0
0
0

3-vägs triaxialhögtalare Pioneer TS-G103 3i 210 W 1 par

Art.nr: 1300926
SKU: 1023083
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
499 kr
(Exkl. moms 399,20 kr)
Inkl. moms + Frakt
499,00
Par

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
Pioneer TS-G1033i 10 cm 3-vägs treaxlig högtalare

De nya och förbättrade högtalarna i G-serien är särskilt utvecklade för förstklassigt och kraftfullt ljud och står för ett utmärkt pris/effekt-förhållande. Dess robusta, lätta konstruktion med ännu mer infästningsmöjligheter gör montering i ett stort antal del fordon mycket enkel. Tack vare den förbättrade möjligheten till belastning och den höga känsligheten svarar dessa högtalare för fylliga, djupa bastoner och naturlig, klar diskant – även vid höga ljudvolymer. Med TS-G1033i uppgraderar du ditt bil-ljudsystem mycket enkelt och prisvärt. Denna 10cm 3-vägs koaxialhögtalare med en märkeffekt på 30 watt är maximalt belastningsbar upp till 210 W och har utmärkta egenskaper.
Egenskaper
  • Maximal tillåten belastning: 210 W
  • Baselement: 10 cm
Utrustning
  • Ljudförbättring för röster och bastoner – denna högtalare har en kompakt piezodiskanthögtalare. Dessutom har de motsvarande frekvensområdena ännu bättre stöd genom en high-end-kopparring och IMPP™-membranet. Kopparringen sörjer dessutom för mindre störningar, medan det högbelastningsbara membranet producerar ännu kraftfullare bas.
  • Hög kvalitet – med en extremt robust och lätt konstruktion låter inte bara högtalaren i G-serien utmärkt – den ser också verkligen bra ut. Dessutom kan den nu ännu enklare installeras i ett ännu större antal bilmodeller, då det heltäckande överdraget skyddar mot damm.
  • Bättre ljud med högre känslighet – när du drar upp volymen mycket reagerar de flesta högtalare med distorsion. Högtalaren i G-serien ljuder tack vare en högre känsligheten redan vid lägre förstärkareffekt högre och ger på så sätt ett bättre ljud med en lägre distorsion.
Specifikationer
Effekttålighet RMS30 W
Frekvensområde38 - 29,000 Hz
Högtalar-typ (Kategorisering)3-vägs triaxialhögtalare
Impendans4 Ohm
Inbyggnadsdjup43 mm
Innehåll1 par
Ljudtryck (dB)84
Monteringsdiameter106 mm
Musik kapacitet (max.)210 W
Mått - Vikt400 g
Recensioner