0
0
0

Secukey Keyless skyddbloggare för räckviddsförlängd SecuKey 2.0

Art.nr: 1491743
SKU: 10396
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
2.545 kr
(Exkl. moms 2.036 kr)
Inkl. moms + Frakt
2.545,00
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
Keyless skyddbloggare för räckviddsförlängd SecuKey 2.0

Om bloggaren har integrerat SecuKey för räckviddsförlängare, kan fordonet inte längre luras med en utökad räckvidd. Trots detta kan du fortsättningsvis använda ditt eget Keyless-system utan förlust av komfort. SecuKey består av själva enheten och 2 små högsäkerhetsnycklar. När du tar bort högsäkerhetsnyckeln från bilen, känner den av SecuKey och stänger automatiskt av din Keyless Funktion och handsfree funktionen (eller om så önskas hela låssystem). På så sätt kan fordonet inte byta ut mer data med originalnyckeln, eftersom Keyless systemet har stängts av genom SecuKey.

Funktionsbeskrivning:
SecuKey består av själva enheten och 2 små högsäkerhetsnycklar. När du tar bort högsäkerhetsnyckeln från bilen, känner den av SecuKey och stänger automatiskt av din Keyless Funktion och handsfree funktionen (eller om så önskas hela låssystem).
På så sätt kan fordonet inte byta ut mer data med originalnyckeln, eftersom Keyless systemet har stängts av genom SecuKey. Principen är enkel:

Det som inte längre gnistrar - kan inte heller förlängas.

När bilen lämnar mer än 10 meter, inaktiverar SecuKey handsfree systemet på ett speciellt sätt.
Om fordonsägaren närmar sig fordonet, känner SecuKey av detta i ett område på 10 meter och slår obemärkt på Keyless systemet igen. Keyless-funktionen i fordonet fungerar igen när fordonsägaren kommit fram till fordonet.

Högsäkerhetsnyckel
Den lilla högsäkerhetsnyckeln från SecuKeys kan du alltid ha i fickan och behöver alltså inte ha fjärrkontrollern i handen. På grund av sin speciella säkerhetsteknik, är det inte möjligt att använda signalen från SecuKeys och högsäkerhetsnyckeln med en utökad räckvidd. För att hämma framtida, kriminella aktiviteter, har vi försett hägsäkerhetsnyckeln med en AUS-strömbrytare, så att det om så önskas råder "radiotystnad".
SecuKey arbetar tillsammans med alla befintliga centrallås. På så sätt kan du snabbt och enkelt göra ett säkert radiosystem av ditt Keyless-centrallås.

Montering
Inbyggnad i fordonet kan bäst en verkstad som även installerar bil-larmsystem. En sådan verkstad finner du i vart fall i din närhet. Dessa verkstäder har erfarenhet i montering av extrautrustning och behöver endast lite tid. Med lite teknisk skicklighet kan man även göra det själv. Endast 3 kablar måste anslutas. 2 för strömförsörjning- och 1 för egna Keyless-system.

SecuKey har alla nödvändiga myndighetstillstånd för Tyskland, inklusive E12. Installation sker utan förlust av typgodkännande eller garanti.
Det finns också några ändringar inom fordonselektroniken. Secukey arbetar tillsammans med alla befintliga fordonssystem utan problem.
Egenskaper
  • Säkerhet för alla Keyless Go-fordon
  • Högsäkerhetsnyckel
  • Ingen användning av högsäkerhetsnyckel behövs
I leveransen ingår
  • 1 x SecuKey 2.0 och två högsäkerhetsnycklar
Specifikationer
Bil-säkerhetsutrustning (Kategorisering)Stöldskydd
Driftspänning12 V
Mått - Bredd70 mm
Mått - Höjd65 mm
Mått - Längd23 mm
Dokumentation
Speciell avfallshantering kan krävas.
Recensioner