0
0
0

GPS-tracker Trackimo Bundle Svart

Art.nr: 1488231
SKU: 005-2004011
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
1.545 kr 1.495 kr
(Exkl. moms 1.196 kr)
Inkl. moms + Frakt
1.495,00
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
Trackimo GPS-Tracker fordonsvinda


Säkerhet har aldrig varit enklare, billigare eller mer effektiv
Kombinationen av innovation och kvalitet gör vår GPS Tracker - Trackimo™ unik, mer mångsidig än många andra GPS-trackers, riktningsfinnare och spårningsenheter. Med Trackimo kan användaren på ett flexibelt, enkelt och billigt sätt hitta och lokalisera föremål, personer och objekt via sin smartphone eller dator.

Startpaketet med Trackimo Universal GPS Tracker från 99 EUR innehåller redan en 24 h serviceavgift med 1 års data för SIM-kortet.
Under det följande året kan du förlänga och pausa ditt datapaket för bara 5 EUR per månad, årligen eller månadsvis. De vanliga betalningsmetoderna finns i menyn. Erbjudandet är i denna form unikt i hela Europa. Trackimo GPS Tracker kommunicerar med mobilnätet, precis som en vanlig GPS eller lokaliserare. Och detta med global tillgänglighet. När det gäller tillgänglighet, nätverkstäckning och dataöverföring ligger telekom i täten. Därför förlitar sig Trackimo på telenätets D1-nätverk. Med Trackimo™ gäller inga aktiveringsavgifter och du är inte bunden av några kontraktsvillkor. Tjänsten kan avslutas eller återaktiveras när som helst. Alltså inget abonnemang, inget kontrakt krävs!

Trackimo™ GPS Tracker - en pejlingssändare för bättre säkerhet
Ha alltid reda på var den lilla och lätta Trackimo Boxen är för tillfället. Nuvarande position kan fastställas antingen med en webbläsare på din dator eller via en av de fria Trackimo™-apparna för smartphones. Detta kan ta vinden ur seglen för mycket oro. Eller, i händelse av en nödsituation är en snabb reaktion möjlig.

Trackimo™ GPS/GSM Tracker - fördelar i översiktPush-meddelanden
Du kommer att bli underrättad via SMS, e-post och app om din trackers position ändras eller om du överskrider dina självinställda hastighetsbegränsningar.

Global sökning
Trackimo™ kan spåras över webben eller den kostnadsfria smartphone-appen, varhelst det finns mobilmottagning. Över hela världen i alla nätverk.

SOS-knapp
Tryck på SOS-knappen och din position / plats visas omedelbart i appen och skickas via e-post eller SMS till förinställda nummer. Två ytterligare knappar kan också användas för att informera.

Förtroende i varje relation
All spårningsinformation om din personliga och aktiverade enhet skyddas av ett fritt valbart lösenord och kan ses via e-postmeddelande. Vi levererar säkerhet och förtroende.

Låg serviceavgift varje månad för 24 h övervakning
Trackimo™ erbjuder dig en låg månatlig serviceavgift för mobil GPS/GSM-tracker, och det med global tillgänglighet och naturligtvis utan kontrakt. - Testa oss och jämför själv.

Realtid tracking - 24 timmar och 365 dagar
GPS och GSM position - alltid maximalt exakt lokalisering av din nuvarande position och du kan se hela historiken i 1 år.

Din bil, din cykel, din handväska, din resväska flyttas plötsligt?
Varje år förloras 26 miljoner bagage hos flygbolag på flygplatser. Lägg helt enkelt Trackimo i väskan och på några sekunder kan du lokalisera den lilla enheten via din smartphone. Så är dina värdesaker säkra! Och du vet, så när som på några meter, exakt var enheten och väskan för närvarande befinner sig.

Din hemzon och ditt rörelseområde - Vad är Geofencing?
Ditt fordon ska vara säkert från tjuvar? Din hund leker i grannens trädgård? Ditt barn lämnar skolan eller lekplatsen? Använd då Trackimo™:s hemzon: Få ett meddelande omedelbart på din smartphone när Trackimo™ lämnar de fritt valbara rörelseområdena eller hemzonerna (geofencing).

Trackimo-appar
Det finns kostnadsfria appar för iPhones och Android-telefoner. Använd appen inte bara för positionsbestämning, utan även för hantering av viktiga data. För en månadsavgift på 5,00 EUR är 24-timmarsövervakning möjlig. Ingen aktiveringsavgift eller andra tilläggsavgifter.

LIVE Tracking
Inte bara position på en minut, utan även spårning i realtid på din smartphone eller via internet är möjliga när som helst. Starta bara Trackimo™-appen eller logga in på din dator och du kommer att se objektet på en karta inklusive exakt registrering när den flyttas.
Egenskaper
 • SOS-knapp
 • Två konfigurerbara knappar för olika meddelanden
 • Global täckning (utom Japan och Korea)
 • Historik för de senaste 365 dagarna kan hämtas
 • Varning vid låg batterinivå, hastighetslarm och Geo-Fences
 • Inkl. bilkontaktset
I leveransen ingår
 • Tractive GPS tracker
 • Vattenbeständig silikonväska
 • Magnethållarplatta
 • Mini USB-kabel
 • Bruksanvisning
 • bilkontaktset
Specifikationer
Användning (GPS)Fordonsspårning, Multifunktionsspårning, Personspårning, Husdjursspårning
FärgSvart
GPS (Kategorisering)GPS-tracker
GPS-funktionerSOS-funktion, Stänksäkert hölje, Direkt adressinformation via SMS
Mått - Bredd40 mm
Mått - Djup17 mm
Mått - Höjd47 mm
Mått - Vikt42 g
StrömförsörjningLitiumjon-ackumulator
Recensioner