0
0
0

GPS-tracker tractive GPS Special Edition med kristaller från Swarovski® Rosa

Art.nr: 1414083
SKU: TRAPI1
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
1.299 kr
(Exkl. moms 1.039,20 kr)
Inkl. moms + Frakt
1.299,00
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
GPS-datalogger

GPS TRACKER - SPÅRNING I REALTID
Tractive GPS husdjur-spårning hjälper dig att hitta till din hund, katt eller ett annat husdjur, när du vill och vart som helst.
Se var ditt husdjur befinner sig direkt på din dator webbläsare eller i våra gratis appar för iOS, Android och Windows Phone.

SÄKERHETSZONE
Vill du få ett larm om din häst lämnar hagen? Om dina hundar leker i grannens trädgård? Om din katt lämnar byn? Då är Tractive Säker Zon något för dig! Om du skulle vara orolig för att ditt djur springer iväg, kan du definiera en säker zon som fungerar som ett virtuellt staket. Om djuret sedan lämnar den markerade zonen får du omedelbart ett larm i din telefon. Inga sms avgifter, inga dolda avgifter.

LIVE SPÅRNING
Tractive visar dig inte bara var ditt husdjur var för ett par minuter sedan, utan du kan även följa med i realtid via Tractive appen eller i din dator. Starta Live-spårning och du kan se spåren där ditt husdjur har gått och var den är på väg just nu.

INTEGRERAD LJUS
Enheten innehåller integrerad belysning som hjälper till att hitta djuret i mörker och ökar synligheten i trafiken och gör din promenad säkrare.

TRACTIVE GPS-APPAR
Med den kostnadsfria Tractive GPS appen för iPhone, Android och Windows Phone får du all information om ditt husdjurs position på en interaktiv karta. Kartan kan växlas mellan vanlig kartbild, satellitbild och hybridbild.
Har du mer än ett husdjur? Det spelar ingen roll! I Tractive appen kan du hantera flera husdjur med Tractive GPS-spårningsenhet.
Vill du veta var din hund är under dagen? Tractive erbjuder 24-timmars historik. Klicka på knappen och se var ditt husdjur har varit under dagen!

VAR KAN TRACTIVE ANVÄNDAS?
Tractive GPS fungerar i mer än 80 länder!

Tractive GPS-enheten kommunicerar med Tractive appen och Tractive hemsidan via mobilnätverk. Tractives GPS för hund och katt har ett inbyggt SIM-kort och kommunicerar med mobilnätet via flera operatörer i mer än 80 länder. I regel har gps-sändaren mottagning överallt där du har mottagning på din telefon, men mottagning kan inte garanteras överallt.
Egenskaper
  • Spårning i real-tid
  • INGET SIM-KORT BEHÖVS
  • Ljus
  • Säkerhetszone - Virtuellt staket
  • Vikt: 35g
  • Rekommenderas för husdjur över 4 kg
  • 100% vattentät
  • Inkl USB-laddningskabel och clip för halsband
Ytterligare information
SERVICEAVGIFT PER MÅNAD FRÅN EUR 3.75 / £ 3.33 / US$ 5 / C$ 5.21
Tractive använder GPS och kommunicerar via mobilnätverk, vilket gör att du kan spåra ditt husdjur 24/7. Tractive betalar alla cellulära avgifter men tar i gengäld ut en låg månadsavgift för att använda tjänsten.
Här har ni den stora nyheten: DU BEHÖVER INGET SIMKORT! Tractive använder chip-teknik och väljer alltid det starkaste nätet av de som finns tillgängliga.
Tractive gps service är inte bindande och du kan välja att avbryta eller pausa tjänsten när du vill. Inga aktiverings avgifter eller dolda kostnader.
Specifikationer
Användning (GPS)Husdjursspårning
Drifttid (max. per batteriladdning)120 h
FärgRosa
GPS (Kategorisering)GPS-tracker
GPS-funktionerStänksäkert hölje
Mått - Bredd51 mm
Mått - Djup15 mm
Mått - Höjd41 mm
Mått - Vikt35 g
StrömförsörjningLitiumjon-ackumulator
Recensioner