0
0
0

Bil-batteritestare CTEK BATTERY ANALYZER

av CTEK
Art.nr: 1192079
SKU: 56-924
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
1.339 kr
(Exkl. moms 1.071,20 kr)
Inkl. moms + Frakt
1.339,00
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
Batteriprovare 12V

CTEK BATTERY ANALYZER
testar med hög noggrannhet tillståndet på alla typer av 12 V-blybatterier, inklusive våtcellsbatterier, underhållsfria batterier, kalciumbatterier och AGM. Den är lättanvänd och ger snabba resultat som är lätta att förstå. Spänningsområdet är 8–15 V med ett tesområde på 200–1 200 EN. Anslut bara klämmorna till batteriet och följ sedan steginstruktionerna som visas på displayen.
Displayen är lätt att läsa och ger tydlig information om tillståndet på 12 V-blybattterier och ger även råd om lämplig åtgärd. Batteriet behöver inte kopplas bort från fordonet eftersom den patenterade tekniken som tillämpas i

CTEK BATTERY ANALYZER gör den säker för både användare och fordonselektronik. Den är skyddad mot inkoppling med fel polaritet, skapar ingen batteribelastning och avger varken värme eller gnistor.

Lättanvänt – anslut batteriet (behöver inte kopplas bort) och följ sedan
instruktionerna på skärmen.

Snabba, noggranna resultat – CTEK BATTERY ANALYZER testar batteriet på några sekunder och visar resultatet direkt på skärmen, som ger information om vilka åtgärder som krävs.
Säker – ingen värme eller gnistor – den patenterade tekniken i CTEK BATTERY ANALYZER ger inte bara snabba och noggranna resultat utan utför även testningen utan att belasta batteriet och utan att avge farlig värme eller gnistor.
För alla 12 V-blybatterier – CTEK BATTERY ANALYZER fungerar bra med alla typer av blybatterier och kräver ingen justering för att utföra en noggrann test.

TESTRESULTAT
Battery good – batteriet är i gott skick och behöver inte laddas.
Good recharge – batteriet är i gott skick, men behöver laddas för att återställa kapaciteten.
Charge and retest – ladda batteriet och testa igen. Analyzer vill säkerställa att batteriet kan bibehålla laddningen.
Replace battery – batteriet är inte längre i fullgott skick och bör därför bytas ut omedelbart.

Om CTEK
CTEK SWEDEN AB konstruerar och utvecklar en unik serie avancerade batteriladdare och speciallösningar för alla typer av blysyrabatterier för både privat och professionell användning.
Omfattande kunskaper om batterier och elektronik är hörnstenen i CTEK:s framgångsrika aff ärsidé och en förutsättning för utvecklingen av nya typer av batteriladdare.

Batteriladdare som inte bara fyller de ökade kraven som dagens batteriunderhåll ställer, utan också tar hänsyn till behoven som en växande grupp nya användare har.
Säkerhet, enkelhet och fl exibilitet är nyckelorden och kraven som gäller för alla produkter och lösningar som utvecklas och marknadsförs av CTEK.

Hittills har CTEK sålt fler än tre miljoner laddare i 49 länder på alla kontinenter. CTEK är en pålitlig leverantör till många av världens mest aktade bil- och motorcykeltillverkare. CTEK grundades 1997.
Huvudkontor och utvecklingsavdelning finns i Vikmanshyttan i Dalarna.
Specifikationer
  • Noggrannhet: ± 0,1 V
  • Mätområde: 200 till 1200 EN
  • Upplösning: 25 EN
  • Noggrannhet: ± 25 EN

Batterispänning12 V
Bil-laddare typ (kategorisering)Bil-batteritestare
Billaddare FunktionerBatteritest
Märkutspänning12 V
Ytterligare tekniska dataNoggrannhet: ± 0,1 V
Mätområde200 till 1200 EN
Upplösning25 EN
Noggrannhet± 25 EN
Recensioner