0
0
0

Utandningsstyrd startspärr Dräger Interlock 5000 Grå

Art.nr: 1408844
SKU: 100149
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
21.499 kr 20.899 kr
(Exkl. moms 16.719,20 kr)
Inkl. moms + Frakt
20.899,00
St

Leverans inom ca. 2 veckor*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning


Observera, denna text är maskinöversatt.

Dräger Interlock® 5000 är ett andetag alkohol mätinstrument med startspärr. Efter en enkel utandningsprov, garanterar det en säker start på vägen.
Handenheten mäter alkoholhalten i utandningsluften för föraren och matar motorn startar bara gratis om utandningstest passerades.
Dräger Interlock förhindrar 5000 som alkohol nedsatt starta motorn och köra bil.

Denna enhet är en fläkt alkohol kontrollerad startspärr att säkra varor eller personbilar. Dräger Interlock förhindrar 5000 som alkohol nedsatt starta motorn och köra bil. Den uppvärmningsperiod är mindre än 16 sekunder från 0 ° C mycket kort, vilket möjliggör en snabb operation och bearbeta enhetens beredskap.

Funktionerna för Dräger Interlock 5000
Dräger Interlock är en alkohol testanordning, som är kompatibel som startspärr med varje passagerare och lastbilar. Enheten är ansluten direkt till startmotorn av fordonet och endast kan låsas upp genom en negativ utandningsprov. Sensorn har en kort standby intervall, så att man kan säkerställa en snabb testning och kontroll. alkoholgränser de kan ställas in för en mängd olika gränser. Det finns extra mun bitar som krävs för användning. Dataminnet i enheten lagrar alla händelser som leverans eller vägra en utandningsprov, den uppmätta andnings alkoholkoncentration, motorstart och stoppa inspelningen, och eventuella försök till manipulation. Överföra data från kontrollenheten till datorn via en infraröd port.

tekniken
Sensorn är tillverkad av högteknologiska material. I centrum för Dräger Interlock 5000 är en professionell elektrokemisk sensor. Mätnoggrannheten är minst inom en tolerans av ± 0,05 ‰. Få 12 månader. Även cigarettrök kan skada sensorn. Dessutom är en flödessensor installeras för att bestämma den tidalvolym. Sensorn är inbyggd i en modul som kan ersättas mycket lätt. Fördel: Det finns inga driftstopp. För arbetsgivare, det är en plikt för tillsyn som även kan användas i förebyggande syfte mot alkohol på arbetsplatsen. föreskrifter för förebyggande branschorganisation olycksfall (UVV) kräver att en anställd inte får ta i ett tillstånd av sin alkoholkonsumtion, genom vilken han eller andra för risk (denna bestämmelse kallas också relativ förbud mot alkohol). Vid utövandet av farligt arbete som i verk säkerhet och säkerhetsföretag inom den kemiska process i kraft bärare etc. Alkohol är också strängt förbjudet. Utöver de yrkesorganisationer och arbetsgivaren är ansvarig för att se till att alla regler för förebyggande av olycksfall följs. När det gäller de åtaganden att följa föreskrifterna om förebyggande av olyckor, skall varje arbetsgivare ha rätt till individuellt tillstånd hos sina anställda för att kontrollera (till exempel en alkohol i blodet). Detta är även tillåtet, när ingen konkret misstanke, den verksamhet som utförs utan en nykter personal kräver. Exempel synnerhet för att undvika farliga eller säkerhetskänsliga arbetsplatser såsom, bland annat motorfordons resor i området, i driften av maskiner och utrustning eller när man arbetar med olika kemiska ämnen gäller här.

modern design
Låsningen 5000 har en attraktiv och ergonomisk design. Munstycket är placerad på baksidan av telefonen. Det kan ses omedelbart alkohol kontrollerad startspärr. Den byggkvalitet är solid och robust. Genom lättbegripliga skärmmenyer på skärmen, är användningen enkla och självförklarande Färg lysdioder på enheten förutom att följa dig genom processen

Applikationsexempel:
Speditörer, Busfahrunternehmen, leverans förare, rattfylleri brottslingar eller återfallsförbrytare, för din egen kontroll eller för att säkra sina egna bilar
Ytterligare information
Mätvärdet är endast ett riktvärde och ska inte ses som en bekräftelse på att du kan köra. Detta gäller vid styrning av maskiner eller annan verksamhet som inte bör utföras eller är förbjudna vid alkoholpåverkan.
Specifikationer
Alkoholmätare Funktionerinkl. Display
Alkoholmätare Typ (kategorisering)Utandningsstyrd startspärr
FärgGrå
Innehåll1 st
Intervall Alkoholmätare (max.)5 ‰
Intervall Alkoholmätare (min.)0 ‰
Kalibrerbar (Ja/Nej)Ja
Mättolerans ±0.05 ‰
Mått - Bredd36 mm
Mått - Höjd138 mm
Mått - Längd61 mm
Mått - Vikt168 g
Noggrannhetsklass (Alkoholmätare)1+ (Professionell, polis liknande)
Ström - Försörjningvia kopplingsplint
Strömförsörjning12 V, 24 V
Testmetod (Alkoholmätare)Elektrokemisk sensor
Recensioner