0
0
0

Bilbatteriladdare 24 V Waeco MCA 2425

Art.nr: 1349319
SKU: 9102500033
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
5.999 kr 5.699 kr
(Exkl. moms 4.559,20 kr)
Inkl. moms + Frakt
5.699,00
St

Leverans inom ca. 2 veckor*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
Batteriladdare

Observera, denna text är maskinöversatt.

Perfekt IU0U laddare från WAECO inbjuder särskilt mild och är optimalt förberedda för den framtida utvecklingen i vagnen området. Tack vare en standard bussgränssnitt de passar perfekt i bussystem av husvagnsindustrin. Lika lätt kan integreras 01, vilket optimerar laddningsprocessen och förkortar laddningstiden med upp till 30% i batterihanteringssystemet Dometic MPC.
Med sin låga vikt, en superkompakt design och strategiskt placerade bultade de billigaste lastare är snabb och enkel att installera. För långa avstånd och frekventa resenärer världen över deras användbarhet är också intressant. De har en ingångsspänningsområde 110 - 230 V spänning och belastning på ett tillförlitligt sätt även när ingångsspänningsfall.
Varför en vanlig fulladdning är viktigt
Eftersom det inte finns någon bättre ta hand om batteriet! Det är en aktuell minnes med begränsad kapacitet, har den avlägsnade energi för att komma tillbaka till 100%. Otillräcklig uppladdning leder till sulfate och därmed till för tidigt åldrande av batteriet. Av Perfect IU0U Laddare 100% full belastning är säkrad. Dessa och vård relaterade, bör du behandla batteriet minst en gång per månad.
Den samtidig laddning av flera batterier
När två eller flera batterier användas oberoende, faller bördan på olika sätt. de laddas av Perfect modeller som har två eller tre laddningsutgångar Detta i enlighet därmed. initialt föra svagare batteriet till prestationsnivån för fylligare. Då går du för båda eller alla tre batterier på samma spänningsnivå till slutet av laddningsprocessen.
Egenskaper
  • Användningsområde:
  • Lämplig för batteri kapacitet -
  • Lämplig för (bilbatterier): AGM, Bly-kalcium, Bly-gel, Bly-syra, Bly-syra
  • Kapslingsklass IP21
Specifikationer
Batterikapacitet 24 V - Max300 Ah
Batterikapacitet 24 V - Min75 Ah
Batterispänning24 V
Bil-laddare typ (kategorisering)Bilbatteriladdare
Billaddare FunktionerRefresh, regenerera
Driftspänning110 - 240 V
KapslingsklassIP21
Laddström för 24 V25 A
Lämplig för (bilbatterier)AGM, Bly-kalcium, Bly-gel, Bly-syra, Bly-syra
Mått - Bredd209 mm
Mått - Höjd75 mm
Mått - Längd283 mm
Mått - Vikt2.9 kg
Recensioner