0
0
0

Garmin eTrex® Touch 25 GPS outdoor Cykel, Geocaching, Gång Europa GLONASS, GPS, inkl. topografiska kartor, stänkvattenskydd

Art.nr: 1379045
SKU: 010-01325-01
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
2.595 kr 2.545 kr
(Exkl. moms 2.036 kr)
Inkl. moms + Frakt
2.545,00
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
Handhållen GPS

eTrex Touch 25 är den nya navigeringsapparaten för familjen. Den är perfekt för utomhusaktiviteter och för er som gärna är i naturen: Vid cykling, vandring, orientering och mycket annat.

eTrex hör sedan 15 år till de populäraste och mest framgångsrika fritids-GPS-serierna i världen. Det senaste tillskottet i familjen är eTrex Touch 25, som nu ännu enklare och mer praktisk att använda. TopoActive-kartan Europa är redan förinstallerad, liksom aktivitetsprofiler som är optimerade för olika fritidsaktiviteter. Icke att förglömma de 250 000 geocache-platserna, så att du kan ha roligt i det fria. En cykelhållare medföljer, så att du kan komma igång direkt. Tveka alltså inte längre, utan ge dig ut tillsammans med familjen. eTrex finns vid din sida vid varje steg.

Ett enkelt sätt att hålla kursen.
eTrex Touch fungerar som en en GPS i bilen, men erbjuder även karta och funktioner som är avsedda för navigering vid fritidsaktiviteter som cykling och vandring. Om du vill nå en viss destination eller bara vill spela in dina aktiviteter för att enkelt dela dem senare, är det enkelt med eTrex Touch. Gå på upptäcktsfärd! Du kan även söka efter och hämta aktiviteter som andra har avslutat på Garmin Connect och Garmin/äventy, eller skapa egna aktiviteter för att dela tillsammans med communityt.

Pekskärmen är mycket användarvänlig och gör det enkelt att navigera för hela familjen. Pekskärm för enkel användning! Vad vill du göra nu? Använd dig av aktivitetsprofiler och hamna direkt på användardefinierade profiler för till exempel vandring, cykling och geocaching. Allt är förinställt för den valda aktiviteten, och du når enkelt all viktig information. Njut av dina utflykter och upptäcktsfärder med vänner och familj.

Kan användas direkt
eTrex Touch gör allt. Utnyttja varje tillfälle att ta med den i naturen. Apparaten följer inte bara med dig vid olika aktiviteter, den kan även användas direkt efter uppackning (batterier medföljer ej).

Det medföljande cykelfästet gör eTrex Touch prefekt för cyklister som kan fästa den vid styret.

Enheten har Garmin TopoActive Europakarta för 46 länder förinstallerad. Sätt på apparaten, starta en GPS-signal och börja navigera. Kartan uppdateras dessutom kostnadsfritt. Ett internt minne på 8 GB och ett microSD-utrymme ger tillräckligt med plats för extra kartor. Skulle du till exempel vilja ha avancerade topografiska kartor eller sjökort?

Dags för geocoaching!
Upptäck geocaching, GPS-skattjakten i naturen. Med papperslösa Geocaching-direktiv, recensioner samt loggar för nyligen genomförda uppdrag, som direkt kan sparas på enheten, förenklar eTrex Touch geocaching för alla. Ingenting måste skrivas ut.

En i eTrex Touch 25 inbyggd elektronisk kompass visar i vilken riktning målet finns när du står still. Det är mycket användbart, när du gör korta avbrott under dina äventyr.

Den som endast har en liten erfarenhet av geocaching, hittar på eTrex Touch 250 000 fantastiska geocaches som är avsedda för nybörjare. Börja långsamt. Alla geocaches kommer från geocaching.com, som är en av de största geocachingplattformarna i världen.

Hitta äventyr och dela dem med andra.
Vet du inte vart det bär av idag? Sök på Garmin Connect eller Garmin Adventures på BaseCamp efter rekommenderade turer och kolla in rutter och geocaches som andra har gjort. Hämta dem sedan till eTrex Touch, och därefter är du redo för ditt nästa äventyr. Eller så kan du skapa en egen rutt och hämta till din enhet.

Vill du spara ett äventyr som du precis avslutat och se det igen? eTrex Touch ritar upp rutten, så att varje tur kan laddas upp på Garmin Connect eller Garmin Adventures. Du kan använda Garmin Connect och Garmin Adventures utan kostnad och därmed dela spännande äventyr med vänner och familj.

Beprövad eTrex-kvalitet.
eTrex Touch är det senaste tillskottet hos de kända eTrex-Serie GPS-enheterna. Dessa enheter har använts över hela världen: Från nordpolen via Afrikas öknar till Sydamerikas regnskogar. eTrex har utmärkt sig överallt och är robust och pålitlig.

eTrex Touch stöder GPS och GLONASS, så att du kan kombinera två satellitsystem. Det innebär en snabbare satellituppladdning och mer exakt mätning av komplicerade omgivningar. Låt eTrex göra det hårda arbetet. Kontrollera bara den faktiska positionen, och följ anvisningarna.

Enheten är mycket motståndskraftig, vattentät enligt IPX7-och har en reptålig skärm. Med en batteridrifttid på 16 timmar och utbytbara AA-standardbatterier är du dessutom alltid flexibel även på resande fot.

eTrex Touch har även de klassiska e Trex-funktionerna, t.ex. jakt- och sportfunktioner, sol- och månkalender, samt information om soluppgång och solnedgång och mycket mer.

En kompakt och mångsidig följeslagare
Den praktiska enheten får enkelt plats i fickan eller på styret. Dessutom har storleken anpassats för barn. Genom systemet för montering på höljets insida kan eTrex Touch fästas nästintill överallt, med speciella hållare för båtar, bilar, ryggsäckar osv.
Egenskaper
 • Optimerad för flera aktiviteter - välj bara den du vill använda och sätt igång
 • Cykling, vandring, mountainbiking och geocaching
 • Förinstallerad med Garmin TopoActive-karta för Europa
 • Cykelhållare medföljer
 • 6,6 cm (2,6 ") större, ljusare, beröringskänslig färgpekskärm
 • Treaxlad kompass med lutningskorrigering
 • Hämta fritidssträckor och rutter för navigering
 • Papperslös orientering med 250 000 förinstallerade GeoCoaches
 • Vattentät enligt IPX7-Norm.
I leveransen ingår
 • eTrex Touch 25
 • TopoActive-karta Europa
 • Cykelhållare
 • USB-kabel
 • Dokumentation.
Utrustning
 • Intuitiv, aktivitetsbaserad hantering
 • Pekskärm
 • Elektronisk kompass
 • Extra stort 8 GB internminne
 • GPS & GLONASS.
Specifikationer
Anslutning - Spänningbatteri, Uppladdningsbara batteri
Antal rutter200
Antal vägpunkter4000
Användningsområde (Navigation)Cykel, Geocaching, Gång
Display - Diagonal (cm)6.6 cm
Display - Diagonal (tum)2.6 "
Drifttid (max. per batteriladdning)16 h
Funktioner navigationsenhetGLONASS, GPS, inkl. topografiska kartor, stänkvattenskydd
KartorEuropa
Mått - Bredd58 mm
Mått - Djup33 mm
Mått - Höjd102 mm
Mått - Vikt159 g
Navigationsenhet (filter) typCykel-GPS, Geocaching-GPS, Handhållen GPS
StrömförsörjningAA-batteri (2x), beställs separat, AA-batteri (2x), beställs separat
Recensioner