0
0
0

Läropaket Conrad Components Profi Mikrocontroller från 14 år

Art.nr: 192286
SKU: 10104
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
225 kr
(Exkl. moms 180 kr)
Inkl. moms + Frakt
225,00
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
Proffs-övningspaket för mikrokontroller

Det är en kittlande och spännande sysselsättning att själv skapa kontrollprogram. Med det här utbildningspaketet behöver du inte vara expert. Den ”knapprogrammerbara kontrollen" (TPS) kommer med relativt få kommandon som är lätta att lära sig och genom ett tangentbord direkt programmeras i styrenheten. En ändring av programmet är möjlig när som helst och utan särskilda hjälpmedel. I detta utbildningspaket hittar du allt du behöver.

Det här systemet är särskilt lämpligt för kompakt användning inom elektronik. Många sådana uppgifter är möjliga att lösa på ett fullvärdigt sätt. Efter lyckad programmering kan du montera mikrokontroller i egna kretsar och experimentera med dessa. Handboken som medföljer i paketet förklarar systematiskt grunderna och gör dig bekant med alla tekniska detaljer. Så kommer du steg för steg allt djupare i den fascinerande världen av mikrokontroller.

Experiment: Växlingsblinker · Binärtal · Pulsbreddsmoduleringsutgång · Analog digitalomvandlare · Slumpgenerator · Pulslängdsmätning · Räkning med variabler · Hopp och förgreningar · Räkna loopar · Logiska grundfunktioner · Skymningsbrytare · Tvåpunktsregulator · LED-dimmer · Morseprogram · Stoppur · Kodlås
Egenskaper
  • Programmera kontrollprogrammet med några få kommandon
  • Inkl. 22 komponenter och instickskretskort
  • Experimentera utan lödkolvar
I leveransen ingår
  • 22 komponenter
  • Mikrokontroller
  • Kopplingsdäck
  • Bruksanvisning (tysk).
Ytterligare information
3 1,5 V R6-batterier (AA) behövs!

Inte tillåten för barn under 14 år!
Specifikationer
Experimentell teknik (Kategorisering)Läropaket
TemaElektronik
Åldersklassfrån 14 år
Recensioner