0
0
0

Navigator 4.3 " Garmin nüvi® 2498LMT-D Europa

Art.nr: 1371501
SKU: 010-01124-35
Fri frakt vid köp över 499:-
Betala som du vill med Klarna!
2.199 kr 1.999 kr
(Exkl. moms 1.599,20 kr)
Inkl. moms + Frakt
1.999,00
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning


OBS! Denna text är maskinöversatt.

Bright display
Den ljusa 4,3-tumsskärm nüvi 2498LMT-Digital gör en valbar inriktning och kan användas i liggande och stående läge.

Detaljerade kartor med gratis uppdateringar
De nüvi 2498LMT digitala detaljerade kartor för Europa är förinstallerad. Fri livstid * kartuppdateringar se till att nuvarande kartor, POI (Points of Interest) och navigeringsinformation ingår i dina rutter. Nya kartor kan hämtas upp till 4 gånger per år, utan påföljd för livet i enheten.

Nüvi 2498LMT Digital inkluderar ett flertal data. Så du kan enkelt söka efter adress eller miljontals POI såsom företag, butiker, restauranger och andra platser. Som intressepunkter på enheten 2498LMT-Digital är förinstallerade, behöver du inte ange rätt adress. Välj helt enkelt en eller flera POI, och navigera till den. Snabb och enkel. Du kan även lägga till enheten 2498LMT digitala anpassade POI.

Det bästa av våra transportlösningar
Den digitala trafikinformationen är vår bästa transportlösning. När digitala trafikuppdateringar kan tas emot var 30: e sekund. Det är 10 gånger snabbare än andra trafiksystem. Så om du är 60 ml / h reser, kan enheten 2498LMT-Digital får varje halv mil trafikrapporter. Flytta en snabbare utmatning av trafikmeddelanden sparar flera minuter eller timmar restid.

Den digitala trafiken har ett stort täckningsområde, korsningarna, motorvägar och större vägar täcker. Täckningen av sekundära vägar kan vara större jämfört med vanlig trafik upp till 3 gånger. Om den digitala trafiken att ta emot ett betydligt högre antal trafikmeddelanden är möjlig. Fatta beslut på grundval av användbar information om du vill leta efter en annan rutt eller fortsätta. Den digitala trafikinformationen är avsedd för trafikinformation och är gratis. Störande reklam och abonnemangskostnad elimineras. Alltid.

Nüvi 2498LMT digitala trafikinformation visas bredvid kartan, som alltid syns på skärmen. Trafikrapporter utfärdas väl talat. Garmin trafiken stöder röststyrning och därmed reagerar på talade instruktioner. Garmin trafik kan ge information om läget, z. B. kan förväntas antalet minuters försening och om det finns möjliga omvägar. Du kan också kontrollera om du är på den snabbaste vägen.

Enligt obegränsade trafikabonnemang ** kan ta emot trafikinformation gratis för livet i enheten nüvi 2498LMT-Digital.

Garmin Live Traffic via DAB +
Garmin Live Traffic via DAB + är en ny digital levande trafik tjänsten utan extra kostnad, men med dubbelt så frekventa uppdateringar som andra transporttjänster. Den trafikvolym visas realistiskt och noggrant. Därigenom kan du gå förbi kortare sträckor föreslås. Om du inte har en DAB + mottagare, Garmin Premium Traffic Tidning information tillgänglig.

Kraften i din röst
Nüvi 2498LMT digital stöder röststyrning. Resultatet är en navigations klass upplevelse. Tala ett uttalande, och enheten kommer att reagera. Så hålla händerna säkert på ratten. Naturligtvis kan du även navigera med hjälp av pekskärmen.

Garmin Real Avstånd ™ med Garmin Real Voice ™
Med Garmin Real Avstånd nüvi 2498LMT digital sväng för sväng riktningar som talar gatunamn omdefinieras. Det ger tydliga köranvisningar och bli av en god vän till destinationen. Igenkännbara landmärken, byggnader och trafikljus tjänar som ledtrådar. De tråkiga läsa gatunamn är ett minne blott. Garmin Real Voice är en högkvalitativ röstteknik med en naturlig och vänlig röst. Funktionerna "Garmin Real riktningar" och "Garmin Real Voice" är endast tillgängliga med vår serie av GPS navigatorer.

Stöder Bluetooth®
Synkronisera en Bluetooth-enhet, till exempel. Som en smartphone, nüvi 2498LMT-Digital. sedan använda tack vare den inbyggda mikrofon och högtalare handsfree-funktioner. När telefonen är säkert förvaras i handskfacket eller i fickan, kan du fortfarande ringa telefonsamtal - att ta av hjulet eller ögonen från vägen utan händer.

Support Smartphone Link
Smartphone Link är en gratis mobil app för att ansluta mellan enheten 2498LMT-digital och en Android ™ smartphone. Om enheterna är ihopkopplade, nüvi 2498LMT digital z. B. kan passera *** information med hjälp av befintliga mobildataabonnemang din parkering, POI och destinationen.

Med Smartphone Link är möjliga tillgång till Garmins Live Dienste⁴. För att få information i realtid, till exempel, väder och trafikförhållanden. Garmin Live-tjänsterna är gratis och finns på prenumerationsbasis.

Omfattande vägvisning, kan du se och höra
Den aktiva körfältsassistent med röstmeddelande gör att du behärskar trafikplatser och korsningar problemfri. När du närmar visas i en animerad modell med pilar i ljusa färger till rätt körfält. En vänlig röst hjälper dig med ytterligare information. Den BirdsEye- junction view ger en detaljerad bild av korsningar fågel. Den photoReal Junction View ger korsningar och böjer på rutten fotorealistiska representerar, inklusive landskapet runt. Pilar i ljusa färger präglar rätt körfält. Även gatuskyltar som du kommer att stöta på rutten, visar nüvi 2498LMT-Digital.

Mer information på ett ögonblick
Kartan visas alltid på nüvi 2498LMT digitala på skärmen. Ytterligare information visas bredvid den. Detaljer kan hittas genom att bara be enheten eller peka på skärmen. Under navigering, är du alltid använder funktionen för POIs längs vägen på serviceinrättningar i området, inklusive restauranger, bensinstationer, sjukhus och butiker.

De nüvi 2498LMT digitala displayer hastighetsgränser, aktuellt tempo och den exakta ankomsttid. Ta en snabb titt på skärmen, och du vet namnet på den väg som du kör. Nüvi 2498LMT-Digitala displayer också varningar för skolzoner.

Enkel Device Management
Används för att hålla Garmin nüvi Express aktuell. Med Garmin Express du enkelt kunna uppdatera kartor och programvara, hämta favoriter till och sänds av enheten och fria egna fordon och reservdelar.
Ytterligare information
Observera att språk och menyer på svenska kan saknas.
Specifikationer
Display - Diagonal (i cm)10.9 cm
Display - Diagonal (tum)4.3 "
Inklusive kartuppdateringLivstid
Kommunikation - BluetoothJa
Kortmaterial (minneskort)Europa
Mått - Bredd122 mm
Mått - Djup19 mm
Mått - Höjd76 mm
Navigationsenhet funktionerLive Traffic via DAB+
Navigationsutrustnings-typ (kategorisering)Navigator
TMC-ReporterLive-service
Recensioner