan hittas även i större komplex. Om du kör till ett köpcentrum, skickar Direct Access ytterligare information om vissa affärer. Till exempel: "Ankomst till Cent. Oberhausen. Saturn finns i byggnaden på markplan".

Sök enkelt – hitta snabbt
Du kan enkelt hitta adresser och miljontals av POI:s (Points of Interest) med hjälp av sökfältet på Garmin DriveSmart. Ange en kategori (t.ex. "pizza" ), en fullständig adress eller ett namn ( "McDonalds") och Garmin DriveSmart listar omedelbart upp resultaten. Skrev du fel? Det klarar Garmin DriveSmart tillförsikt och visar flera sökresultat som liknar din sökning.

Valbara tillbehör: en kamera
Ännu mer information finns tillgänglig för dig vid körning om du kopplar in Garmin DriveSmart med den trådlösa backkameran BC™ 30 (säljs separat; rekommenderad installation utförs av kvalificerad personal). När enheten är ansluten kan du se fordon, fotgängare och andra hinder direkt på displayen på DriveSmart från Garmin, genom återställning. Vid körning med ett barn eller spädbarn finns Garmin babyCam™ tillgänglig som tillbehör. BabyCam är en babyövervakningskamera i bilen som gör att du kan se en Live-bild av passageraren i baksätet genom en display på navigationssystemet.
OBS! I vissa jurisdiktioner är användningen av BabyCam videoövervakningssystem reglerat eller förbjudet enligt lag. Du måste vara bekant med gällande lagar och integritetsrättigheter, som gäller för jurisdiktioner där du vill använda en kameraenhet, vad som gäller för användning av dessa enheter, och du måste följa dessa lagar och rättigheter.

Enkel enhetshantering
Använd Garmin Express™ (mer information för kunder från DE, AT och CH), för att använda Garmin DriveSmart uppdaterat. Med Garmin Express är det inga problem att uppdatera kartor och programvara, överföra favoriter till och från din enhet och kostnadsfritt ladda ner anpassade fordon och röster.
Egenskaper
 • GPS-navigator med starkt, 5 tum stor glasdisplay med valbar orientering och 2-finger-zoomfunktion
 • Förinstallerade detaljkartor för Europa med kostnadsfria livslånga¹ kartuppdateringar och digital trafikradio²
 • Kostnadsfri DIGITAL trafikradio från Garmin via DAB
 • Bluetooth®-handsfree-funktioner³ och röststyrning
 • Förarassistans-funktioner, t.ex. varning för farliga kurvor och hastighetsändringar, trötthet, skolområden, trafikljus och hastighetsfartkameror och mer
 • Anpassningsbara smartphone-meddelanden4 för visning av samtal, SMS-meddelanden och andra app-alarm på displayen
I leveransen ingår
 • Garmin DriveSmart 50LMT-D
 • Livslånga kartuppdateringar¹ och obegränsad digital trafikprenumeration² (på förpackningen indikeras detta med "LMT-D" efter modellnumret)
 • BIL-anslutningskabel med trådlös trafikantenn med obegränsad licens
 • Sugkoppshållare
 • USB-kabel
 • Snabbmanual.
Ytterligare information
1 Om du köper en nüMapsTM Lifetime-prenumeration (säljs separat) eller om leveransen av din Garmin-produkt innehöll en nüMaps Lifetime-prenumeration eller en annan obegränsad prenumeration för kartdata erhåller du kartuppdateringar för en (1) kompatibel Garmin-enhet till slutet av dess livslängd eller till Garmin inte längre erhåller kartdata från sin tredjepartsleverantör (beroende på vad som inträffar först, men högst i 30 år), i den mån sådana uppdateringar erbjuds på Garmins webbplats. Med trafikradiomottagarens "livslängd" menas i detta sammanhang den tidsperiod då mottagarenheten (a) uppvisar de nödvändiga tekniska funktionerna för att kunna nyttja aktuella trafikradiotjänster samt (b) fungerar som dess konstruktion avser utan att omfattande reparationer krävs. En produkt anses som inte längre funktionsduglig och har nått slutet av sin livslängd om inga uppdateringar har hämtats för produkten sedan minst 24 månader. Om inget annat anges, handlar det om de uppdateringar som du får som en del av prenumeration på uppdateringar av samma geografiska område som ursprungligen ingick i förvärvet av Garmin-produkten. Det kan hända att din Garmin-produkt inte har tillräckligt med minne för att ladda en kartuppdatering. I så fall måste du antingen (a) reducera kartmaterialet för uppdateringarna eller (b) köpa ett microSD- eller SD-kort (beroende på Garmin-produkt ) för att uppdatera en del kartdata eller överföra all kartdata till kartan. MicroSD-kortet eller SD-kortet kan du använda i microSD- eller SD-kortplatsen i din Garmin-produkt. Om det inte är möjligt att kringgå bristen av den återstående kapaciteten av produkten genom åtgärd (a) eller åtgärd (b), kan Garmin dra slutsatsen att produktens livslängd har gått ut. Garmin kan annullera ditt nüMaps Lifetime-abonnemang eller en annan obegränsad prenumeration för kartdata när som helst om du bryter mot någon bestämmelse i detta avtal eller abonnemang. nüMaps Lifetime-abonnemang eller annan obegränsad prenumeration för kartdata kan inte överlåtas till annan person eller överföras till andra Garmin-produkter.
2 Den obegränsade trafikradiolicensen kan tas emot under hela användningstiden av Garmin-trafikradiomottagaren eller så länge Garmin erhåller trafikdata från trafiktjänstens leverantör, beroende på vilket tillstånd som upphör först. Med trafikradiomottagarens "livslängd" menas i detta sammanhang den tidsperiod då mottagarenheten (a) uppvisar de nödvändiga tekniska funktionerna för att kunna nyttja aktuella trafikradiotjänster samt (b) fungerar som dess konstruktion avser utan att omfattande reparationer krävs. Trafikinformation via radio är inte tillgänglig på alla platser.
3 Bluetooth-kompatibla smartphones krävs (säljs separat).
4 För att ta emot Smart Notifications på navigeringsenheten måste du hämta den kostnadsfria smartphone Link-appen. Eventuella avgifter inom ramarna för din mobila trafiktaxa kan tillkomma. Bluetooth-kompatibel smartphone krävs (säljs separat).
5 Varningar för fartkameror och radarkontroller finns inte tillgängliga i alla regioner.
6 Användare måste närma sig långsam eller stillastående trafik i en takt av mer än 95 km/t.
7 Trötthetsvarnaren aktiveras efter en längre tid utan genomgående längre pauser.
8 Eventuella avgifter inom ramarna för din mobila trafiktaxa kan tillkomma. Ett abonnemang kan eventuellt krävas.
* Locket har förbättrad positionsreferensteknik och TPEG jämfört med standard trådlösa trafiktjänster via TMC-positioner. TPEG är nästa generations trådlösa trafikprotokoll, den nya trådlösa trafikstandarden. och har störst data för överföring av utökad global trafikinformation.
Specifikationer
Display - Diagonal (i cm)12.7 cm
Display - Diagonal (tum)5 "
Inklusive kartuppdateringLivstid
Kommunikation - BluetoothJa
Kortmaterial (minneskort)Europa
Mått - Bredd140 mm
Mått - Djup18 mm
Mått - Höjd84 mm
Mått - Vikt173.7 g
Navigationsenhet funktionerLive Traffic via DAB+
Navigationsutrustnings-typ (kategorisering)Navigator
TMC-ReporterTMC
Recensioner