0
0
0

2-vägs högtalare Set Pioneer TS-G173Ci 280 W 1 par

Art.nr: 1301266
SKU: 1023091
Fri frakt vid köp över 599:-
Betala som du vill med Klarna!
649 kr
(Exkl. moms 519,20 kr)
Inkl. moms + Frakt
649,00
Par

Leverans inom 3 till 5 dagar*

* Helgfri måndag till fredag med alternativet "Snabbleverans till dörren inom Sverige (UPS Standard)". Ytterligare tre fraktalternativ finns att välja på.
Beskrivning
Pioneer TS-G173Ci 2-vägs komponenthögtalarsystem

De nya och förbättrade högtalarna i G-serien är särskilt avsedda för förstklassig och kraftfullt ljud och har utmärkt pris/effekt/upplevelse. Det robusta, lätta konstruktionen med ännu mer infästningsmöjligheter gör montering i ett stort antal fordonsmodeller mycket enkel. Och tack vare den förbättrade belastningen och den höga känsligheten ger dessa högtalare fylliga, djupa bastoner och naturlig, klar diskant – även vid höga ljudvolymer.
Med TS-G173Ci uppgraderar du ditt bilstereosystem helt enkelt och prisvärt. Detta 17 cm 2-vägs komponenthögtalarsystem med en märkeffekt på 45 watt är belastningsbart upp till 280 watt och har utmärkta egenskaper.
Egenskaper
  • Maximal tillåten belastning: 280 watt
Utrustning
  • Ljudförbättring för röster och bastoner – denna högtalare har en kompakt piezodiskanthögtalare. Dessutom har de motsvarande frekvensområdena ännu bättre stöd av en high-end-kopparring och IMPP™ -membranet. Kopparringen ger dessutom mindre förvrängningar, medan det högbelastningsbara membranet ger ännu kraftfullare bas.
  • Hög kvalitet – med dess extremt robusta och lätta konstruktion ljuder högtalaren i G-serien inte bara utmärkt – den ser också verkligen bra ut. Dessutom kan den nu ännu enklare installeras i ett ännu större antal bilmodeller, där det täckande överdraget skyddar mot damm.
  • Bättre ljud med högre känslighet – om volymen dras upp mycket reagerar de flesta högtalare med distorsion. Högtalaren i G-serien ljuder tack vare en högre känslighet redan vid lägre förstärkareffekt högre och ger ett bättre ljud med en lägre distorsion.
Specifikationer
Effekttålighet RMS45 W
Frekvensområde30 - 28,000 Hz
Högtalar-typ (Kategorisering)2-vägs högtalare Set
Impendans4 Ohm
Inbyggnadsdjup46 mm
Innehåll1 par
Ljudtryck (dB)91
Monteringsdiameter144 mm
Musik kapacitet (max.)280 W
Mått - Vikt680 g
Recensioner