0
0
0

Bilstereo Dubbel-DIN Kenwood DPX-5000BT Svart

Art.nr: 1418571
SKU: DPX5000BT
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
1.545 kr
(Exkl. moms 1.236 kr)
Inkl. moms + Frakt
1.545,00
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
Bilstereo

Observera, denna text är maskinöversatt.

Bekväm Bluetooth handsfree och omfattande faciliteter: Kenwood dubbel-DIN-mottagaren är den perfekta kommunikationspartnern och erbjuder även en mängd olika funktioner.

Om NFC-funktionen kan kopplas på ett ögonblick med en enkel datautbyte via NFC trådlös standard med DPX-5000BT kompatibla smartphones. NFC står för "Near Field Communication" och möjliggör utbyte av data mellan två enheter som är i omedelbar närhet.

Högtalartelefonen för DPX-5000BT stöd utöver de kända funktioner för handsfree (HFP 1.6) och musikströmning (A2DP) och Advanced Music surfar AVRCP 1.5, in A2DP läge bekväm och riktade bilradion på musik på telefonen kan sökas. Dessutom kan två telefoner anslutas parallellt till bilradion.

Överföringsprotokollet AOA 2,0 tillåter denna dubbla DIN-mottagare för att direkt få tillgång till mediafiler i Android smartphones. Det är där mediaspelaren av smartphone fungera även bekvämt på radio tangentbord. Vare sig spela, pausa, hoppa, nästa eller föregående mappar, söka efter artist, album, titel eller lagras metadata - användningen av smarta telefoner är nu lika enkelt och omfattande som kontroll av en ljudspelare. För detta måste smartphone via USB anslutas och installeras på din telefon "Kenwood Music Play" app.

Dessutom DPX-5000BT lyser med elegant utseende och en hög kontrast VA LCD, detta har ökat inte bara med 20%, men kan jämföras med vanliga TN visar också från olika vinklar och i starkt solljus mycket bättre läsning. Om så önskas kan displayen vara färgmatchade till fordonets cockpit, detta är tio basfärger och flerstegsfärgskärm för att personifiera enheten belysning.
Egenskaper
  • Anslutning för rattfjärrkontroll, Bluetooth
  • Anslutningar: USB, 3.5mm uttag, Bluetooth
  • Musikeffekt max. 4 x 50 W
Specifikationer
AnslutningarUSB, 3.5mm uttag, Bluetooth
Antal förförstärkarutgångar2
Bilradio-typ (Kategorisering)Bilstereo Dubbel-DIN
BilradiofunktionerAnslutning för rattfjärrkontroll, Bluetooth
FärgSvart
FärgknappbelysningFlerfärgad
Kanalminnen24
Musikeffekt max.4 x 50 W
USB-anslutningJa
ÅtergivningsformatCD, MP3, WMA, AAC, WAV, FLAC
Recensioner