0
0
0

Löpsensor Garmin SDM4

Art.nr: 373124
SKU: 010-11092-00
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
645 kr
(Exkl. moms 516 kr)
Inkl. moms + Frakt
645,00
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
Löpsensor Fotenhet

Garmin SDM4 löpsensor beräknar genom en treaxlad acceleratorsensor med upp till 99% noggrannhet den aktuella löphastigheten och sträckan och räknar samtidigt antalet steg. Med den praktiskt taget störningsfria ANT+-tekniken överförs information till din Garmin Forerunner eller FR60.

Para ihop din klocka med en fotenhet för att mäta distans när du springer inomhus, t.ex. på löpband eller när GPS inte är tillgängligt, och för att mäta kadens (steg per minut) för varje aktivitet. Fotenheten ger också distans- och kadensdata när den används med FR70-serien.

Den här lilla fotenheten är tillräckligt liten för att sättas fast på skosnörena eller passas in i fickan under hålfoten i kompatibla skor. Den är alltid klar att använda, och ett litet utbytbart klockbatteri ger ström åt fotenheten under ett års träning.

Till skillnad från enkla stegräknare använder den här fotenheten avancerad MEMS-tröghetssensorteknik för att analysera dina rörelser, och den reagerar på förändringar i steglängd för att ge 98 procents exakthet för hastighet och distans.
Specifikationer
Navigationsenhet (filter) typLöpsensor
Recensioner