0
0
0

Bilkamera med GPS TrueCam A5 12 V, 24 V

Art.nr: 1371928
SKU: 1371928
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
1.399 kr
(Exkl. moms 1.119,20 kr)
Inkl. moms + Frakt
1.399,00
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
Bilvideokamera

OBS! Denna text är maskinöversatt.

Bilen kamera TrueCam A5 skapade i motsats till den vanliga färdskrivare rekord av mycket hög kvalitet, där du kan känna igen registreringsskyltar och ansikten av människor utan problem, och i fotografier av både dag och natt, och alla med högsta skärpa och alla detaljer.
En betydande fördel med kameran är dess användarvänlighet.
Tack vare GPS och ett program som fungerar med Google Maps, kan du i detalj analysera och eventuella särskilda egenskaper hos redan körsträckor i efterhand. Den TrueCam A5 är också en perfekt hjälpreda för att skapa vackra fotografier av platser där du har passerat, eller från din motorsport aktiviteter.
Kameran spelar in i full HD. Med denna kamera är inte ett problem i hög kvalitet även vid låga siktförhållanden. Vare sig i klart väder, molnigt väder, skymning eller natt, gör alltid perfekt, skarp med alla detaljer förvärv såsom en persons ansikte eller registreringsskylt på ett fordon.
GPS-modulen:
GPS-modulen som gör att kameran TrueCam A5 är utrustad, innehåller många funktioner att du levererar på din körning ännu fler detaljer. Tack vare GPS, känner igen dig vägen och hastigheten på enheten. I kamerainställningarna kan du välja om du vill se bilden av hastigheten direkt i videoinspelning eller endast i SW ansökan tack vare dessa data de kan representera hela rutten på Google Maps.
Varning för trafikövervakningskamera:
Kameran TrueCam A5 är utrustad med en funktion som varnar för stationära eller drivande del utlöses och ljus utlöses och andra farliga punkter, där det rekommenderas att utöva ökad försiktighet. Vår databas innehåller mer än 33.000 platser i 36 europeiska länder och Ryssland. Via röstuppmaningar föraren informeras om möjligheten eller överskrider hastighetsgränsen. Databasen är mycket exakt, uppdateringar TrueCam kunder har möjlighet.
Plug and Play / engagemang och kör:
I dagligt bruk av bil kamera, är det viktigt att infästningen av bil kamera före varje körning ger inga omständigheter. Eftersom kameran hållaren permanent kan infekteras kvar i fordonet, anslutningen till elsystemet och justering av bil kamera raderas. De tävlade i TrueCam bil kamera lätt i hållaren och kör iväg.
Looping - slinga:
Med TrueCam bil kameror, kan du hela tiden spela oändliga. När minnet är fullt, börjar kameran automatiskt att skriva över de äldsta inspelningarna. Inspelningen aldrig avbryts eftersom minnet är fullt. Du kan låsa enskilda bilder och videosekvenser för att åsidosätta under inspelning och även efteråt. Således förblir de skyddas permanent skrivs över.
G-Sensor:
G-sensor i TrueCam bil kamera också kallas accelerationssensor eller accelerometer är en sensor åtgärder som dess acceleration i tre axlar, det vill säga, det är ett nödstopp eller en olyckshändelse som krafter som G-sensorn känner av och automatiskt sparar inspelningen permanent och detta gegen skriva över lås. Med hjälp av dessa uppgifter, som visas i diagrammet, kan bestämmas exakt där krafterna kom och omständigheterna kring olyckan eller trafiksituationen kan lösas tillsammans med motsvarande videoinspelning. (Till exempel, kollisioner eller olyckor på sidan)
Lock filmer till hands:
Om du vill spara en inspelning når ett tryck på låsknappen och inspelningen kommer att bli permanent avstängd från att skrivas över. Knappen kan du trycka på för att viktiga inspelningar innan överskrivning för att skydda när som helst under inspelning eller efterföljande visning. Du kan alltså i förväg under inspelningen väljer video för arkivering. Videor och bilder kan alltid låsas upp och tas bort för hand.
LCD-skärm med en tysk meny:
Den klara 2,7 "LCD-display gör att använda TrueCam bil kamera trevlig och enkel. Oavsett om du tar eller om du visar inspelade bilder, kommer displayen ger dig en utmärkt översikt. Kamerans meny är helt i tyska, intuitiv och användarvänlig struktur.
Rörelsedetektor:
Bilens kameror TrueCam vaktar bilen även i din frånvaro. När sensorn känner av rörelse, börjar kameran att göra en inspelning. Om någon reinfährt på parkeringen i bilen eller på annat sätt skadade, har du tagit alla av högsta kvalitet. Du har då i händerna tydliga bevis med alla detaljer såsom registreringsskylt eller ytan av gärningsmannen, allt i full HD.
Night Vision:
Fotografering i svagt ljus, till exempel, vid skymning eller på natten, är inga problem för TrueCam bil kameror. De utmärkta optik med hög ljusintensitet justeras så att det säkerställer tydliga bilder av hög kvalitet även på natten. Den TrueCam A5 gör mycket bra nattbilder.
samarbete med Google Maps:
Bilen kamera TrueCam A5 använder användarvänliga tjänster för Google Maps, tack vare som du får bekvämt en översikt över loppet av din resa. När det gäller resa ofta över långa avstånd, kan du göra på grund av att ta emot en god uppfattning om deras hastighet och deras längd, och du kan fortsätta din resa även analysera i efterhand. Denna funktion kommer att vara särskilt sportig och uppskattar yrkesförare.
Ytterligare information
Kontrollera innan du reser huruvida användningen är tillåten att använda i landet.
Tänk på att det kan ev. kan behövs kompletteras med passande minneskort.
Specifikationer
Bil-säkerhetsutrustning (Kategorisering)Bilkamera med GPS
Driftspänning12 V, 24 V
Funktioner bilkameraMikrofon, Display, Batteri
Horisontell betraktningsvinkel130 °
Inspelningen startar automatisktJa
Kamera - Upplösning video1920 x 1080 pix
LoopfunktionJa
Mått - Bredd103 mm
Mått - Djup40 mm
Mått - Höjd51 mm
Recensioner