0
0
0

Garmin eTrex® Touch 35 GPS outdoor Cykel, Geocaching, Gång Europa Bluetooth®, GLONASS, GPS, inkl. topografiska kartor, stänkvatt

Art.nr: 1379046
SKU: 010-01325-11
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
3.195 kr
(Exkl. moms 2.556 kr)
Inkl. moms + Frakt
3.195,00
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
Handhållen GPS

Optimerad aktivitetsprofil för olika aktiviteter, som cykling, vandring, mountainbiking och geocaching- bara välj och sätt igång. Med den förinstallerade, routingkompatibla Garmin TopoActive-kartan för 46 länder i Europa är du perfekt utrustad för alla sorters fritidsaktiviteter.

eTrex Touch 35 är den nya navigationsenheten för familjen. Från utomhusaktiviteter till äventyr i bergen, den är perfekt för alla som gillar att vara i naturen: hobbycyklister, vandrare, geocachers, bergvandrare och mycket annat.

eTrex hör sedan 15 år till de populäraste och framgångsrikaste fritid-GPS-serien i världen. Det senaste tillskottet i familjen är eTrex Touch 35, som nu är ännu enklare och intuitivare i hanteringen. Via den extra höjdmätaren lämpar den sig även för aktiviteter i bergen som bergstigning och mountainbiking. TopoActive-kartan Europa är redan förinstallerad, liksom aktivitetsprofiler som är optimerade för olika fritidsaktiviteter. Och glöm inte alla 250 000 geocache-platser, som göra du kommer få otroligt roligt ute i det fria. Smartphone-meddelanden skickas direkt från smartphone1 till produkten så att du alltid håller dig uppdaterad när du är på resa. En cykelhållare medföljer, så att du kan komma igång direkt. Tveka alltså inte längre, utan ge dig ut på resa med din familj! eTrex finns vid din sida för varje steg.

Helt enkelt på rätt väg
eTrex Touch fungerar som en gps i bilen, men erbjuder kartor och funktioner som är speciellt utvecklade för navigering vid fritidsaktiviteter som cykling och vandring. Oavsett om du du vill nå en viss destination eller bara vill spela in dina aktiviteter för att enkelt kunna dela dem med andra – med eTrex Touch kan du smidigt gå på upptäcktsfärd. Du kan även söka efter och hämta aktiviteter som andra har lämnat på Garmin Connect och Garmin Adventures, eller skapa egna aktiviteter för frige dem för communityn.

Pekskärmen är mycket användarvänlig och gör det enkelt att navigera för hela familjen. En knapptryckning och du är igång! Vad vill du göra idag? Få direkt tillgång till användardefinierade profiler via aktivitetsprofilerna till exempel för vandring, cykling och geocaching. Så är allt förinställt för den valda aktiviteten, och all viktig information finns tillgänglig för dig när som helst. Nöje gör din utflykt lugn och din tid med familjen eller vänner.

Kan användas direkt
eTrex Touch hänger med. Utnyttja varje tillfälle att gå ut med den i naturen. Enheten stöder dig inte bara vid olika aktiviteter, den är också klar att användas direkt efter uppackning (batterier medföljer ej)

Det medföljande cykelfästet gör eTrex Touch särskilt attraktiv för hobbycyklister som kan fästa den utan problem på styret.

Garmin TopoActive kartor för 46 länder är förinstallerade på enheten. Slå på enheten, hitta en GPS-signal, och börja navigera. Kartorna kan dessutom uppdateras kostnadsfritt. Ett internt minne på 8 GB och ett microSD-utrymme ser till att det finns tillräckligt med plats för extra kartor. Hur vore det till exempel med avancerade topografiska kartor eller med sjökartor?

Om geocaching
Upptäck geocaching, GPS-skattjakten i naturen. Med papperslösa geocaching-anvisningar, recensioner samt Logs av senaste cachar, som sparas direkt på enheten, förenklar eTrex Touch geocaching för alla. Ingenting skrivs ut.

En elektronisk kompass inbyggd i eTrex Touch 35 visar vilken riktning till målet även om du står helt still. Det är mycket användbart när du tar korta avbrott i dina geocaching-äventyr!

Den som ännu bara har liten erfarenhet av geocaching, hittar fantastiska chaches på eTrex Touch 250 000 som är lämpade för nybörjare. Börja långsamt med geocaching. Alla geocaches kommer från geocaching.com, en av de största geocachingplattformarna i världen.

Hitta äventyr och dela med andra
Du vet ännu inte vart du ska? Sök på Garmin Connect eller Garmin Adventure på BaseCamp efter rekommenderade turer och kolla på rutter och geocacher som andra har laddat upp. Hämta dem sedan till eTrex Touch och sedan är du redo för ditt nästa äventyr. Eller så kan du skapa en egen rutt och hämta till din enhet.

Vill du spara ett nyligen upplevt äventyr och spåra det? eTrex Touch spelar in rutten, så att du kan ladda upp dina rutter till Garmin Connect eller Garmin Adventures vid alla tidpunkter. Användningen av Garmin Connect och Garmin Adventures är gratis och du kan dela dina spännande äventyr med vänner och familj.

Tillförlitlig eTrex-kvalitet
eTrex Touch är den senaste produkten från den kända eTrex-serien av GPS-enheter. Dessa enheter har framgångsrikt använts över hela världen: från den isiga nordpolen via öknens hetta i Afrika och ända till de fuktiga urskogarna i Sydamerika. eTrex har utmärkt sig överallt och eTrex Touch är lika robust och pålitlig.

eTrex Touch stöder GPS och GLONASS, så att du kan använda två satellitsystem. Det innebär en snabbare satellitmottagning för dig och en högre noggrannhet även i svåra miljöer. Överlåt det tunga arbetet till eTrex Kolla bara den aktuella positionen och följ instruktionerna. eTrex 35 är dessutom utrustad med en barometrisk höjdmätare som möjliggör säker navigering i bergen och levererar exakt höjddata.

Enheten är mycket motståndskraftig, vattentät enligt IPX7 och har en reptålig skärm. Med en batteri-drifttid på 16 timmar och utbytbara AA-standardbatterier är du dessutom alltid flexibel på resande fot.

eTrex Touch har även de klassiska e Trex-funktionerna, t.ex. jakt- och fiskeinformation, funktion för sportklocka, en sol- och månkalender, information om soluppgång och solnedgång och mycket mer.

En kompakt och mångsidig följeslagare
Den praktiska enheten får enkelt plats i fickan eller på styret. Dessutom har man sett till att storleken även passar barn. Genom systemet för montering på höljets baksida kan eTrex Touch fästas nästan överallt med speciella hållare för båtar, bilar, ryggsäckar osv..

Alltid uppdaterad
Med din eTrex Touch 35 kan du spela upp dina vägpunkter, leder, rutter och geocaches trådlöst via ANT+ -via en speciell dataöverföringsfunktion till kompatibla Garmin-enheter. Tack vare Bluetooth kan du även koppla din eTrex Touch med en kompatibel smartphone*. Därmed behöver du inte ta emot SMS-meddelanden, e-post eller samtal även om din telefon är säkert förvarad i ryggsäcken. Du kan även använda din eTrex Touch 35 som fjärrkontroll till våra Action-kameror VIRB® XE, VIRB X och VIRB Elite.

eTrex Touch 35 stöder dessutom Live-Tracking, en funktion som släkt och vänner kan spåra i realtid. Bjud in medlemmar via e-post eller via sociala medier, för att följa din aktivitet och din position på Garmin Connect.
Egenskaper
 • Optimerad för flera enheter - välj bara en och sätt igång
 • Cykling, vandring, mountainbiking och geocaching
 • Förinstallerad med Garmin TopoActive-karta Europa
 • Cykelhållare medföljer i leveransen
 • 6,6 cm (2,6 ") större, ljusare, kapacitiv färgpekskärm
 • Treaxlad kompass med lutningskorrigering
 • Hämta fritidsvägar och rutter för navigering
 • Papperslös geocaching med 250 000 förinstallerade geocaches
 • Vattentät enligt IPX7-Norm.
 • Ytterligare funktioner för eTrex® Touch 35 (jämfört med eTrex® Touch 25)
 • Barometrisk höjdmätare
 • ANT+- sensor-stöd och smartphone-meddelanden
 • Live-Tracking via Connect Mobile
I leveransen ingår
 • eTrex Touch 35, T
 • TopoActive-karta Europa
 • Cykelhållare
 • USB-kabel
 • Dokumentation.
Ytterligare information
1Telefonen måste ha stöd för Bluetooth Smart.
Utrustning
 • Intuitivt, aktivitetsbaserad hantering
 • Pekskärm
 • Elektronisk kompass
 • Extra stort 8 GB internminne
 • GPS & GLONASS.
Specifikationer
Anslutning - SpänningUppladdningsbara batteri, batteri
Antal rutter200
Antal vägpunkter4000
Användningsområde (Navigation)Cykel, Geocaching, Gång
Display - Diagonal (cm)6.6 cm
Display - Diagonal (tum)2.6 "
Drifttid (max. per batteriladdning)16 h
Funktioner navigationsenhetBluetooth®, GLONASS, GPS, inkl. topografiska kartor, stänkvattenskydd
KartorEuropa
Mått - Bredd58 mm
Mått - Djup33 mm
Mått - Höjd102 mm
Mått - Vikt159 g
Navigationsenhet (filter) typCykel-GPS, Geocaching-GPS, Handhållen GPS
StrömförsörjningAA-batteri (2x), beställs separat, AA-batteri (2x), beställs separat
Dokumentation
Recensioner