0
0
0

Halogenlampa 12 V Philips WhiteVision H7 1 par

Art.nr: 1286037
SKU: 12972WHVSM
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
289 kr 285 kr
(Exkl. moms 228 kr)
Inkl. moms + Frakt
285,00
Par

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
WhiteVision

Intensiv vit Xenon-effekt och mer intensiv vit ljusstyrka för en perfekt kombination av stil och säkerhet. Med en färgtemperatur på 4300 Kelvin och upp till 40% vitare ljus jämfört med standardlampor lyser Philips WhiteVision upp körbanan med sitt klara, vita ljus. Du får mer säkerhet genom högre kontrast och längre ljusfördelning med 60% mer ljus på vägen jämfört med standardlampor. Högkvalitativ produkt i originalkvalitet med patenterad beläggning och högsta livslängd i kategorin för Xenon-effektlampor.
WhiteVision-lampor är ECE-certifierade och har därmed fullständigt godkännande för väganvändning
Egenskaper
  • Intensivt vit Xenon-effekt
Utrustning
  • Klassens längsta livslängd för utökad körkomfort
  • Philips WhiteVision-strålkastarlampor (finns i H1, H3, H4, H7, T4W och W5W) har utformats för att räcka länge. De har en lång och tillförlitlig livslängd på 450 timmar* Det är avsevärt högre än vad konkurrenterna kan erbjuda. Den långa livslängden innebär färre byten och mer valuta för pengarna. (* H4 och H7 har testats med 13,2 V standardspänning.)
  • Klar ljusstråle med intensivt vitt ljus
  • Philips WhiteVision-strålkastare på upp till 3 700 K och med ett intensivt vitt ljus som lyser upp vägen framför med ett klart, vitt ljus som snabbt sprids. Ett förstklassigt ljus för en förstklassig körupplevelse.
  • 60 % mer ljus för maximal klarhet
  • Tack vare ljusflödet som förbättrats med 60 % syns du bättre för andra trafikanter. På så sätt ökar säkerheten eftersom de får mer tid på sig att reagera på potentiella faror.
  • En förstklassig körupplevelse med den kraftfulla vita xenoneffekten
  • Philips WhiteVision-lampor utklassar alla blå billampor på marknaden och passar perfekt för förare som vill köra med stil utan att tumma på säkerheten. Med en färgtemperatur som hos xenonstrålkastare och elegant vitt glas längst ut är WhiteVision den ultimata uppgraderingen till dina signal- och interiörlampor. Tredje generationens patenterade beläggningsteknik från Philips är ett revolutionerande mästerverk.
Specifikationer
Belysning färgad (bil)Neutralvit
BilbelysningstypHalogenlampa
Driftspänning12 V
Effekt (Bilbelysning)55 W
FärgSilver
Färgtemperatur3700 K
Innehåll1 par
Konstruktion (Bilbelysning)H7
LampsockelPX26d
Livslängd Tc450 h
Ljusflöde (lumen)1500 lm
Ljusflöde-tolerans ±10 %
Serie (Bilbelysning)WhiteVision
Recensioner