0
0
0

LED-innerbelysning, LED-strip OSRAM LEDambient Tuning Lights Basis-Kit

Art.nr: 1558373
SKU: LEDINT201
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
595 kr
(Exkl. moms 476 kr)
Inkl. moms + Frakt
595,00
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
LEDambient Tuning Lights basset LEDINT201

LED-inne-belysning i olika färger
Ljuset i OSRAM LEDambient Tuning ger din bil en indivudell design. Monteringen av LED-remsorna är lätt på grund av det självhäftande konceptet, och de kan sättas in i många olika fordonstyper. Genom individuell ljusinställning kan den perfekta ljussättningen i kupémiljöer ställas in, och fungerar på så sätt som basen i en attraktiv kupébelysning. Effekten kan förstärkas ytterligare genom utvidgningskitet. LEDambient Tuning Lights basset kan tack vare en RGB-version med 16 fritt valbara färger och fem olika lägen när som helst ställas in till individuella önskemål, behov och stämningar. Den trådlösa tekniken Wireless Ambient Lighting har den behagliga fördelen att den kan styras via fjärrkontroll. Dessutom ingår 2 års garanti.
Egenskaper
  • OSRAM LEDambient Tuning: bas-setet med självhäftande LED-strips och styrenhet för ditt individuella passagerarutrymme
  • Två LED-remsor med vardera en längd på 30,5 cm, två kablar med vardera en längd på 7,6 cm, vändbar fördelare och en biladapter (12V) för cigarettändaruttaget ingår
  • Många individuella valmöjligheter för kupèbelysning tack vare 16 fritt valbara färger, 16 inställbara ljusstyrkor och 5 olika lägen (flash, strobe, fade, smooth, solid)
  • Snabb och enkel montering med självhäftande remsor och intuitiv styrning av modulen via en fjärrkontroll för ett individuell utseendet på din bils passagerarutrymme
Ytterligare information
Användaren måste se till att direkt/indirekt ljussken genom bilrutorna undviks. Moduler när stående operativ användning.
Använd inte denna produkt om du är på allmänna vägar eller kör ett fordon.
Specifikationer
Driftspänning12 V
Glödlampa (Bil Kategorisering)LED-innerbelysning, LED-strip
Innehåll1 st
Ljuskälletyp5 W
Recensioner