0
0
0

GPS outdoor Garmin Edge Touring Plus Europa Cykel

Art.nr: 752538
SKU: 010-01165-00
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
3.095 kr 3.045 kr
(Exkl. moms 2.436 kr)
Inkl. moms + Frakt
3.045,00
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
Handhållen GPS

Hitta rätt var du än befinner dig
Edge Touring Plus fungerar på samma sätt som GPS-navigatorn du använder i bilen, men den har kartor och funktioner som är speciellt utformade för att du ska hitta rätt med cykeln. Oavsett om du har ett särskilt mål eller bara vill cykla en viss sträcka så kan du vara säker på att det är lätt att hitta rätt med Edge Touring Plus. Du kan till och med hämta turer som andra har cyklat på Garmin Connect och Garmin Adventures, eller dela din egen tur på communityn.

Sök efter platser och få instruktioner
Cykelanpassade kartor som finns förinlästa i Edge Touring Plus gör det enkelt att ta sig från punkt A till punkt B – eller ännu längre – och tillbaka igen. Ange bara en adress eller sök efter intressanta platser så förser Edge Touring Plus dig med guidning sväng-för-sväng fram till din destination. Du kan välja mellan användarprofilerna för cykling, landsvägscykling och mountainbike för att beräkna den lämpligaste rutten för den typ av cykling du ägnar dig åt. Du leds då längs större vägar, grusvägar eller stigar och leder.

Med tur-och-retur-ruttdragning kan du tala om för Edge Touring Plus hur långt du vill åka och sedan välja mellan upp till tre turalternativ som tar dig tillbaka till startpunkten. Enheten gör det enkelt att planera in raststopp, hitta sevärdheter längs rutten med mera.

Få höjdfördelar
Den barometriska höjdmätaren i Edge Touring Plus ger information om höjd, total stigning, total höjdminskning och lutning under turen. Den visar också ett diagram över höjdändringar och registrerar höjddata som du kan överföra när du kommer hem.

Anslut till Edge
Använd Edge Touring Plus tillsammans med en trådlös ANT+®-pulsmätare (säljs separat) för att spåra och logga hur hårt du arbetar. ANT+-tekniken tillhandahåller också integrering för kompatibla LEV:er och eBikes för att visa sträcka, återstående laddning och andra viktiga data.

Sök efter turer och äventyr
Har du inte något särskilt mål i sikte? Sök efter turer som andra har cyklat på Garmin Connect eller Garmin Adventures. Hämta dem sedan till Edge Touring Plus så kan du följa dem på nästa cykeltur. Anpassa turerna eller skapa helt nya turer och hämta dem sedan till din enhet.

Dela dina upplevelser
Edge Touring Plus registrerar var du cyklar så att du kan överföra dina cykelturer till Garmin Connect eller Garmin Adventures och återuppleva dem när du vill. Garmin Connect och Garmin Adventures är kostnadsfria och gör att du kan dela dina cykeläventyr med vänner, familj och andra cyklister.
Egenskaper
 • Navigering längs vägar eller i terräng med Garmins förinlästa cykelkarta
 • Ange en sträcka och välj mellan upp till tre tur och retur-alternativ
 • Planera och hämta nya rutter att följa
 • Återupplev och dela turer med Garmin Connect™ eller Garmin Adventures
 • Intressanta platser specifikt för cyklister
 • Kompatibel med pulsmätare (tillval)
 • Barometrisk höjdmätare för detaljerad höjdinformation
I leveransen ingår
 • Edge Touring Plus
 • Kvartsvarvscykelfäste
 • USB-kabel
 • Garmins cykelkarta på microSD™-kort (förisatt i Edge)
 • Snabbstartshandbok
Specifikationer
Anslutning - SpänningUppladdningsbara batteri
Antal vägpunkter200
Användningsområde (Navigation)Cykel
Display - Diagonal (cm)6.6 cm
Display - Diagonal (tum)2.6 "
Drifttid (max. per batteriladdning)15 h
Funktioner navigationsenhetGPS, stänkvattenskydd
KartorEuropa
Mått - Bredd51 mm
Mått - Djup25 mm
Mått - Höjd93 mm
Mått - Vikt98 g
Navigationsenhet (filter) typCykel-GPS
StrömförsörjningLitiumjon-ackumulator
Recensioner