0
0
0

OBD II Diagnosverktyg Diamex 7101 Scandevil II

Art.nr: 562614
SKU: 7101
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
2.145 kr
(Exkl. moms 1.716 kr)
Inkl. moms + Frakt
2.145,00
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
Diagnostikenhet

Observera, denna text är maskinöversatt.

En professionell OBD2 diagnostisk scanner som kan användas som en PC-gränssnitt samt en datalogger. Med sina olika assistenter kan t.ex. Mätning av hastighet eller acceleration kan utföras. Även vid anställning LPG alternativ Scan Devil är hjälpsam.
Den behagligt ljus och hög upplösning 2,8 "TFT Full-färg, det hållbara OBD2 port och dess olika elektroniska lägen gör skann Devil den perfekta hjälpare i det diagnostiska området.
För dataloggning, en realtidsklocka och en SD-kortplats tillgängliga. Med USB-porten, kan data till en dator för vidare bearbetning med kompatibel programvara - överföring - till exempel för en grafisk representation. Med dessa förbättrad grafik till sensorvärden kan visas eller grafer och diagram för att utvärdera offline. Om USB-porten kan du skanna Devil inte bara fungera som en PC-gränssnitt, men också alltid hålla firmware aktuell.
I PC-gränssnitt läge, är det möjligt att göra förbättrade diagnostik med PC-support. Skanningen Devil är flexibel när man arbetar på fordonet, eftersom dess bakre vägg följer magnetiska ytor.
Specifikationer
Mått - Bredd75 mm
Mått - Höjd30 mm
Mått - Längd112 mm
Mått - Vikt130 g
StrömförsörjningPå OBD2-kontakt
Typ av testutrustning för fordon (kategorisering)OBD II Diagnosverktyg
Recensioner