0
0
0

Bil-larmsystem Cadillock Alarm 12 V

Art.nr: 1428906
SKU: Cadillock Alarm
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
2.199 kr 2.145 kr
(Exkl. moms 1.716 kr)
Inkl. moms + Frakt
2.145,00
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
Billarm

Observera, denna text är maskinöversatt.

Den Cadillock tekniken är en effektiv och säker elektronisk stöldskydd som avbryter strömtillförsel från fordonets elsystem med hjälp av sin patenterade startspärr. Vid aktivering av larmet fortfarande Cadillock det finns en spänning på ca 12 volt, och det är en ström på 10 A (beroende på batteriets) är tillgänglig. Dessa värden är tillräcklig för att säkra de lagrade elektroniska data för fordonet och inte för att påverka driftsförhållandena styrenheterna; som elektriska fordonsdata (färddator, GPS, etc.) kommer inte att tas bort - men en motorstart är inte möjlig.
Den Cadillock larm, toppmodellen i Cadillock serien, ansluter startspärr funktion också med en modern och kraftfull larm. Denna kombination av två reserv teknologier erbjuder användaren ett dubbelt skydd stöld: larmsystemet avskräcker inbrottstjuvar och startspärren förhindrar start av fordonet. Larmsystemet övervakar inre, dörrar, huv och bagageutrymmet.
I grund och botten den Cadillock larm i alla 12-volts fordon kan installeras, i vilken de positiva och negativa polerna hos bilbatteriet är fritt tillgänglig.
Specifikationer
Bil-larmsystem FunktionerInkl. fjärrkontroll, Vibrationssensor
Bil-säkerhetsutrustning (Kategorisering)Bil-larmsystem
Driftspänning12 V
Mått - Bredd139 mm
Mått - Höjd30 mm
Mått - Längd110 mm
Mått - Vikt422 g
Recensioner