0
0
0

Alkoholmätare ACE AFM-5 Vit

av ACE
Art.nr: 1492702
SKU: 107104
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
1.099 kr 999 kr
(Exkl. moms 799,20 kr)
Inkl. moms + Frakt
999,00
St

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
Breathalyzer AFM 5 för Smartphones

Observera, denna text är maskinöversatt.

ACE Instruments AFM 5 är en lättanvänd alkohol testare med elektrokemisk sensor, som används i kombination med en smartphone. Innan du utför testet har appen "Alcofind" från App Store (iOS) eller Google Play (Android) ner eller installeras i smartphone. ACE Instruments AFM-5 mäter alkoholkoncentrationen i utandningsluften och beräknar alkoholkoncentration i blodet på. De erhållna mätresultaten visas vid användning av alkohol testare i kombination med appen på telefonen som en 4-siffrigt nummer med 3 decimaler och är 1: 1 för att tolka (till exempel, visar displayen värdet 0,36 = 0,36 promille). Alla de områden som identifierats av denna alkoholmätare avläsningar är alltid bara som en guide och är inte rättsligt bindande. Utandningsprov ska utföras med hjälp av plug-munstycken (per test bör användas ett nytt munstycke). Den elektrokemiska sensorcell verpricht extremt noggrann, snabb och ständig mätning av alkoholhalten i din andedräkt. Blodet alkohol testare är via Bluetooth-anslutning som är tillämplig på nästan alla smartphone. Du kan ladda ner appen som heter Alcofind via App Store (iOS) eller Google Play (Android) enkelt ladda ner och börja testa. Den fria app ger dig olika rapporter, såsom Testa andetag alkohol med vänner, delar av mätresultaten, kontrollera alkoholtestet, sätta gränser och mycket mer. Denna testare för att bestämma blodalkoholvärde i utandningsluften är känd för sin ringa storlek i varje skjorta eller byxfickan knappt. Denna smartphone testare är idealisk för ansvarsfulla människor som är beroende på fritiden, arbetet eller på väg på exakta mätningar.
Egenskaper
  • Mycket exakta Enkel drift olika inställningar delar av mätresultaten ingår. 6 Munstycke
Ytterligare information
Mätvärdet är endast ett riktvärde och ska inte ses som en bekräftelse på att du kan köra. Detta gäller vid styrning av maskiner eller annan verksamhet som inte bör utföras eller är förbjudna vid alkoholpåverkan.
Specifikationer
Alkoholmätare FunktionerDisplay via smartphone
Alkoholmätare Typ (kategorisering)Alkoholmätare
FärgVit
Innehåll1 st
Intervall Alkoholmätare (max.)4 ‰
Intervall Alkoholmätare (min.)0 ‰
Kalibrerbar (Ja/Nej)Ja
Mättolerans ±0.05 ‰
Mått - Bredd41.5 mm
Mått - Djup16.9 mm
Mått - Höjd68 mm
Mått - Vikt43 g
Noggrannhetsklass (Alkoholmätare)1 (Professionell)
Ström - Försörjningbatteri
Strömförsörjning1x AAA (R03)
Testmetod (Alkoholmätare)Elektrokemisk sensor
Recensioner