0
0
0

LED Dimljus, Varselljus OSRAM Blå 1 par

Art.nr: 1399788
SKU: LEDFOG103-BL
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
3.699 kr 3.599 kr
(Exkl. moms 2.879,20 kr)
Inkl. moms + Frakt
3.599,00

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning


Observera, denna text är maskinöversatt.

Färg upp, stil upp, Lys upp!
Njuta av LEDriving® FOG PL dimljus maximal individualitet - och för en mängd olika fordon. Oavsett om det är snabbt och enkelt uppgradera eller ett fritt val av ljusdesign: Du kommer att bli förvånad. Dock är den nya produktlinjen inte bara övertygande genom sin funktionalitet och deras pris-prestanda är imponerande.
En design för de högsta kraven!
LEDriving® FOG PL dimljus är bland de styling innovationer från OSRAM. Tack vare färgen på projektionslins ornament du ge din bil det utseende du alltid har velat. Fem färger finns: silver, guld, rosa, blå och orange. Den individuella färgsättning betonar den unika karaktären hos din bil. Det ljus som produceras är ren vit och lysande ljusstyrka.
Kvalitet och design!
Vare sig i fråga om estetik, teknik eller energieffektivitet - med LEDriving® FOG PL göra alltid rätt val. Med fantastisk lyster av LED dimljus LEDriving® FOG PL övertygad av högklassig LED-varselljus.
Recensioner