0
0
0

Bil-Subwoofer element Pioneer TS-W311D4 4 Ohm 1400 W

Art.nr: 1301268
SKU: 1023099
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
945 kr
(Exkl. moms 756 kr)
Inkl. moms + Frakt
945,00
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
Pioneer TS-W311D4 subbas

Observera, denna text är maskinöversatt.

Alla subwoofer-serien TS-W uppfyller de högsta kraven på ljud. De har en helt sluten bur, undertrycker oönskade vibrationer effektivt och extremt garanteras korrekt, ren och rytmiska basar. Varje subwoofer erbjuder avancerad teknik som den patenterade Pioneer IMPP kompositmembran 3D membran förstyvande och höga dubbla magneter. Dessutom TS-W subwoofer i många bilmodeller är extremt lätt att installera. Denna subwoofer kan installeras särskilt flexibla tack vare fyra Ω dubbel talspole och är - beroende på den anslutna lasten din förstärkare - även för en 2-Ω- eller 8-Ω installation. TS-W311D4 är laddad med upp till 1400 watt och är lämplig för panelmontage. Dessutom erbjuder den en rad spännande funktioner.
Egenskaper
  • Maximal tillåten belastning: 1400 W
  • 30 cm subbas med dubbel talspole för panelmontage
Utrustning
  • 3D-IMPP-membran – för lång hållbarhet är denna subwoofer utrustad med ett förstärkande 3D-IMPP-membran som garanterar hög stabilitet och samtidigt hjälper till att minska vikten betydligt. Det ger även kraftfulla bastoner med minimal distorsion.
  • Helt sluten korg – denna subwoofer har en fullständig sluten korg, som stabiliserar chassit ännu mer och förbättrar insvängningsförloppet. Resultatet blir ett mäktigt, ännu mer exakt ljud.
  • Independent spider
  • Oberoende spindlar – till skillnad från vanliga baselement har denna subwoofer en oberoende spindelhållare som optimerar luftflödet. Medan drifttemperaturerna och vibrationerna reducerats till ett minimum, ger den ökade känsligheten ett utmärkt ljud – även vid höga nivåer.
Specifikationer
Effekttålighet RMS400 W
Frekvensområde20 - 125 Hz
Högtalar-typ (Kategorisering)Bil-Subwoofer element
Impendans4 Ohm
Inbyggnadsdjup151 mm
Ljudtryck (dB)95
Monteringsdiameter283 mm
Musik kapacitet (max.)1400 W
Mått - Vikt6200 g
Recensioner