0
0
0

GPS outdoor Garmin eTrex® Touch 35 Europa Cykel, Geocaching, Gång

Art.nr: 1379046
SKU: 010-01325-11
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
3.099 kr 2.999 kr
(Exkl. moms 2.399,20 kr)
Inkl. moms + Frakt
2.999,00
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
Handhållen GPS

OBS! Denna text är maskinöversatt.

Välj och få igång Optimerade aktivitetsprofiler för olika aktiviteter som cykling, vandring, mountainbike och geocaching lätt. Med det förinstallerade, routas Garmin TopoActive karta för 46 länder i Europa fullt utrustade för fritidsaktiviteter av alla slag.

ETrex 35 är den nya Touch familjenavigationsenhet. Från utomhusaktiviteter till äventyr i bergen, är det idealiskt för dem som vill vara i den öppna vägen: cyklister, vandrare, geocachare, vandrare u.v.m.

ETrex 15 år varit en av de mest populära och framgångsrika rekreations GPS serien i världen. Den nyaste medlemmen i familjen är eTrex Touch 35, som nu är ännu enklare och intutitiver att använda. Den extra höjdmätare är det också lämpligt för fjällaktiviteter som bergsklättring och mountainbike. Kartan TopoActive Europa är förinstallerat, liksom aktivitetsprofiler som är optimerade för olika fritidsaktiviteter. Också, glöm inte de 250.000 geocacher, som du kommer att ha oändligt kul utomhus. Smartphone varningar skickas direkt från Smartphone1 till enheten, så att du alltid är på språng hittills. En cykelfästet ingår, så att du kan komma igång direkt. Så tveka inte längre, men kommer att göra dig och din familj på väg! ETrex är du vid varje steg åt sidan.

bara på spår
ETrex Touch fungerar som en GPS i bilen, men ger kartor och funktioner som har utformats speciellt för fritidsaktiviteter som cykling och promenader för navigering. Oavsett om du vill uppnå ett mål eller helt enkelt spela in dina aktiviteter för att dela dem senare med andra, med eTrex Touch du tryggt kan gå på en upptäcktsfärd. Du kan även söka aktiviteter och ladda, de andra är klar med Garmin Connect och Garmin Adventures, eller skapa egna aktiviteter och dela dem med samhället.

Pekskärmen är väldigt användarvänlig, vilket gör att barn enkel navigering för hela familjen. Tryck bara på och gå! Vad vill du idag? Försök att attackera på aktivitetsprofilen omedelbart användarprofiler, till exempel, för vandring, cykling och geocaching. Redan allt är klart för den valda aktiviteten, och du är alltid på all tillgänglig information. Njut lugnar din resa och din tid med familj eller vänner.

Klar att använda
ETrex beröring gör allt. Använd varje tillfälle att gå med den i naturen. Enheten har stöd för upp inte bara med en mängd olika aktiviteter, är det också ur lådan klar att använda (batterier ingår ej)

Cykelstyret levereras gör eTrex touch särskilt attraktivt för cyklister som kan åtgärda det på styret lätt.

På enheten är Garmin förinstallerad TopoActive karta för 46 länder. Slå på enheten, upptäcka en GPS-signal, och börja navigera. Korten kan också uppdatera gratis. Ett internt minne på 8 GB och en microSD minne se till att det finns tillräckligt med utrymme för extra kort. Vad sägs om till exempel med avancerade topografiska kartor eller sjökort?

På Geocaching
Upptäck Geocaching, GPS skattjakt i naturen. Med papperslösa geocaching instruktioner betyg Loggar senaste cachar som lagras direkt på enheten, eTrex Touch förenklar Geocaching för alla. skall tryckas ingenting.

En 35 integrerad i eTrex Touch elektronisk kompass visar riktningen till destinationen, även om du står stilla. Detta är mycket användbart när du sätter korta pauser i din geocaching äventyr.

Som hittills har liten erfarenhet med Geocaching tar på eTrex beröring 250.000 stora cacher som är lämpliga för nybörjare. Knapp du så sakta in i geocaching. Alla geocacher är från geocaching.com, en av de största geocaching plattformen i världen.

Hitta äventyr och dela
Du vet inte vart man ska gå? Sök på Garmin Connect eller Garmin äventyr på Basecamp för rekommenderade rutter, och ser du rutter och cacher på som laddade andra. sedan lägga dem på eTrex beröring ner, och du är redo för nästa äventyr. men du kan också skapa en unik väg och hämta den till enheten.

Vill du spara en nyligen Erlebtes äventyr och spåra? ETrex Touch kan spela in rutten, så att du kan ladda upp dina vägar till Garmin Connect eller Garmin äventyr och spår vid alla tidpunkter. Användningen av Garmin Connect och Garmin Adventures är gratis, och du kan dela dina spännande äventyr med vänner och familj.

Pålitlig eTrex Kvalitet
ETrex Touch är den senaste produkten av den kända eTrex serie handhållna GPS-enheter. Dessa enheter har använts med framgång i hela världen: från iskalla nordpolen på ökenhetta i Afrika till fuktiga djungeln i Sydamerika. ETrex har visat sig överallt, och eTrex Touch är lika robust och tillförlitlig.

ETrex Touch stöder GPS och GLONASS, så att du kan använda två satellitsystem. Detta innebär en snabbare satellit förvärv och en högre noggrannhet även i svåra miljöer för dig. Om Lasse eTrex det hårda arbetet. Kolla bara den aktuella positionen och följ instruktionerna. ETrex 35 är dessutom utrustad med en barometrisk höjdmätare som möjliggör säker navigering i bergen och exakt höjddata.

Enheten är extremt tålig, vattentät enligt IPX7 och har en reptålig skärm. Med en batteritid på 16 timmar, utbytbara AA standardbatterier bortom du rider alltid flexibel.

ETrex Touch erbjuder också de klassiska eTrex funktioner, såsom jakt och fiske information Sportuhrfunktionen, en sol- och månkalendern, info om soluppgång och solnedgång och mycket mer.

En kompakt och mångsidig följeslagare
Den praktiska enhet får lätt plats i en ficka eller på styret. Dessutom uppmärksammades på den storlek som det är också lämplig för barn. Systemet för montering på baksidan av eTrex Touch kan fästas med speciella hållare för båtar, bilar, ryggsäckar, etc. nästan överallt.

Alltid aktuell
Ge eTrex 35 Touch dina waypoints, spår, rutter och geocacheplatser trådlöst via ANT + via en speciell funktion för dataöverföring till kompatibla Garmin-enheter ytterligare. Tack vare Bluetooth du din eTrex Touch kan ansluta * med en kompatibel smartphone. Således kommer du inte missar några textmeddelanden, e-post eller samtal även när telefonen är säkert stuvas undan i en ryggsäck. Du kan eTrex 35 Touch som fjärrkontroll för våra Action kameror VIRB® XE, VirB X och VirB använda Elite.

ETrex 35 Touch stödjer också levande tracking, en funktion som kan spåra dina aktiviteter i realtid med vänner och familj. Säng släpvagn ett e-post eller sociala medier för att spåra dina aktiviteter och din position på Garmin Connect.
Specifikationer
Antal rutter200
Antal vägpunkter4000
Användningsområde (Navigation)Cykel, Geocaching, Gång
Display - Diagonal (cm)6.6 cm
Display - Diagonal (tum)2.6 "
Drifttid (max. per batteriladdning)16 h
Funktioner navigationsenhetBluetooth®, GLONASS, GPS, inkl. topografiska kartor, stänkvattenskydd
Kortmaterial (minneskort)Europa
Mått - Bredd58 mm
Mått - Djup33 mm
Mått - Höjd102 mm
Mått - Vikt159 g
Navigationsenhet (filter) typCykel-GPS, Geocaching-GPS, Handhållen GPS
Ström - Försörjningbatteri, batteri
StrömförsörjningAA-batteri (2x), beställs separat, AA-batteri (2x), beställs separat
Dokumentation
Recensioner