0
0
0

Bilkamera med GPS TrueCam A5s 130 ° 1920 x 1080 pix

Art.nr: 1371928
SKU: 1371928
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
1.395 kr
(Exkl. moms 1.116 kr)
Inkl. moms + Frakt
1.395,00
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
A5s

Bilkameran TrueCam A5 skapar i motsats till vanliga färdkameror bilder med mycket hög kvalitet, som du utan problem kan känna igen registreringsnummer och ansikten på personer på, allt med det högsta skärpa och alla detaljer både på dagen och på natten.
En viktig fördel med kameran är dess enkla hantering.
Tack vare GPS och en applikation som arbetar med Google Maps, kan du i efterhand analysera detaljerat även eventuella specialiteter för de redan körda rutterna. TrueCam A5 är också ett perfekt hjälpmedel för att skapa vackra bilder på platser som du redan kört förbi eller från dina motorcykelaktiviteter.
Kameran tar bilder i FULL HD. Med den här kameran är bilder av hög kvalitet även under dåliga ljusförhållanden inga problem. Både vid klar sikt, molnigt väder, skymning eller natt, inspelningen blir alltid perfekt, skarp med alla detaljer, till exempel ansiktet på människor eller registeringsskylten på en bil.
GPS modul:
GPS modulen som kameran TrueCam A5 är utrustad med har många funktioner som ger ännu fler detaljer om din rutt. Tack vare GPS känner du av rutten och hastigheten du kör. I inställningen av kamera kan du välja om du vill se hastigheten direkt på videon du spelar in eller endast i SW spplikationen, med denna data kan du se hela rutten på Google Maps.
Fartkameravarnare:
Kameran TrueCam A5 är utrustad med en funktion som varnar för stationära kameror eller fartkameror samt trafikljuskameror och andra faror, när det rekommenderas att vara extra försiktig. Våra databaser innehåller mer än 33 000 platser i 36 europeiska länder och Ryssland. Med språkhänvisningar varnas föraren för faran eller för överskidande av tillåten hastighet. Databasen är mycket exakt, uppdateringar för TrueCam kunder är gratis.
Plug and Play / på plats och kör:
Vid daglig användning av bilkameram är det viktigt, att fastsättning av bilkameran före körning är okomplicerad. Eftersom kamerafästet permanent kan sitta kvar i bilen, behöver du inte ansluta till bilens elsystem och justera bilkameran. Du klämmer enkelt i TrueCam bilkamera i hållaren och kan börja köra.
Loopfunktion - kontinuerlig loop:
Med TrueCam bilkameror kan du oavbrutet spela in hela tiden. När minnet är fullt börjar kameran automatiskt spela över de äldsta inspelningarna. Inspelningarna avbryts aldrig av fullt minne. Du kan under inspelning och i efterhand spärra enstaka bilder och videosekvenser mot överspelning. Därmed är dessa permanent skyddade mot överspelning.
G-sensor:
G-sensorn i TrueCam bilkamera även kallad accelerationssensor eller accelerometer, är en sensor som mäter acceleration på tre axlar, vilket innebär att G-sensorn känner av krafterna vid en kraftig inbromsning eller en olycka och sparar automatiskt inspelningarna och spärrar dem mot överspelning. Med dessa data som visas i i grafer, kan det exakt visas varifrån krafterna kom och olycksgången eller trafiksituationen kan tillsammans med motsvarande videoinspelning exakt klaras ut. (t.ex. påkörningsolyckor eller vid olyckor från sidan)
Spärra videor med knapptryckning:
Om du vill spara en inspelning räcker det med en knapptryckning på låsknappen och inspelningen spärras permanent mot överspelning. Knappen kan du trycka på när som helst under inspelningen eller vid uppspelning i efterhand för att skydda viktiga inspelningar mot överspelning. Du kan därmed redan i förhand under inspelning välja ut videor för arkivering. Videor och bilder kan när som helst låsas upp och raderas manuellt.
LCD-display med tysk meny:
Den översiktliga 2,7" LCD-displayen gör manövreringen av TrueCam bilkamera bekväm och enkel. Oavsett om du direkt spelar in eller om du ser tagna bilder, garanterar skärmen en utmärkt översikt. Menyn i kameran är helt på tyska, intuitivt och användarvänligt strukturerad.
Rörelsedetektor:
Bilkameran TrueCam bevakar din bil även i din frånvaro. Om sensorn känner av rörelse, börjar kameran en inspelning. Om någon kör in i din bil på parkeringsplatsen eller skadar den på något annat sätt, har du spelat in allt med högsta kvalitet. Du har sedan klara bevis med alla detaljer i din hand, som registreringsnummer eller ansiktet på gärningsmannen och allt det i FULL HD.
Night vision:
Fotografering i svag belysning, t.ex. i skymning eller på natten är inga problem för TrueCam bilkamera. Den utmärkta optiken med hög ljusstyrka kan ställas in så att översiktliga bilder av hög kvalitet säkerställs även på natten. TrueCam A5 tar mycket bra nattbilder.
Samarbete med Google Maps:
Bilkameran TrueCam A5 använder användarvänliga tjänster som applikationen Google Maps som gör att du enkelt får en överblick över din resa. I händelse av upprepade resor på längre avstånd kan du baserat på inspelningen få en bra uppfattning om hastigheten och dess längd, och du kan även analysera din resa i efterhand. Den här funktionen kommer särskilt sportiga förare och yrkesförare uppskatta.
Egenskaper
 • Full HD-upplösning på 1920x1080 vid 30 fps
 • GPS-modul
 • Fartkameravarnare med uppdateringsmöjlighet
 • 2,7" (6,8 cm) skärm
I leveransen ingår
 • 1 x Bilkamera / Dashcam TrueCam A5
 • 1 x GPS-modul med inbyggd fartkameravarnare
 • 1 x billaddare/USB-kabel
 • Sugkoppshållare
 • TrueCam tillsats (DVR Mount)
 • 3M klisterpad
 • HDMI-kabel
 • Skyddsväska
 • CD-skiva med programvara
 • Bruksanvisning.
Ytterligare information
Kontrollera före resan om användning är tillåten i ditt land/resmål.
I Europa finns det ingen enhetlig reglering för hur varningsanordningar för fartkameror får användas. Information om det rättsliga läget får du i det aktuella landet.
I Sverige är det t.ex. inte tillåtet att använda radarvarnare i fordon i vägtrafik.
Utrustning
 • 3,7 megapixlars fotoupplösning
 • Maximal Full HD-upplösning på 1296 x 1080 vid 30 fps (bilder per sekund)
 • GPS-modul
 • Fartkameravarnare med regelbundna uppdateringar
 • Integrerad rörelsesensor med inspelningsfunktion
 • Samarbete med Google Maps
 • 130° vidvinkelobjektiv
 • G-Force sensor
 • Med kollisionsavkänning och automatisk inspelningsfunktion
 • Inkl. professionell GPS videoprogramvara för Windows
 • Loop-inspelning & säkring av utvalda bilder
 • Enkel hantering med stor LCD-display
 • HDMI-anslutning.
Specifikationer
Bil-säkerhetsutrustning (Kategorisering)Bilkamera med GPS
Driftspänning12 V, 24 V
Funktioner bilkameraMikrofon, Display, Batteri
Horisontell betraktningsvinkel130 °
Inspelningen startar automatisktJa
Kamera - Upplösning video1920 x 1080 pix
LoopfunktionJa
Mått - Bredd103 mm
Mått - Djup40 mm
Mått - Höjd51 mm
Typ av minneskortmicroSD-kort (till 32 GB)
Recensioner