0
0
0

Garmin babyCam Baby-övervakningskamera

Art.nr: 1423290
SKU: 010-12377-00
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
2.345 kr 2.155 kr
(Exkl. moms 1.724 kr)
Inkl. moms + Frakt
2.155,00
St

Leverans inom ca. 2 veckor*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
Garmin babyCam


Färre bekymmer när du reser med ditt barn ombord
Nya föräldrar behöver komma ihåg mycket när de reser med sitt barn i bilen. BabyCam från Garmin stöder dig nu i denna viktiga fas i livet. En av världens första babyövervakningskameror i bilen, vilket gör att du kan se en livebild av ditt barn på den kompatibla Garmin Navis1. Låt GPS-enheten ge hänvisningar, men behåll trots detta ditt barn i synvinkeln, utan att behöva vända dig om. Garmin babyCam - ett uppmärksamt och praktiskt hjälpmedel. Vid varje färd. Säkerhet för dig och barnet.

Håll koll på baksätet även i mörker
BabyCamen är utrustad med en mörkersiktsfunktion, så att du kan se ditt barn klart och tydligt även i mörker, utan att slå på innerbelysningen och utan att störa barnet (som kanske äntligen sover). Kameran visar upp bra videoinspelningar både dag och natt. Betraktningsvinkeln kan ställas in så att du antingen bara håller koll på ditt barn eller flera barn och barnstolar i baksätet.

Installation på bara några minuter
Du behöver inte ett verktyg. Du behöver inte någon kabel. Du behöver bara några minuter för att få igång babyCam-systemet. Med en enkel men mycket säker och vridbar klämma sätts kameran fast på nackstödet på fram- eller baksätet *, beroende på i vilken riktning barnstolen sitter. Anslut din kompatibla1 Garmin-Gps enkelt med den trådlösa video- och trafikmottagningskabeln (medföljer med BabyCam), och enheten är klar för synkronisering. När enheten är påslagen och trådlöst kopplad med babyCam, kan du visa Live-videor på GPS:ns display.

Koppling med Garmin-gps
BabyCam är kompatibel med många olika Garmin-gps:er. Koppla ihop babyCam med en kompatibel1 Garmin-enhet för att navigera med bilen, lastbilen, husvagnen eller husbilen. Om din Garmin-gps dessutom stöder röststyrning kan du säga ett kommando för att växla mellan displayen, handsfreefunktionen och baby Cam-vyn.

Behöver du mer kameror? Inga problem
Upp till 4 kameror (Garmin babyCam eller trådlös backkamera Garmin BC™ 30, säljs separat) kan kombineras i ett system för din bil för att visa flera kameravyer på din Garmin-gps display.

Lång batteri-livslängd
BabyCam drivs med 2 AA-batterier (ingår ej), som normalt håller upp till 3 månader. Om din gps är kopplad med den batteridrivna babyCam, kan du växla mellan navigationssidor och visningen av babyCam. För att spara batteriet kan den förinställda babyCam-vyn anpassas på 10, 20 eller 30 sekunder. Ett användbart larm på displayen meddelar när batterierna i babyCam är svaga. Anslut din babyCam enligt önskan med en konstant strömkälla, till exempel till cigarettändaruttaget/strömanslutningen.

Lämna bekymmer hemma, men inte barnet
Med babyCam kan du känna dig avslappnad på resan. När du anländer till destinationen, visas ett påminnelse-larm på displayen, så att du kan kontrollera om det finns passagerare i baksätet som du inte bör glömma innan du stiger ur.

Kompatibla GPS:er:
Husvagn 660 LMT-D
Dēzl™ 570LMT-D
Dēzl™ 770LMT-D
Dēzlcam™ LMT
Dēzlcam™ LMT-D
Garmin Drive™ 40LMT
Garmin Drive™ 50LMT
Garmin Drive™ 60LMT
Garmin DriveAssist™ 50LMT-D
Garmin DriveLuxe™ 50LMT-D
Garmin DriveSmart™ 50LMT-D
Garmin DriveSmart™ 60LMT-D
Garmin DriveSmart™ 70LMT-D
nüvi® 2447LMT
nüvi® 2547LMT
nüvi® 2557LMT
nüvi® 2577LT
nüvi® 57LM
nüvi® 57LMT
nüvi® 58LMT
nüvi® 67LMT
nüvi® 68LMT
nüvi® 2497LMT
nüvi® 2498LMT-Digital
nüvi® 2548LMT-D
nüvi® 2559LM
nüvi® 2559LMT
nüvi® 2567LMT
nüvi® 2568LMT-Digital
nüvi® 2569LMT-D
nüvi® 2597LMT
nüvi® 2598LMT-D
nüvi® 2599LMT-D
nüvi® 2699LMT-D
nüvi® 2799LMT-D
nüvi® 55LMT
nüvi® 55LT
nüvi® 56LMT
nüvi® 65LMT
nüvi® 66LMT
Nüvicam™ LMT-D.
Egenskaper
 • En av världens första babyövervakningskameror i fordon som fungerar med sin speciella Garmin-gps ¹
 • Sömlös växling mellan navigationsläget och babyCam-display
 • Kamera med mörkersiktsfunktion för videoinspelning i starka och svaga ljusförhållanden, utan att störa ditt barn
 • Användbart larm som påminner dig om att kontrollera om passagerare finns i fordonet
 • Problemfri installation av babyCam på nackstödet - helt utan verktyg
I leveransen ingår
 • Garmin babyCam
 • Nackstödshållare
 • Trådlös videomottagare-nätkabel
 • Snabbmanual.
Ytterligare information
¹ Garmin-Navi säljs separat.
* Om montering på nackstödet inte är tillåtet i din bil finner du ytterligare monteringsmöjligheter på: Garmin.com/babyCam.
OBS! I vissa jurisdiktioner är användningen av BabyCam videoövervakningssystem reglerat eller förbjudet enligt lag. Om du vill använda enheten måste du göra dig bekant med och följa de lagar som gäller för jurisdiktioner om användningen av BabyCam.
Utrustning
 • Mått (B x H x D): 86,5 x 39,9 x 43,7 mm
 • Vikt: 53 g (utan batterier)
 • Upplösning: VGA (640 x 480)
 • Nattsikt: Ja.
Specifikationer
Navigationsutrustnings-typ (kategorisering)Navigator
Recensioner