0
0
0

Bilbatteriladdare 12 V CTEK CT5 PowerSport

av CTEK
Art.nr: 1425944
SKU: 40-136
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
990 kr
(Exkl. moms 792 kr)
Inkl. moms + Frakt
990,00
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
Batteriladdare

LADDAD FÖR FRIHET
Spänning, action, frisk luft - det är enkelt att älska powersport - oavsett om du befinner dig på land, till sjöss, på snö eller is. Fordonsprestanda betyder allt och batteriet ligger i hjärtat av det hela. Ditt batteri behöver laddas till maximal kapacitet för att leverera högsta prestanda varje gång ditt powersport-fordon startas. Laddaren CT5 POWERSPORT är särskilt utformad för att ladda och underhålla powersport-fordonsbatterier, och hjälper dig att njuta av den totala frihet powersport ger.

ALLTID REDO FÖR ACTION
Ett powersport-fordon används vanligtvis inte under långa perioder, men du vill alltid att det ska vara redo för action. Laddaren CT5 POWERSPORT har tre viktiga laddnings- & underhållssteg för att maximera batteriets effekt och livslängd. Det använder avancerad teknik för att ständigt övervaka batteriets effekt och hälsa och för att vidta åtgärder när så krävs. Laddaren CT5 POWERSPORT kan, om det behövs, anslutas till batteriet på obestämd tid utan risk för över- eller underladdning.

FÖR ALLA MOTORCYKLAR, TERRÄNGHJULINGAR, VATTENSKOTRAR OCH SNÖSKOTRAR
Laddaren CT5 POWERSPORT behandlar varje batteri varsamt och individuellt. Laddaren är enkel att använda och fungerar för alla batterier i powersport-fordon. Anslut laddaren CT5 POWERSPORT direkt till batteriet eller via 12 V CANBUS-uttaget (kompatibelt med BMW-motorcyklar) med hjälp av tillbehöret CTX INDICATOR PLUG 12 V.

· CHECK - Testar batteriets tillstånd och återställer kapaciteten genom att avlägsna sulfater
· CHARGE - Säker och snabb laddning av batteriet till maximal kapacitet.
· CARE - Patenterad underhållsladdning för maxima batteriprestanda och livslängd.

PRAKTISK OCH LÄTTANVÄND
Laddare CT5 POWERSPORT är en praktisk och lättanvänd laddare med en lättbegriplig display. Den är gnistsäker, polaritetsskyddad och kortslutningssäker.


Om CTEK
CTEK SWEDEN AB konstruerar och utvecklar en unik serie avancerade batteriladdare och speciallösningar för alla typer av blysyrabatterier för både privat och professionell användning.
Omfattande kunskaper om batterier och elektronik är hörnstenen i CTEK:s framgångsrika aff ärsidé och en förutsättning för utvecklingen av nya typer av batteriladdare.

Batteriladdare som inte bara fyller de ökade kraven som dagens batteriunderhåll ställer, utan också tar hänsyn till behoven som en växande grupp nya användare har.
Säkerhet, enkelhet och fl exibilitet är nyckelorden och kraven som gäller för alla produkter och lösningar som utvecklas och marknadsförs av CTEK.

Hittills har CTEK sålt fler än tre miljoner laddare i 49 länder på alla kontinenter. CTEK är en pålitlig leverantör till många av världens mest aktade bil- och motorcykeltillverkare. CTEK grundades 1997.
Huvudkontor och utvecklingsavdelning finns i Vikmanshyttan i Dalarna.
Egenskaper
  • Användningsområde: Snöskoter, MC, ATV, Vattenskoter
  • Lämplig för batteri kapacitet 5 Ah - 25 Ah
  • Laddström för 12 V: 2.3 A
  • Lämplig för (bilbatterier): AGM, Bly-kalcium, Bly-gel
  • Kapslingsklass IP65
Ytterligare information
Möjliggör laddning i BMW-motorcyklar som använder CANBUS-teknik.
Specifikationer
Batterikapacitet 12 V - Max25 Ah
Batterikapacitet 12 V - Min5 Ah
Batterispänning12 V
Bil-laddare typ (kategorisering)Bilbatteriladdare
Billaddare FunktionerLaddningsbevaring
Driftspänning230 V
KapslingsklassIP65
Laddström för 12 V2.3 A
Lämplig för (bilbatterier)AGM, Bly-kalcium, Bly-gel
Mått - Bredd65 mm
Mått - Höjd38 mm
Mått - Längd168 mm
Mått - Vikt600 g
Recensioner