0
0
0

Motorcykelbatteri Varta BMW 12 V 19 Ah ETN 519901017 Motorräder

Art.nr: 252800
SKU: 549686
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
1.699 kr 1.645 kr
(Exkl. moms 1.316 kr)
Inkl. moms + Frakt
1.645,00
St

Leverans inom 5 till 6 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
MC-batteri

Observera, denna text är maskinöversatt.

VARTA kvalitet batterier för motorcyklar. När VARTA Funstart gel syran är bunden i en gel. Detta gör det absolut underhållsfritt, lutning och spillsäkert och djupurladdning säkert. Denna teknik är särskilt viktigt i stora fordon med ABS. Minimal självurladdning tack vare gel-teknik, upp till 12 månader. Helt underhållsfritt - behöver inte fyllas. Extremt säker tack vare fast i gel batterisyra.
Ytterligare information
Conrad och alla andra återförsäljare av startbatterier är enligt § 10 i batterilagstiftningen skyldiga att ta ut en pant på ca 70 kronor för alla som köper ett startbatteri. Conrad ställer därför ut ett pantkvitto till slutförbrukaren. I våra batteripriser ingår alltid pant. Slutförbrukaren är skyldig att lämna in förbrukade batterier till återförsäljaren eller till en kommunal återvinningsstation.
Inlämning och återbetalning av panten
På grund av lagstiftningen om farligt gods får inte uttjänta batterier skickas med post. Därför erbjuder Conrad slutförbrukaren två möjligheter för återbetalning av panten: Panten återbetalas omgående om de uttjänta batterierna och pantkvittot lämnas in till en Conrad-filial. Alternativt kan slutförbrukaren lämna in det uttjänta batteriet till en återvinningsstation, få en stämpel på pantkvittot och sedan lämna kvittot till en Conrad-filial eller skicka det med post tillsammans med uppgifter om bank och adress till Conrad. I båda fallen återbetalas panten.
Specifikationer
Batteri-typ (Kategorisering)Motorcykelbatteri
Batterikapacitet19 Ah
BatteriteknologiBly-gel
ETN519901017
JIS-kodBMW
Mått - Bredd82 mm
Mått - Höjd173 mm
Mått - Längd186 mm
Mått - Vikt6.4 kg
PassarMotorräder
Spänning12 V
Recensioner