0
0
0

Bilbatteriladdare CTEK CT5 TIME TO GO 12 V 5 A

av CTEK
Art.nr: 1407485
SKU: 40-161
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
1.045 kr
(Exkl. moms 836 kr)
Inkl. moms + Frakt
1.045,00
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
Batteriladdare

Behåll kontrollen
Livet är underbart – och det är ännu bättre när du har kontroll över din egen tid. När du drömmer om friheten och de äventyr som ditt fordon kan erbjuda är batteriladdningen knappast det första du kommer att tänka på. Men realistiskt sett så är batteriladdningen det enklaste och mest tidsbesparande fordonsunderhållet du kan utföra. Med CTEK:s unika funktion TIME TO GO behåller du kontrollen och kan planera din dag eftersom den återstående laddningstiden kan förutses med stor precision.

MAXIMERA BATTERIETS PRESTANDA
CT5 TIME TO GO är baserad på svensk ingenjörskonst och erbjuder maximerad livslängd och prestanda för alla fordonsbatterier på 12 V. Du kan se till att ditt batteri alltid är i gott skick, även på vintern, och du kan till och med rekonditionera ett urladdat batteri om du råkar lämna det obevakat. CT5 TIME TO GO är lättanvänd och helautomatisk – tekniken övervakar batteriet och vidtar de åtgärder som behövs för att sköta om just ditt batteri.

FULL KONTROLL ÖVER LADDNINGSTIDEN
CT5 TIME TO GO är den enda laddaren på marknaden som kan meddela dig när batteriet är redo för användning. En rad LED-lampor indikerar de olika laddningsfaserna och hur lång tid det tar innan batteriet är tillräckligt laddat. Det finns dessutom indikatorer som meddelar när det är säkert utföra ett startförsök (TRY) och när batteriet är tillräckligt laddat för att åka iväg (GO). Denna information ges bara som praktisk vägledning – det är helt säkert att lämna laddaren CT5 TIME TO GO ansluten 24 timmar per dygn, året runt.

CT5 TIME TO GO
är den första laddaren i världen som meddelar exakt när laddningen av ditt batteri är klar. En rad med sju LEDlampor indikerar de olika laddningsfaserna och hur lång tid det är kvar (i timmar) innan batteriet är laddat.

Nedräkning till fulladdat batteri, i timmar

· 8h Mer än åtta timmar tills laddningen är klar
· 4h Cirka fyra timmar tills laddningen är klar
· 2h Cirka två timmar tills laddningen är klar
· 1h Cirka en timme tills laddningen är klar

TRY - En tänd TRY-indikator innebär att det är möjligt att utföra ett startförsök.
GO - 8 h | 4 h | 2 h 1 h > GO. - En enda tänd LED-lampa meddelar exakt hur lång tid det är kvar tills laddningen av batteriet är klar. När LED-lampan GO tänds är batteriet 80 % laddat och helt redo att användas.
CARE - Lämna batteriet anslutet för säker långtidsförvaring så kommer ditt fordon alltid att ha ett fulladdat batteri när du vill använda det.

Om CTEK
CTEK SWEDEN AB konstruerar och utvecklar en unik serie avancerade batteriladdare och speciallösningar för alla typer av blysyrabatterier för både privat och professionell användning.
Omfattande kunskaper om batterier och elektronik är hörnstenen i CTEK:s framgångsrika aff ärsidé och en förutsättning för utvecklingen av nya typer av batteriladdare.

Batteriladdare som inte bara fyller de ökade kraven som dagens batteriunderhåll ställer, utan också tar hänsyn till behoven som en växande grupp nya användare har.
Säkerhet, enkelhet och fl exibilitet är nyckelorden och kraven som gäller för alla produkter och lösningar som utvecklas och marknadsförs av CTEK.

Hittills har CTEK sålt fler än tre miljoner laddare i 49 länder på alla kontinenter. CTEK är en pålitlig leverantör till många av världens mest aktade bil- och motorcykeltillverkare. CTEK grundades 1997.
Huvudkontor och utvecklingsavdelning finns i Vikmanshyttan i Dalarna.
Egenskaper
  • Användningsområde: Buil. Husvagn, Husbil, Traktor
  • Lämplig för batteri kapacitet 14 Ah - 110 Ah
  • Laddström för 12 V: 5 A
  • Lämplig för (bilbatterier): AGM, Bly-kalcium, Bly-gel
  • Kapslingsklass IP65
Utrustning
  • Snabbkoppling för flera anslutningsmöjligheter
  • Rekonditionering av djupurladdade batterier
Specifikationer
Batterikapacitet 12 V - Max110 Ah
Batterikapacitet 12 V - Min14 Ah
Batterispänning12 V
Bil-laddare typ (kategorisering)Bilbatteriladdare
Billaddare FunktionerBatteritest, Refresh, regenerera, olika laddningsprogram, Laddningsbevaring, Laddningsövervakning, Start/stopp lämplig
Driftspänning230 V
KapslingsklassIP65
Laddningsfunktion (batteri)Helautomatisk laddkurva IUoUp med pulsladdning
Laddström för 12 V5 A
Lämplig för (bilbatterier)AGM, Bly-kalcium, Bly-gel
Mått - Bredd65 mm
Mått - Höjd38 mm
Mått - Längd168 mm
Mått - Vikt600 g
Recensioner