0
0
0

Isskrapa Fiskars SnowXpert 1 st

Art.nr: 1409546
SKU: 1019352
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
209 kr 199 kr
(Exkl. moms 159,20 kr)
Inkl. moms + Frakt
199,00
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
Isskrapa och snöborste

Tack vare kombinationen av innovativ design och material kan vår Borste och isskrapa enkelt och effektivt rensa dina fönster, oavsett väder.

Borste och isskrapa
1. Med vår dubbelsidiga skrapa kan du skrapa bort is i båda riktningar och det flexibla bladet är perfekt för välvda vindrutor.
2. Våra innovativa tvåsidiga elastiska borst gör det enkelt att få bort både snö och imma från bilens fönster, utan att du behöver oroa dig för repor.
3. Tack vare den löstagbara konstruktionen får du lätt plats med den i bilen.

Fiskars SnowXpert
Vi är många som uppskattar snö, men när världen förvandlas till ett snötäckt paradis är det inte helt utan att det för med sig en del jobb också. Därför har vi tagit fram en rad snöröjningsredskap, till exempel snöslädar, snöskyfflar och snörakor, som underlättar så mycket som möjligt.

Snöa inte in
När nordanvinden blåser in och temperaturen sjunker under nollstrecket vet du att snön inte är långt borta. När den väl faller behöver du ha rätt redskap till hands för att hålla uppfarten ren och se till att trappor och slänter är fria från is och snö. Som hjälp på traven har vi ett brett utbud av snöröjningsredskap så att du inte riskerar att snöa inne.
Specifikationer
Innehåll1 st
Mått - Bredd95 mm
Mått - Höjd92 mm
Mått - Längd670 mm
Mått - Vikt221 g
Vinterartikel-typ (kategori)Isskrapa
Recensioner