0
0
0

CTEK Energihanterare OFF ROAD 12 V 100 A

av CTEK
Art.nr: 1420185
SKU: 40-155
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
9.899 kr
(Exkl. moms 7.919,20 kr)
Inkl. moms + Frakt
9.899,00
St

Leverans inom ca. 2 veckor*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
Bilbatteriladdningssystem

Observera, denna text är maskinöversatt.

D250S DUAL och SMART är CTEK revolutionerande bidrag till ett optimalt utnyttjande av olika DC strömförsörjning för laddning batterierna. I kombination med CTEK-monitorn ger en komplett batterisystem. Installeras på din terrängfordon, husbil, husvagn eller båt, alltid se till att optimal vård, effektivitet och livslängd på batterierna. Med CTEK kan du förlänga din utomhus njutning.

D250S DUAL
D250S DUAL Laddaren får sin energi från
DC källor såsom. Som generatorer, solpaneler eller vindkraft och optimerar denna makt att uppfylla laddningsbehov olika batterier. D250S DUAL ser till att batterierna alltid är i gott skick, snabbladdning och har en lång livslängd.

SMART
SMART PASS är ett energiledningssystem som kontrollerar och optimerar den energi som produceras. Stående av ström effektivt distribueras till alla befintliga batterier och konsumenter, vilket garanterar konstant driftberedskap.

Systemövervakning
Enheten övervakar kontinuerligt spänning,
Ström (laddning och urladdning) och beräknar laddningstillstånd och den återstående livslängden (i timmar.) Av det anslutna batteriet. Displayen ger omfattande information befrias från laddningstillstånd, Restladekapzität och den tid som återstår tills batteriet.
Specifikationer
Backström max.1 A
Batterikapacitet 12 V - Max300 Ah
Batterikapacitet 12 V - Min40 Ah
Batterispänning12 V
Bil-laddare typ (kategorisering)Energihanterare
Driftspänning12 V
KapslingsklassIP65
Laddström för 12 V100 A
Lämplig för (bilbatterier)Bly-syra, Bly-syra, Bly-gel, Bly-kalcium, AGM
Mått - Vikt2.843 g
Recensioner