0
0
0

Garmin GPSMAP 64S GPS outdoor Cykel, Geocaching, Gång Världen GPS, GLONASS, stänkvattenskydd

Art.nr: 1168653
SKU: 010-01199-10
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
3.645 kr 3.495 kr
(Exkl. moms 2.796 kr)
Inkl. moms + Frakt
3.495,00
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
Handhållen GPS

Nya handhållna GPSMAP® 64s har en 2,6-tums skärm med perfekt läsbarhet i solljus, en GPS- och GLONASS-mottagare med hög känslighet och en quad helix-antenn för överlägsen mottagning. Den robusta och vattentäta GPSMAP 64s levereras med en barometrisk höjdmätare och treaxlad kompass. Den går att ansluta trådlöst till din smartphone så att spårning i realtid och smartavisering kan aktiveras.²

Håll positionen
Med sin quad helix-antenn och högkänsliga GPS- och GLONASS-mottagare tar GPSMAP 64s snabbt och exakt reda på din position och behåller positionen också i tät skog och i djupa dalar. Fördelarna är tydliga – oavsett om du befinner dig under stora träd eller bara nära höga byggnader eller träd kan du lita på att GPSMAP 64s hjälper dig att hitta rätt när du som bäst behöver det.

Hämta bäringar
GPSMAP 64s har en inbyggd treaxlad lutningskompenserad elektronisk kompass som visar kursen även när du står stilla utan att hålla enheten vågrätt. Den barometriska höjdmätaren spårar förändringar i tryck för att hitta din höjd, och du kan till och med använda den för att göra ett diagram över trycket över tid om du vill hålla ett öga på väderförändringar.

Anslutna tjänster
Dela dina fantastiska utomhusaktiviteter i realtid, anslut bara din GPSMap 64s till din smartphone och dela din position via spårning i realtid och Garmin Connect med vänner och familj. Med smartaviseringar kan du ta emot mail, meddelanden och aviseringar trådlöst från din kompatibla iPhone® 4s eller senare. Fortsätt vara fullständigt ansluten medan din iPhone ligger säkert i ryggsäcken.

Förlita dig på utomhusproffset
GPSMAP 64s är en fullt utomhusoptimerad handhållen GPS-enhet, varje funktion i den här enheten har utformats för att fungera tillförlitligt i de tuffaste och mest krävande miljöer. För att garantera utmärkt läsbarhet under alla omständigheter har GPSMAP 64s en ljusstark 2,6-tums färgskärm som går att läsa i solljus och är lätt att hantera med alla sorters handskar i skakig, kall eller våt miljö, eftersom den har ett knappbaserat användargränssnitt. För att garantera bekvämlighet och maximal frihet när du är på resande fot, kan du använda ett batteri för bekväm laddning i enheten eller vanliga AA-batterier. När GPSMAP 64s är fulladdad håller den i upp till 16 timmar, vilket ger dig tillräckligt med batteritid på en dagstur med oväntade fördröjningar.

Utforska terrängen
GPSMAP 64s levereras med omfattande navigeringsfunktioner. Använd waypoints, spår och rutter för att navigera tryggt utanför lederna och när du behöver hitta hem på ett säkert sätt kan du använda TracBack-funktionen.

Dela trådlöst
Dela dina vägpunkter, spår, rutter och geocacheplatser trådlöst med andra kompatibla enheter. Dina vänner kan njuta av din favoritvandringsled eller bästa cacheplats utan att behöva vänta på att du ska ansluta till din dator — tryck bara på "skicka" så överförs din information till andra trådlösa handenheter från Garmin.

GPSMAP 64s ansluter även till kompatibla Garmin-enheter, bland annat VIRB™ actionkamera och tillbehörssensorer, däribland tempe™ trådlös temperaturgivare och pulsmätare.

Lägg till kartor
Det är enkelt att lägga till kartor till GPSMAP 64s med vårt utbud av detaljerade topografiska och marina kartor och vägkartor. Med 4 GB minne och en microSD-kortplats kan du lätt hämta en av Garmins högkvalitativa Topo-kartor och ge dig av, ansluta BlueChart® g2 förinlästa kort för en fantastisk dag på vattnet eller City Navigator NT® kartdata för vägledning sväng för sväng på vägar (se kartfliken för kompatibilitet). Tack vare att GPSMAP 64s även har funktioner för BirdsEye™ Select-kartor kan du kan läsa in högkvalitativa rasterkartor i din enhet och integrera dem med dina övriga kartor. 64s är dessutom kompatibel med Garmin Custom Maps, ett kartformat med vilket du kan omvandla papperskartor och elektroniska kartor till hämtningsbara kartor för din enhet, kostnadsfritt.

Hitta det roliga
GPSMAP 64s har funktioner för papperslös geocaching med 250 000 förinlästa cacheplatser med tips och beskrivningar från Geocaching.com och har 16 timmars batteritid. Om du slutar skriva ut på papper hjälper du miljön och förbättrar effektiviteten. I GPSMAP 64s lagrar och visar du viktig information såsom plats, terräng, svårighetsgrad, tips och beskrivningar – inga fler manuellt inmatade koordinater eller pappersutskrifter! 64s-enheten är tunn och lätt och en perfekt följeslagare på alla utomhusaktiviteter.

Planera nästa tripp
Ta kontrollen över ditt nästa äventyr med Garmins kostnadsfria programvara BaseCamp™. Här kan du visa och organisera kartor, vägpunkter, rutter och spår. Med BaseCamp kan du till och med berätta om dina senaste utomhusaktivitete på ett nytt och imponerande sätt genom att skapa Garmin-äventyr som du enkelt kan dela med vänner, familj och andra äventyrare. BaseCamp visar topografiska kartdata i två eller tre dimensioner på datorn, inklusive konturlinjer och höjdprofiler.
Egenskaper
  • Färgskärm på 2,6 tum som fungerar lika bra i starkt solljus som i mörker
  • GPS- och GLONASS-mottagare med quad helix-antenn och hög känslighet
  • Barometrisk höjdmätare och treaxlad kompass
  • Utomhusoptimerat dubbelt batterisystem
  • Trådlös anslutning via Bluetooth®-teknik¹ eller ANT+®
I leveransen ingår
  • GPSMAP 64s
  • Ettårsabonnemang på BirdsEye-satellitbilder
  • Karbinhake
  • USB-kabel
  • Dokumentation
Specifikationer
Anslutning - SpänningUppladdningsbara batteri, batteri
Antal rutter200
Antal vägpunkter5.000
Användningsområde (Navigation)Cykel, Geocaching, Gång
Display - Diagonal (cm)6.6 cm
Display - Diagonal (tum)2.6 "
Drifttid (max. per batteriladdning)16 h
Funktioner navigationsenhetGPS, GLONASS, stänkvattenskydd
KartorVärlden
Mått - Bredd61 mm
Mått - Djup36 mm
Mått - Höjd160 mm
Mått - Vikt260 g
Navigationsenhet (filter) typCykel-GPS, Geocaching-GPS, Handhållen GPS
StrömförsörjningAA-batteri (2x), beställs separat, AA-batteri (2x), beställs separat
Dokumentation
Recensioner